ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Bana da arada öyle bir kaşıntı geliyo, burnum mu gözüm mü kaşınıyo anlayamıyorum. demlenmiş çayı pamuğa döküp gözümde bekletince iyi geliyor, tavsiye ederim:)
Çayı, patatesi yaparım sık sık canım, 4 tane alerji ilacı kullanıyorum ben, yabani ot alerjim var, baharda ve yazda özellikle çok rahatsız ediyor. Ayrıca lens kullanıyorum, akşamları serin havalarda rüzgardan lens batma yapıyor o da ayrı bir sıkıntı işte..

Oyy sen bu işin uzmanı olmuşsun meğersem, ben patatesi bilmiyordum:) iki gündür benim yaşadığım yerde de çok aşırı rüzgar var, az önce bisikletimi savurdu resmen. Otu böceği küçücük partikülleri gözüne sokabiliyor artı burnumda bir akıntı oluyor. biraz garip gözükmeyi göze alıp daima güneş gözlüğü kullanırsan balkonda, belki faydası olur kokulusabun hanımcım

Amanin geçmiş olsun kuzum dinlen, C vitamini içeren limon vs.tüket .

Amasra'ya gitmiştim çok güzel bir yer. Sen Bartin'in neresine gidiyorsun?

Amanin geçmiş olsun kuzum dinlen, C vitamini içeren limon vs.tüket .
Sağol canım..
Dinlenme kısmı bende biraz zor, 3 çocukla 5 kişiyiz, günlük çamaşırı bulaşığı bile yoruyor insanı, birde misafir ekleniyor, yazları daha yoğun, nerde kaldı dinlenme :)))
Aman çocuklar hasta olmasın da ben bi şekilde ayakta atlatırım, Allah onlara sağlık sıhhat versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…