- 20 Temmuz 2018
- 1.659
- 7.456
- 108
- 33
Aaa sagolasin unutmuştumTarih belirtmelisin bide fatmayı etiketlemelisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa sagolasin unutmuştumTarih belirtmelisin bide fatmayı etiketlemelisin
Boyum 1.70Diyet nasil gidiyor.
Boyunu yasini hedef kilosunu yazan herkesi ekliyorum kuasar .
Canım moralini bozmadan devam, suyu artır, hareketi artır ,1 ağustostaki tartı çok önemli ona hazırla kendiniBoyum 1.70
Hedef kilom 61 veya 65 (bu nasıl oluyorsa )
Yaşım 26
Bugün canım çok sıkkın tartıldım ne 1 gram almışım ne vermişim neden böyle bişey olur. Açıkçası inancım düştü
Boyum 1.70
Yaşım 26
Bugün canım çok sıkkın tartıldım ne 1 gram almışım ne vermişim neden böyle bişey olur. Açıkçası inancım düştü
Tmm canım tavsiyeni yapacağım sagolasin...Canım moralini bozmadan devam, suyu artır, hareketi artır ,1 ağustostaki tartı çok önemli ona hazırla kendini
Inşallah ya çok sıktım canımıÜzülme ben de diyete 78 el başlamıştım 2 gün sonra tartıldım 79 idim... şimdi tartıldım 77 kiloyum. Vücudumuz bazen garip oyunlar oynuyor, istikrar neticesinde sonuç gelecek galiba..
teşekkür ederim canım ben sormuştum ben sabah 7,30 da kalkıyorum ondan erken kahvaltı yapıyorum ve akşamda eve 8 de geliyorum o yüzden geçe kalıyorSaat soran arkadaşım bugün 10.30 da kahvaltı yaptım ben, 18.00 da akşam yemeği yiyeceğim, aralarda meyve hariç başkanın saydığı o sıvılardan tüketirim. Cıssız başladım. Başkan 10 saat tutun diyor ama 6 da günü kapatmak iyidir.Sen 8 saat tut kafanda ayarla. Yemekten 4-5 saat sonra leptin hormonu salgılanmaya başlıyormuş, yağ yakıcı hormondur kendisi.
Çok güzel yaaa inşallah bizde sabırlı olup başaracağızTrue story
Üzülme canım bazı vücut lar az yemek yemeye başladığında korumaya alıyor kendiniBoyum 1.70
Yaşım 26
Hayır inancını yitire lütfeen bende bu hafta aynj durumdayı emin ol haftaya xaha iyi sksilicekBoyum 1.70
Yaşım 26
Tatilde cok zor ama sabah mecburen pogaca yedim yiycek bisey yoktu pastirma fln vardi tatli vardi mecbur pogaca yedim.ama 3 saate yakin yuzdum ins dengelrmistirTebrik ederim swtyheart, benim en zayıf noktam kalabalık ortamda aniden karşıma çıkan pideler falan:) güzel iş başarmışsın, bu fedakarlığı yaptıktan sonra devamı gelicek
rkez canim abim burda oturuyorAmasra'ya gitmiştim çok güzel bir yer. Sen Bartin'in neresine gidiyorsun?