How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Yanlar gider kilo verince ondan eminim de, bu orantısızlık ve görüntü kirliliği nasıl düzelecek :KK70:
Az daha verince o tarafta gider orantilanir o sen merak etme, hele spor da yapiyorsan kesin gider:KK6: Gitmezse de goruntu kirliligi falan takacak degiliz ya, begenmeyen bakmasin de olur biter:lülülü:

Tartı günü de n önce rengli oluyorum bugün kendini göstermeye başladı yaaa
Artı çıkmam inşallah tek korktuğum şey di ödem oluşması:KK17::olamaz:
devamlı yeşil çay içiyorum ama içine kiraz sapı biberiye papatya kekik adaçayı ilave ediyorum çok seviyorum:KK45:

Regl olanlar, çok yakın olanlara lafım yok şişkinlik olabilir ,suyu artıralım, turşu vs. yemeyelim ,hareket edelim. Ama bütün bu tavsiye ,emeğe çıkıp da artı gelen olursa böcekli havuza atıcaam
:KK70::KK70::sampiyon::confused:
A AklinYolu1 sinameki çayı içmeye başladım ne düşünüyosun????
Sinameki hakkinda iyi seyler demiyorlar pg. Bagirsaklari tembellestiriyormus.
Teşekkür ederim cnm yarın doktora gidecem yeni sezeryan olduğum için ateş ve titreme beni korkuttu
Gecmis olsun ada. Papatya cayi var mi evde.

Seni listeye ekledim takima hosgeldin.

Screenshot_20180729-212738.png Screenshot_20180729-212527.png

Menüsü eksik olanlar çivili sopa geliyor 1 ağustostan sonra da mı böyle menüler eksik olacak, gün içinde gelip sohbet etmeyeceksiniz paylaşımımız olmayacak öyle mi :KK43:

1 ağustos yaklaştı kaçamak yapan olursa çivili sopa burda Eki Görüntüle 2173663
:KK49::KK53::KK70:

Yanlar gider kilo verince ondan eminim de, bu orantısızlık ve görüntü kirliliği nasıl düzelecek :KK70:
57 e dustum hala var o goruntu kirliligi. Duzenli spor sart. Ozellikle jillian acaip farkettiriyor. :KK19:

Kız niyeee ben olsam ilk süpürgeyi açıp kurcalar nasıl çalışıyor vs diye başlardım bir odadan yakın olsaydık ah başkan yardıma gelirdim

Merak edip acmadim bile. Hic eski halim yok. Bazen boyleyim bazen de basladim mi bitiririm. Melankolik takiliyorum birazz bana korku lazim. :confused:

Back