How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Diyet nasil gidiyor.:dondurma:

Boyunu yasini hedef kilosunu yazan herkesi ekliyorum kuasar . :KK51:
Boyum 1.70
Hedef kilom 61 veya 65 (bu nasıl oluyorsa )
Yaşım 26

Bugün canım çok sıkkın tartıldım ne 1 gram almışım ne vermişim neden böyle bişey olur. Açıkçası inancım düştü :KK42:

Boyum 1.70
Yaşım 26

Bugün canım çok sıkkın tartıldım ne 1 gram almışım ne vermişim neden böyle bişey olur. Açıkçası inancım düştü :KK42:
Canım moralini bozmadan devam, suyu artır, hareketi artır ,1 ağustostaki tartı çok önemli ona hazırla kendini

Boyum 1.70
Yaşım 26

Üzülme ben de diyete 78 el başlamıştım 2 gün sonra tartıldım 79 idim... şimdi tartıldım 77 kiloyum. Vücudumuz bazen garip oyunlar oynuyor, istikrar neticesinde sonuç gelecek galiba..

True story

Eklentiler

• 682D087E-F102-48E7-A903-95F7524DB15A.jpeg
    682D087E-F102-48E7-A903-95F7524DB15A.jpeg
    60,6 KB · Görüntüleme: 39
Saat soran arkadaşım bugün 10.30 da kahvaltı yaptım ben, 18.00 da akşam yemeği yiyeceğim, aralarda meyve hariç başkanın saydığı o sıvılardan tüketirim. Cıssız başladım. Başkan 10 saat tutun diyor ama 6 da günü kapatmak iyidir.Sen 8 saat tut kafanda ayarla. Yemekten 4-5 saat sonra leptin hormonu salgılanmaya başlıyormuş, yağ yakıcı hormondur kendisi.
teşekkür ederim canım ben sormuştum ben sabah 7,30 da kalkıyorum ondan erken kahvaltı yapıyorum ve akşamda eve 8 de geliyorum o yüzden geçe kalıyor

Boyum 1.70
Yaşım 26

Üzülme canım bazı vücut lar az yemek yemeye başladığında korumaya alıyor kendini
Kıtlık olarak algılıyor bira sabır yemene dikkat etmeye devam et sen :KK66:

Boyum 1.70
Yaşım 26

Hayır inancını yitire lütfeen bende bu hafta aynj durumdayı emin ol haftaya xaha iyi sksilicek ;)

Tebrik ederim swtyheart, benim en zayıf noktam kalabalık ortamda aniden karşıma çıkan pideler falan:) güzel iş başarmışsın, bu fedakarlığı yaptıktan sonra devamı gelicek:KK28:
Tatilde cok zor ama sabah mecburen pogaca yedim yiycek bisey yoktu pastirma fln vardi tatli vardi mecbur pogaca yedim.ama 3 saate yakin yuzdum ins dengelrmistir

29 Temmuz menum
Sabah:
4 kasik menemen
1 dilim ekmek
1 ceviz
1 dilim karpuz
1 fincan sekersiz cay
Bol yesillik

Oglen:
4 kasik domatesli biberli bulgur pilavi
4 kasik zeytinyagli taze fasulye
1 kucuk kase cacik
Bol yesillik

Ara: 1 bardak tarcinli sut

Aksam:
3 kasik zeytinyagli taze fasulye

Icebildigim kadar bol bol su icmeye calistim. Ama hesaplamadim.
@fatma7454

Menüm bugünkü
10.30
1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir ,5 zeytin ,1 yk yoğurt ,domates ,salatalık, şekersiz çay, 1 yeşil biber
14.30
1 yeşil elma, 5 yeşil erik
17.00
2 yt türlü taneleri ,bol salata ,5 tane kavun (üçgen dl şeklinde )
Günü 17.00 da kapattım. Su 2 lt, spor 3 mil leslie yapacağım
@fatma7454
Cano dün menüm vardı gözden kaçmış sanırım

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
5 6 zeytin
2 dilim ekmek
Limonlu rezene çayı
Ara
1 dilim karpuz