How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Saat soran arkadaşım bugün 10.30 da kahvaltı yaptım ben, 18.00 da akşam yemeği yiyeceğim, aralarda meyve hariç başkanın saydığı o sıvılardan tüketirim. Cıssız başladım. Başkan 10 saat tutun diyor ama 6 da günü kapatmak iyidir.Sen 8 saat tut kafanda ayarla. Yemekten 4-5 saat sonra leptin hormonu salgılanmaya başlıyormuş, yağ yakıcı hormondur kendisi.

Arada sıvı tüketelim arkadaşl
Kahvaltimi 3-4 kasik kadar menemen,bir dilim ekmek,1 ceviz, 1 dilim karpuz, bol yesillik ve 1 fincan sekersiz cayla yaptim. Sena616 Sena616 ciss yok anlasilmistir:)
Muhteşem canım acıkırsan dediğim gibi sıvılardan tüket bol bol meyve acıktırmazsa dozunu kaçırmadan yiyebilirsin

29 temmuz menüsü @fatma7454
Sabah;
2 yumurtayla kaşarlı sebzeli omlet
Domates salatalık
Badem fındık
Çay

Aralarda ayran, maden suyu, limonlu su,şekersiz sütlü ya da sade türk kahvesi gibi şeyler içerim.

Akşam;
Çorba, yeşil salata, ayran

3 lt su, evde değilim akşamda düğün var, spor yine kaldı :( artık başlamam gerekli,oof of ne güzel devam ediyordum, işler sarpasardı..

29 temmuz menüsü @fatma7454
Sabah;
2 yumurtayla kaşarlı sebzeli omlet
Domates salatalık
Badem fındık
Çay

Aralarda ayran, maden suyu, limonlu su,şekersiz sütlü ya da sade türk kahvesi gibi şeyler içerim.

Akşam;
Çorba, yeşil salata, ayran

3 lt su, evde değilim akşamda düğün var, spor yine kaldı :KK43: artık başlamam gerekli,oof of ne güzel devam ediyordum, işler sarpasardı..
Kuzum üzülme menün muhteşem, grup ahalisiii bu menüyü hepimiz örnek almaya çalışalım şu ana kadar o tavsiyelerin vs .harmanlanmış hali bu menü. kokulusabun kokulusabun arkadaşımız da harika kilo vermiş :nazar:canlı kanlı örneği işte .Sporu yarın müsaitsen leslie ile başlayabilirsin

Kuzum üzülme menün muhteşem, grup ahalisiii bu menüyü hepimiz örnek almaya çalışalım şu ana kadar o tavsiyelerin vs .harmanlanmış hali bu menü. kokulusabun kokulusabun arkadaşımız da harika kilo vermiş :nazar:canlı kanlı örneği işte .Sporu yarın müsaitsen leslie ile başlayabilirsin
Spora başlıcam artık yarın, umarım bir engel çıkmaz. Leslie yapıyordum zaten, önce slim in 6 ya geçtim, kas yaptı vazgeçtim tekrar leslie yapiciiim,
temizlik yaparken koşu bandını kaldırdım öylece kaldı :KK70:
indirip yürümem gerekli:KK14:

Kaçtım ben gözüm menülerinizin üzerinde olacak üzmeyin beni o cıssslı menülerle. Valla sonrası hep pişmanlık oluyor, tekrar başa dönüyoruz kısır döngü oluyor.
:KK25: kolay gelsin canım..

Kızlar hem komik hem tuhaf bir sorunla karşı karşıyayım. Sırtımın yan tarafları 86 kiloyken kat kat görünür ya hani öyleydi kilodan, şimdi sağ tarafım kat kat görüntü yok denecek kadar düzeldi ama sol tarafımda belirgin bir şekilde katlı görüntü çok olmasa da var. Yani sol tarafım sağ tarafımdan daha yağlı :KK70:
Spor yaparken mi bir hata yaptım acep :KK64:
Biraz daha kilo verince düzelir mi?:bicak:

29 temmuz
SABAH
1 bardak limonlu su
1 fincan sinameki çayı
2 yumurta
3 zeytin
Peynir
1 domates
....
ARA
biberli domates
......
ÖĞLE
Fırında kabak
Üstüne yoğurt
....
ARA
yok
.....
AKŞAM
Dün yapamadığım fırında tavuk @fatma7454
Eksik etiket yapmışım @fatma7454

Kızlar hem komik hem tuhaf bir sorunla karşı karşıyayım. Sırtımın yan tarafları 86 kiloyken kat kat görünür ya hani öyleydi kilodan, şimdi sağ tarafım kat kat görüntü yok denecek kadar düzeldi ama sol tarafımda belirgin bir şekilde katlı görüntü çok olmasa da var. Yani sol tarafım sağ tarafımdan daha yağlı :KK70:
Spor yaparken mi bir hata yaptım acep :KK64:
Biraz daha kilo verince düzelir mi?:bicak:
Gozumde canlandi bi an:) Hic merak etme biraz daha verince duzelir o. Ben de 84 kiloyken yanlar ayni sekildeydi. Simdi o kadar olmasa da hala biraz var. Birlikte kilo verdikce gidecek o simitler baska yolu yokEn Büyük KK

Back