• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Çok rahatsızım bugün
Kaç gündür misafirlikte, balkonda, bahçede oturunca alerjim çok feci bir hale geldi. Akşam rüzgar rahatsız ediyor, şu an grip gibi bi halim var. Gözlerim çok kaşınıyor ooof of..
Geçmiş olsun canım aman dikkat

Kızlar ben mi kaçırdım yoksa sena kokulu sabun ebrar amelie cizenbayan ve naz menüleriniz bugün için eksik mi

Tulipa canım 1 gün eksiğin var yani kupa gitti menüden.

Kızlar umarım gözümden kaçmamıştır haksızlık olsun istemem

Slm kızlar
28 temmuz menüsü Muttapa7555 Muttapa7555
Sabah;
1 yumurta
Domate salatalik
Aci yeşil biber
Badem findik kabak çekirdeği
Peynir ve çay

Akşam; meyve
Az önce çok acıkmıştım peynirle başlayıp meyveyle devam ettim. Çocuklara diye koymuştum ama maalesef bende yedim. Akşam yemeğini de onlara hazırlarım artik. Benim için yemek faslı meyve ile kapandi. Şimdiden sonra sıvılarla devam...
Benim menü burda canım Muttapa7555 Muttapa7555

Kızlar ben mi kaçırdım yoksa sena kokulu sabun ebrar amelie cizenbayan ve naz menüleriniz bugün için eksik mi

Tulipa canım 1 gün eksiğin var yani kupa gitti menüden.

Kızlar umarım gözümden kaçmamıştır haksızlık olsun istemem
Aksam üstü yazmıştım

Selam Hanımlarr,
Benim işte netim olmadığı için akşam evde yazabiliyorum ancak.O yüzden bu saate kalıyor .
Bugünki menüm:kk77:

Sabah:
Muzlu yulaf ezmesi ,

Ara Öğün:
1 adet nektari

Öğlen :
Yemek sıkıntısı olduğu için ;
1 orta boy armut ,
1 orta boy muz

Ara öğün:
1 Adet Nektari

Akşam :
Salata
3 dilim çiğ köfte

2,5 litre limonlu su

Fazlasıyla yürüyüş yapıldı.

2 gün oldu başlayalı ama kendimi çok iyi hissediyorum, sadece akşamları biraz atıştırmak istiyorum o zorluyor beni o kadar. Bu sizin sayenizde her gün mesajlarınız ve cevaplarınızla çok iyi motive oluyorum :KK200: Hepinize kocaman öpücükler:halay:

öğlen aşçımız yok diye herkes kokoreç söyledi ben direndim meyve yedim sadece , eve geldim bu saatte evdekiler kokoreç yiyor #direncizenbayan direniyorum ve yemicem :KK76:
Bu kadar meyve seni aciktirmiyor mu?

Bir de aksam cok az yemissin. Baslangicta bu kadar az yemek sonra saldirmana neden olmasin.
Ben aksam yemek yemedigim zaman yatamiyorum da. :KK12:

Bu kadar meyve seni aciktirmiyor mu?

Bir de aksam cok az yemissin. Baslangicta bu kadar az yemek sonra saldirmana neden olmasin.
Ben aksam yemek yemedigim zaman yatamiyorum da. :KK12:
Yok acıktırmıyor tam tersine bastırıyor yazın meyve yemeyi çok seviyorum yemekten daha iyi geliyor bana

bişey soracağım sabah ve sadece akşam yemek yiyen arkadaşlar saat kaçta kahvaltı yapıyorsunuz akşam yemeğini kaçta yiyorsunuz. ben o kadar yesem 2. günde bayılırım herhalde o kadar az yemek sıkıntılı değil mi kafamda deli sorular :kızgın:
Sabah kahvalti yaptim yula ezmesiyle badem ve kabak cekirdegi ile gayet doyurucuydu
Ogleni ayranla gecistirdim.
Aksam koca bi tabak patates ve beyaz peynirli kabak yedim.

ve tokum su an.

Yok acıktırmıyor tam tersine bastırıyor yazın meyve yemeyi çok seviyorum yemekten daha iyi geliyor bana
Ben o kadar meyve yesem 24 saat yemek yiyesim gelir.

Hem aciktiriyor hem de insulin direncimi oynatiyor.

Sabah kahvalti yaptim yula ezmesiyle badem ve kabak cekirdegi ile gayet doyurucuydu
Ogleni ayranla gecistirdim.
Aksam koca bi tabak patates ve beyaz peynirli kabak yedim.

ve tokum su an.

Ben o kadar meyve yesem 24 saat yemek yiyesim gelir.

Hem aciktiriyor hem de insulin direncimi oynatiyor.

her bünye de farklılık gösteriyor demekki sen kendini daha iyi tanırsın bu konuda , bende size göre çok yiyorum bunları azaltmam lazım

her bünye de farklılık gösteriyor demekki sen kendini daha iyi tanırsın bu konuda , bende size göre çok yiyorum bunları azaltmam lazım
Iste surekli onu diyorum. Kendinizi iyi taniyin. Burada papatya basladiginda onerilerimi dikkate aldi cok memnun.

Bazi arkadaslar baska seyler deniyor, oneriyor . Insan denemeli her acidan bakabilmeli. Yoksa dedigim gibi kiloyu veririz tekrar aliriz. O emeklerimiz hep bosa gider.

En onemlisi ne zaman yediginizi ve neden yediginizi tespit etmeniz.

Günaydın iyi pazarlar kizlar. :cool:

Pazar günü ben yine erken kalktım ama erken kalkan yol alır demişler:):dondurma:

Bugunku tarti rakamı önemli. Söyle önemli.Haftayi ikiye bölün pazar ve çarşamba. Eğer bugünkü rakamdan memnun değilseniz üç gün sivi ağırlıklı beslenin. Corba ayran sut maden suyu limonlu su yoğurt gibi...

Eger memnunsaniz, eski beslenme stilinizle devam edin.

Bu
Günaydın iyi pazarlar kizlar. :cool:

Pazar günü ben yine erken kalktım ama erken kalkan yol alır demişler:):dondurma:

Bugunku tarti rakamı önemli. Söyle önemli.Haftayi ikiye bölün pazar ve çarşamba. Eğer bugünkü rakamdan memnun değilseniz üç gün sivi ağırlıklı beslenin. Corba ayran sut maden suyu limonlu su yoğurt gibi...

Eger memnunsaniz, eski beslenme stilinizle devam edin.
Bu oneri çok iyi oldu teşekkürler :KK36:

Back