• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

84.4 um
Hadi tanisalim
Kaç yaşındasın
Yeni misin burda benim gibi :)
Hıım takım başından beri burdayım 32 yaşındayım üç çocuk annesiyim kompleci bayan kuaförüyüm başlangıcım takım hariç 70 güncel kg süpriz olsun hedefim 55 çok sıkı diyetteyim ve çok mutluyum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :KK53:

Hıım takım başından beri burdayım 32 yaşındayım üç çocuk annesiyim kompleci bayan kuaförüyüm başlangıcım takım hariç 70 güncel kg süpriz olsun hedefim 55 çok sıkı diyetteyim ve çok mutluyum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :KK53:
Masallah masallah
Yasımız aynı:KK50:
Çocuk sayısı -1 bende :D
Oldukça kilo fazlam var tabi bide:kızgın:

Masallah masallah
Yasımız aynı:KK50:
Çocuk sayısı -1 bende :KK70:
Oldukça kilo fazlam var tabi bide:kızgın:
Hiç öyle düşünme farkında olmadan öyle güzel veriyosun ki sonuca kendin bile şaşırıyosun ama diyetine dikkat etmen ve karbonhidrat şeker asitli içecek ve hamur işini kesmen lazım kepek ekmeği bile sıfır ekmek tüketmelisin onun yerine yulaf ezmesi yemeklerden önce limonlu su içmelisin gerçekten tok tutuyoaralarında yulaf ezmesi yersen öğünlerde hafif geçirir çok yeme isteği yaşamazsın yulaf baya tok tutuyo yoğurtla bademle çokta lezzetli oluyo güven kendine başarıcaksın ;)

:63:
Hiç öyle düşünme farkında olmadan öyle güzel veriyosun ki sonuca kendin bile şaşırıyosun ama diyetine dikkat etmen ve karbonhidrat şeker asitli içecek ve hamur işini kesmen lazım kepek ekmeği bile sıfır ekmek tüketmelisin onun yerine yulaf ezmesi yemeklerden önce limonlu su içmelisin gerçekten tok tutuyoaralarında yulaf ezmesi yersen öğünlerde hafif geçirir çok yeme isteği yaşamazsın yulaf baya tok tutuyo yoğurtla bademle çokta lezzetli oluyo güven kendine başarıcaksın :KK66:
Çok teşekkür ederim canım
Haklısın bu sefer ekmegi sıfır tüketeceğim
Ne yapmam gerektiğini biliyorum
Daha önce 68 e kadar inmiştim
Ama işte midemi resmen çöplüğe çevirdim yine:KK12:
Sizinle motive olucam ins
Kafamda yazın diyet olmaz diye bi düşünce vardı ama onu da attim şimdi

Günaydın kızlar selam vereyim dedim. Gelemiyorum malesef nasıl gece oluyor ne ara uyuyorum be ara uyanıyorum hiç bilmiyorum. 4 de yatıp 8 de kalkıyorum.

Düğün günü beni uyandıramazlarmış şahane olur bunca çabaya :)))

Neyse size bol sohbet bol eksiler diliyorum. Çarşamba tartı resmini yükleyip size veda etmeye gelirim.

Seviyorum sizi :)

Ufakligi Asiya aldım şimdi geldim güzel bir Türk kahvesi yapacam buyrun beraber içelim :KK37:
Ayy benim de canim kahve istedi. Hayaller kahve , latte gercekler hindibaaa. :KK70:

Turk kahvesi yaparim ama sekersiz icemiyorum ben. Afiyet olsun size.
:cool:

Hepinize kolay gelsin
Yeni birilerini alabiliyor musunuz kizlar:KK66:
Selamlar sanada. Sagol sana da kolay gelsin. :cool:

O yeni birinin tarti resmi yukleyip yuklememesine bagli. :confused:

Ayy benim de canim kahve istedi. Hayaller kahve , latte gercekler hindibaaa. :KK70:

Turk kahvesi yaparim ama sekersiz icemiyorum ben. Afiyet olsun size.
:cool:

Selamlar sanada. Sagol sana da kolay gelsin. :cool:

O yeni birinin tarti resmi yukleyip yuklememesine bagli. :confused:
Yükleyecek yeni biri de:KK54: olmasa olmuyor mu?
Haftaya evde olmayacağım mesela
O
Zaman sorun olur mu?

Günaydın kızlarrr :KK200:
hepinizden özür diliyorum haftasonu giremedim tek ve geçerli sebebim kızım :anne:
diyetim de ufak tefek cıslar oldu dün ama tartıma yansıtmadım:olamaz:
hedefime ulaşacağım inşallah canlar dün ki menümü yazmayacağım :skandal: kötü örnek olmak istemiyorum:KK53:
A AklinYolu1 :sinirli: hakettim yollaaaa:cry:
Ee tabi ki ilgi istiyor normal. Senin arkadasin buralardaydi.

Senin cezani pembe takim versin. Icinde Sena616 Sena616 var. :KK70:

Günaydın kızlar selam vereyim dedim. Gelemiyorum malesef nasıl gece oluyor ne ara uyuyorum be ara uyanıyorum hiç bilmiyorum. 4 de yatıp 8 de kalkıyorum.

Düğün günü beni uyandıramazlarmış şahane olur bunca çabaya :)))

Neyse size bol sohbet bol eksiler diliyorum. Çarşamba tartı resmini yükleyip size veda etmeye gelirim.

Seviyorum sizi :)
fatmmaaa ozledik kiz seni ama biliyorum yogunsun. Isine bak canim ya. Veda etme arada sohbete gel... :KK60:

Back