Az daha verince o tarafta gider orantilanir o sen merak etme, hele spor da yapiyorsan kesin giderYanlar gider kilo verince ondan eminim de, bu orantısızlık ve görüntü kirliliği nasıl düzelecek
1 ağustos sabahı canım unutma tartı fotoları gelicekCanlar tartı günü ne zaman
Tebrik ediyorum canım yaaaaa Harikasın45 dk leslie yaptım, evi toparlayıp geldim canolar hala menüler eksik çivili sopa mı istiyosunuz
Regl olanlar, çok yakın olanlara lafım yok şişkinlik olabilir ,suyu artıralım, turşu vs. yemeyelim ,hareket edelim. Ama bütün bu tavsiye ,emeğe çıkıp da artı gelen olursa böcekli havuza atıcaam
Sinameki hakkinda iyi seyler demiyorlar pg. Bagirsaklari tembellestiriyormus.A AklinYolu1 sinameki çayı içmeye başladım ne düşünüyosun????
Gecmis olsun ada. Papatya cayi var mi evde.Teşekkür ederim cnm yarın doktora gidecem yeni sezeryan olduğum için ateş ve titreme beni korkuttu
Kız niyeee ben olsam ilk süpürgeyi açıp kurcalar nasıl çalışıyor vs diye başlardım bir odadan yakın olsaydık ah başkan yardıma gelirdimIyi aksamlar kizlar.
Ayyy cok tembelim yapmadim temizlik filan.Film izledim oyalandim durdum.
1 ağustos yaklaştı kaçamak yapan olursa çivili sopa burda Eki Görüntüle 2173663
57 e dustum hala var o goruntu kirliligi. Duzenli spor sart. Ozellikle jillian acaip farkettiriyor.Yanlar gider kilo verince ondan eminim de, bu orantısızlık ve görüntü kirliliği nasıl düzelecek
Kız niyeee ben olsam ilk süpürgeyi açıp kurcalar nasıl çalışıyor vs diye başlardım bir odadan yakın olsaydık ah başkan yardıma gelirdim
Hep o kaliplarin sucu.
Tabi yaaHep o kaliplarin sucu.
Cuma gunu askili t shirt giymistim. Birden yagmur bastirdi. Bu kirginligimi ona bagliyorum. Yoksa ben temizligi cok severim ve hic aksatmamm.Tabi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?