- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Isirgan otu cayi da iyi gelir sab.Çok rahatsızım bugün
Kaç gündür misafirlikte, balkonda, bahçede oturunca alerjim çok feci bir hale geldi. Akşam rüzgar rahatsız ediyor, şu an grip gibi bi halim var. Gözlerim çok kaşınıyor ooof of..
Çayı, patatesi yaparım sık sık canım, 4 tane alerji ilacı kullanıyorum ben, yabani ot alerjim var, baharda ve yazda özellikle çok rahatsız ediyor. Ayrıca lens kullanıyorum, akşamları serin havalarda rüzgardan lens batma yapıyor o da ayrı bir sıkıntı işte..Bana da arada öyle bir kaşıntı geliyo, burnum mu gözüm mü kaşınıyo anlayamıyorum. demlenmiş çayı pamuğa döküp gözümde bekletince iyi geliyor, tavsiye ederim:)
Çayı, patatesi yaparım sık sık canım, 4 tane alerji ilacı kullanıyorum ben, yabani ot alerjim var, baharda ve yazda özellikle çok rahatsız ediyor. Ayrıca lens kullanıyorum, akşamları serin havalarda rüzgardan lens batma yapıyor o da ayrı bir sıkıntı işte..
Dimi iyi ki dogmus seni de bize getirdi.Sena616 heeey canım cısss çektiğinde zihnimin köşesinden ‘hayııır bırak o elindekiniii’ diye haykıran motivasyon koçum, iyi ki doğdun!
Dimi iyi ki dogmus seni de bize getirdi.
Zayifla da sana bi latte ismarlayayim.Hihihi valla ensemden tutup buraya attı:)
Tatlı patatesi nerden alıyorsun?28 Temmuz menusu @fatma7454
Sabah : Hindiba
Kahvalti : bir kase yulaf ezmesi + bir avuc kabak c. + badem
Ogle : 3 cherry domates + 1 bardak ayran
Aksam : bir tabak beyaz peynirli kabak +tatli patates + 2 bardak ayran
Amanin geçmiş olsun kuzum dinlen, C vitamini içeren limon vs.tüket .Çok rahatsızım bugün
Kaç gündür misafirlikte, balkonda, bahçede oturunca alerjim çok feci bir hale geldi. Akşam rüzgar rahatsız ediyor, şu an grip gibi bi halim var. Gözlerim çok kaşınıyor ooof of..
Amasra'ya gitmiştim çok güzel bir yer. Sen Bartin'in neresine gidiyorsun?Kizlaar 3.gunumden merhaba.Bugun bartina yolculugum vardi baya iradeli davrandim
Sabah
Haslanmis yumurta salatalik domates peynir 1 dilim ekmek
Oglen
1 kase mercimek 2 kofte
Aksam
1 kucuk kase tavuk sote
Kizlar yolda borkeler corekler pideler tatlilar hep onumdeydi yememek icin kendimi cok siktim ve basardiimm :)))))
Ben yurt disindayim burada ulasilmasi cok kolay ama Turkiye'de oyle degil galiba.Tatlı patatesi nerden alıyorsun?
Zayifla da sana bi latte ismarlayayim.
Heee :) evet buyuk marketlerde filan vardır diye tahmin ediyorum ama hiç denk gelmedim ben.Ben yurt disindayim burada ulasilmasi cok kolay ama Turkiye'de oyle degil galiba.
Wuhuu seni cıssslardan döndürmeyi başardıysam ne mutlu bana yaşasıııınSena616 heeey canım cısss çektiğinde zihnimin köşesinden ‘hayııır bırak o elindekiniii’ diye haykıran motivasyon koçum, iyi ki doğdun!
Heee :) evet buyuk marketlerde filan vardır diye tahmin ediyorum ama hiç denk gelmedim ben.
Hadi hadi bu havalarda frappeye cikardim.Her gün bir yeni motivasyon :)
Tatli patatesin glisemik indexi daha dusuk. Alabiliyorsan onu tercih et. Aynen buyuk marketlerde vardir.Heee :) evet buyuk marketlerde filan vardır diye tahmin ediyorum ama hiç denk gelmedim ben.
Sağol canım..Amanin geçmiş olsun kuzum dinlen, C vitamini içeren limon vs.tüket .
Ben bir dönem esmer şeker kullandım ama pirinci denemedim canım..Kizlar esmer pirinc kullanan var mi aranizda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?