• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Sağol canım..
Dinlenme kısmı bende biraz zor, 3 çocukla 5 kişiyiz, günlük çamaşırı bulaşığı bile yoruyor insanı, birde misafir ekleniyor, yazları daha yoğun, nerde kaldı dinlenme :)))
Aman çocuklar hasta olmasın da ben bi şekilde ayakta atlatırım, Allah onlara sağlık sıhhat versin..
Amin canım doğru bütün ev sana bakıyor.

Selam arkadaslar. Mesajlari yeni okudum, bayagi bir sitem gelmis biz yenilere:)) Benim tel ariza veriyor bu aralar nete girince isiniyor. Net iyi cekmiyor ayrica, resmen mesajlari okumam iki saat surdu. Insallah bir an once sorununu halledebilirsem daha sik girmeye calisirim.

Selam arkadaslar. Mesajlari yeni okudum, bayagi bir sitem gelmis biz yenilere:)) Benim tel ariza veriyor bu aralar nete girince isiniyor. Net iyi cekmiyor ayrica, resmen mesajlari okumam iki saat surdu. Insallah bir an once sorununu halledebilirsem daha sik girmeye calisirim.
Ben sitem ettim kuzu ,pc var mı evde oradan girsen benim de tel ısınıyor oradan giriyorum ara sıra.

Sitem demeyelim de, gercekten aktif olan arkadaslar daha cok kilo veriyor. Ilk sayfadan sayisiz ornek verebilirim.

...Cunku her an ne yediginin bilincinde olup , hem motive edip hem de motive ediliyorlar.

Bugunku menum:
Sabah:
Yarim dilim ekmek
1 yaprak marul
Yarim domates
Yarim salatalik
Ince bir dilim beyaz peynir
1 haslanmis yumurta
1 adet ceviz

Oglen:
2 adet tam bugday unundan yagsiz krep
Yarim salatalik
Yarim domates
1 yaprak marul
5 yane yesil zeytin
Kucuk bir parca peynir

Aksam:
Yarim dilim ekmek
Yarim domates
Yarim salatalik
1 yaprak marul
Kucuk bir parca peynir
Sekersiz cay
5 tane yesil zeytin
Muttapa7555 Muttapa7555

28 Temmuz Cumartesi menüm Muttapa7555 Muttapa7555
Sabah: soğanlı patatesli yumurta, biraz ekmek ve pekmez
Öğlen: yarım kase közlenmiş patlıcanlı yoğurtlu salata, 2 minik galeta
Aksam: 1 tabak Bulgur çorbası

Gün boyu neredeyse 3 litre su içtim, içtiğim hap resmen tüm suyu emiyor:olamaz:
2 küçük misket elma ve 2 dilim karpuz yedim

1. İnanmak başarmanın yarısıdır insan başaracağına inanır ve gayret ederse muhakkak başarı kaçınılmazdır. Yeterki gerçekten kilo vermek isteyin gerisi gelir zaten hiç bir yemeğin tadı üzerinize olmayan bir kıyafetin üzerinizden süzüldüğünü gördüğünüz andaki kadar haz vermez insana.

Ben sitem ettim kuzu ,pc var mı evde oradan girsen benim de tel ısınıyor oradan giriyorum ara sıra.
Pc var ama net baglantisi yok ayri. Telin netinde. pcye baglaninca neti cok cabuk bitiriyor neden bilmiyorum. Ama daha onceki telimde ayni sekilde bozulmustu. Buna da aynisi olmaya basladi ya tamir edilirse ettiricem ya da teli degistirecegim artik.

Bu arada hasta arkadaslara gecmis olsun. Sena616 Sena616 dogum gunun kutlu olsun. kokulusabun kokulusabun ayni durum bende de var. Benim kasintinin yaninda kizariklik da oluyor. Damla kullandigim an rahatlar gibi oluyor, sonra tekrar basliyor:KK43:(
Sanada geçmiş olsun canım.
Ben yıllardır uğraşıyorum alerjiyle, ayrıca alerjik faranjit de var, kimyasala da alerjim var, deterjanlarımın tamamı bitkisel.
Defalarca ilaç değiştirdim, düzenli kullanmazsam sıkıntıya giriyor, ilaçlarda bir süre rahatlatıyor, Allah hepimize şifa versin..

Sanada geçmiş olsun canım.
Ben yıllardır uğraşıyorum alerjiyle, ayrıca alerjik faranjit de var, kimyasala da alerjim var, deterjanlarımın tamamı bitkisel.
Defalarca ilaç değiştirdim, düzenli kullanmazsam sıkıntıya giriyor, ilaçlarda bir süre rahatlatıyor, Allah hepimize şifa versin..
Aminn. Benim de ilk lise yillarimda baslamisti. Kac doktora gittim gecmiyor. Kokulara da alerjim var benim de cicek bile koklayamiyorum. Esime hep parfum icin takiyorum, sunu kullanma bunu kullanma bezdi artik adam:))

Cok gecmis olsun. Ne guzel iyilesmistin bir ara.

Her sey geldi mi ust uste gelir zaten. Sirayla gelseler olmaz. :KK12:

Ekinezyayi biliyorsun canim zaten papatya ile destekle.
Başladım canım yine onları içmeye ilerlemeden toparlarsam şahane olacak yeniden iğne olmak istemiyorum hiç :(

Back