ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Diyet nasil gidiyor.

Boyunu yasini hedef kilosunu yazan herkesi ekliyorum kuasar .
Boyum 1.70
Hedef kilom 61 veya 65 (bu nasıl oluyorsa )
Yaşım 26

Bugün canım çok sıkkın tartıldım ne 1 gram almışım ne vermişim neden böyle bişey olur. Açıkçası inancım düştü

Boyum 1.70
Yaşım 26

Bugün canım çok sıkkın tartıldım ne 1 gram almışım ne vermişim neden böyle bişey olur. Açıkçası inancım düştü
Canım moralini bozmadan devam, suyu artır, hareketi artır ,1 ağustostaki tartı çok önemli ona hazırla kendini

Boyum 1.70
Yaşım 26

Üzülme ben de diyete 78 el başlamıştım 2 gün sonra tartıldım 79 idim... şimdi tartıldım 77 kiloyum. Vücudumuz bazen garip oyunlar oynuyor, istikrar neticesinde sonuç gelecek galiba..

teşekkür ederim canım ben sormuştum ben sabah 7,30 da kalkıyorum ondan erken kahvaltı yapıyorum ve akşamda eve 8 de geliyorum o yüzden geçe kalıyor

Boyum 1.70
Yaşım 26

Üzülme canım bazı vücut lar az yemek yemeye başladığında korumaya alıyor kendini
Kıtlık olarak algılıyor bira sabır yemene dikkat etmeye devam et sen

Boyum 1.70
Yaşım 26

Hayır inancını yitire lütfeen bende bu hafta aynj durumdayı emin ol haftaya xaha iyi sksilicek

Tebrik ederim swtyheart, benim en zayıf noktam kalabalık ortamda aniden karşıma çıkan pideler falan:) güzel iş başarmışsın, bu fedakarlığı yaptıktan sonra devamı gelicek
Tatilde cok zor ama sabah mecburen pogaca yedim yiycek bisey yoktu pastirma fln vardi tatli vardi mecbur pogaca yedim.ama 3 saate yakin yuzdum ins dengelrmistir

29 Temmuz menum
Sabah:
4 kasik menemen
1 dilim ekmek
1 ceviz
1 dilim karpuz
1 fincan sekersiz cay
Bol yesillik

Oglen:
4 kasik domatesli biberli bulgur pilavi
4 kasik zeytinyagli taze fasulye
1 kucuk kase cacik
Bol yesillik

Ara: 1 bardak tarcinli sut

Aksam:
3 kasik zeytinyagli taze fasulye

Icebildigim kadar bol bol su icmeye calistim. Ama hesaplamadim.
@fatma7454

Menüm bugünkü
10.30
1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir ,5 zeytin ,1 yk yoğurt ,domates ,salatalık, şekersiz çay, 1 yeşil biber
14.30
1 yeşil elma, 5 yeşil erik
17.00
2 yt türlü taneleri ,bol salata ,5 tane kavun (üçgen dl şeklinde )
Günü 17.00 da kapattım. Su 2 lt, spor 3 mil leslie yapacağım
@fatma7454
Cano dün menüm vardı gözden kaçmış sanırım

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
5 6 zeytin
2 dilim ekmek
Limonlu rezene çayı
Ara
1 dilim karpuz
Öğlen
6 yk nohutlu bulgur pilavı
3 yk fırında patlıcan güveç yağsız
Ara
1 nektari
3 hurma (süt yaptığı için tüketiyorum)
Aksan
1 kase kemik suyuna tel şehriye çorbası
Kızlar çok hastayım ateşim 39 u buluyor
Akşama doğru daha kötü oldum o yüzden sadece çorba ile gecştirdim
Su 1.5 lt normalde daha çok tüketiyorum ama suyun tadı yok rahatsızım diye
@fatma7454

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…