Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bağkşlasın canım bebeğin daha çok küçükmüş:))Büyüğü 3 buçuk yaşında
Bebeğim 1 aylık canım
Valla süper olur karşılıklı içelim
Hıımm rakibi severim hadi bakalımmmGünaydın seni rakip belledim kendime kilomuz çok yakın
Kork benden
Teşekkür ederim canım evet küçük daha :)Allah bağkşlasın canım bebeğin daha çok küçükmüş:))
84.4 umOoo rakip ha sevdim bu işi kaç kilosun??
Süpersin ozamanİyidir seni sormalı
Benim süper gidiyor hemen alıştım diyete bazen canım çok uç şeyler cekiyor ama sonra geçiyor ☺
Eveg yaaa 0Evet canim bizim takım 2mizd3 başkasından ses çıkmıyor fatma zaten yoğun gelemez hadi hayırlısı
Hıım takım başından beri burdayım 32 yaşındayım üç çocuk annesiyim kompleci bayan kuaförüyüm başlangıcım takım hariç 70 güncel kg süpriz olsun hedefim 55 çok sıkı diyetteyim ve çok mutluyum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim84.4 um
Hadi tanisalim
Kaç yaşındasın
Yeni misin burda benim gibi :)
Masallah masallahHıım takım başından beri burdayım 32 yaşındayım üç çocuk annesiyim kompleci bayan kuaförüyüm başlangıcım takım hariç 70 güncel kg süpriz olsun hedefim 55 çok sıkı diyetteyim ve çok mutluyum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Hiç öyle düşünme farkında olmadan öyle güzel veriyosun ki sonuca kendin bile şaşırıyosun ama diyetine dikkat etmen ve karbonhidrat şeker asitli içecek ve hamur işini kesmen lazım kepek ekmeği bile sıfır ekmek tüketmelisin onun yerine yulaf ezmesi yemeklerden önce limonlu su içmelisin gerçekten tok tutuyoaralarında yulaf ezmesi yersen öğünlerde hafif geçirir çok yeme isteği yaşamazsın yulaf baya tok tutuyo yoğurtla bademle çokta lezzetli oluyo güven kendine başarıcaksınMasallah masallah
Yasımız aynı
Çocuk sayısı -1 bende
Oldukça kilo fazlam var tabi bide
Çok teşekkür ederim canımHiç öyle düşünme farkında olmadan öyle güzel veriyosun ki sonuca kendin bile şaşırıyosun ama diyetine dikkat etmen ve karbonhidrat şeker asitli içecek ve hamur işini kesmen lazım kepek ekmeği bile sıfır ekmek tüketmelisin onun yerine yulaf ezmesi yemeklerden önce limonlu su içmelisin gerçekten tok tutuyoaralarında yulaf ezmesi yersen öğünlerde hafif geçirir çok yeme isteği yaşamazsın yulaf baya tok tutuyo yoğurtla bademle çokta lezzetli oluyo güven kendine başarıcaksın
Ayy benim de canim kahve istedi. Hayaller kahve , latte gercekler hindibaaa.Ufakligi Asiya aldım şimdi geldim güzel bir Türk kahvesi yapacam buyrun beraber içelim
Selamlar sanada. Sagol sana da kolay gelsin.Hepinize kolay gelsin
Yeni birilerini alabiliyor musunuz kizlar
Yükleyecek yeni biri de olmasa olmuyor mu?Ayy benim de canim kahve istedi. Hayaller kahve , latte gercekler hindibaaa.
Turk kahvesi yaparim ama sekersiz icemiyorum ben. Afiyet olsun size.
Selamlar sanada. Sagol sana da kolay gelsin.
O yeni birinin tarti resmi yukleyip yuklememesine bagli.
Ee tabi ki ilgi istiyor normal. Senin arkadasin buralardaydi.Günaydın kızlarrr
hepinizden özür diliyorum haftasonu giremedim tek ve geçerli sebebim kızım
diyetim de ufak tefek cıslar oldu dün ama tartıma yansıtmadım
hedefime ulaşacağım inşallah canlar dün ki menümü yazmayacağım kötü örnek olmak istemiyorum
A AklinYolu1 hakettim yollaaaa
fatmmaaa ozledik kiz seni ama biliyorum yogunsun. Isine bak canim ya. Veda etme arada sohbete gel...Günaydın kızlar selam vereyim dedim. Gelemiyorum malesef nasıl gece oluyor ne ara uyuyorum be ara uyanıyorum hiç bilmiyorum. 4 de yatıp 8 de kalkıyorum.
Düğün günü beni uyandıramazlarmış şahane olur bunca çabaya :)))
Neyse size bol sohbet bol eksiler diliyorum. Çarşamba tartı resmini yükleyip size veda etmeye gelirim.
Seviyorum sizi :)
Bence simdi yukle tarti resmini bir de carsamba gunu ac iken yuklersin.Yükleyecek yeni biri de olmasa olmuyor mu?
Haftaya evde olmayacağım mesela
O
Zaman sorun olur mu?