• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Screenshot_20180728-193212.png
Kk doğum günümü kutlamış çok mutlu oldum

Fatmaaaaa :KK45:

Ya canim ben hasta olmadigim halde sevmiyorum ev isini, hastayken daha zor olur .

Kendini cok bunaltma. :KK51:
Ay herşey üst üste geliyor çok şükür halime diyorum şimdilik.
Elbise sorunumuz hala devam ediyor direttim giyeceğim diye bakalım. Düğün günü arıza çıkmazsa o işi hallettim.

Hasta falan devam edeceğim mecbur :(

Geçmiş olsun hayırdır :KK43:
Ramazan ayındaydı diye hatırlıyorum üşürüm bronşit oldum birde alerji çıktı başıma.
Şimdi yine yorgunluk, terle soğu ve büyük oğlandan kaptım şifayı küçüğümde hasta.

Ciğerlerime inmiş yine dikkat etmezsen yine aynı olacaksın dedi doktor ama şu aralar hiç yatma zamanı değil :(

Elbise sorunumuz hala devam ediyor direttim giyeceğim diye bakalım. Düğün günü arıza çıkmazsa o işi hallettim.

Hasta falan devam edeceğim mecbur :KK43:
Tüh yaa geçmiş olsun canım aslında doktor gözetiminde daha iyi olur sende biliyorsun ama işte düğün vakti de yakın

Kizlaar 3.gunumden merhaba.Bugun bartina yolculugum vardi baya iradeli davrandim
Sabah
Haslanmis yumurta salatalik domates peynir 1 dilim ekmek
Oglen
1 kase mercimek 2 kofte
Aksam
1 kucuk kase tavuk sote
Kizlar yolda borkeler corekler pideler tatlilar hep onumdeydi yememek icin kendimi cok siktim ve basardiimm :)))))

Kahvaltı
1 kupa şekersiz çay
2 yumurta ile sucuklu menemen
Beyaz peynir
5 ev yapimi siyah zeytin
Salatalık
1 kaşık mısır unundan kuymak
1 avuç ceviz
2 kuru incir

Ara
1 küçük muz
1 kupa ısırgan otu çayı

Öğle
3 kuru incir
1 kupa ısırgan otu çayı

Ara
1 küçük muz

Akşam
1 kase sebze corbasi
1 karnıyarık

Ara
1 avuç üzüm

Meyve diyeti diye bir şey varsa şayet çok güzel olur, hiç bıkmadan usanmadan sabahtan akşama kadar yiyebilirim.

Off telefon bozuk ya sayfayı kaydırıyorum her seferinde reklama tıklıyo düçünün gelmek için ne dertler çekiyorum
Mozilla ve ozel pencereden gir pg.

Hanımlar burda amaç sadece tartı yükleyip menü bildirmek değil bizim birbirimşzi motive edip devam etmeyi sağlamamız lazım bu bir yarış hem arkadaş hemde rakibiz biraz daha aktif olmaya özen gösterirsek daha eğlenceli bi takıma sahip oluruz birbirimizi tanımıyoruz sadece eski takım arkadaşlarımla çoğaldık deyip seviniyoruz fakat kimse sohpete gelmiyo farzedelim ki günde en az 5 mesaj yazmazsa her takım üyesi topik kapanıcakmış bizde kapanmasın yarışıp zayıflayıp sohpet edelim diye ihmal eteyelim oömaz mı A AklinYolu1 haksızmıyım kaptan

Haklisin pg. Bos zamanlarimizda girip bakmaliyiz. Kim ne yemis , ne yememis, arti geyikte yapiliyor burada. Gayet eglenceli bir takimiz.:KK50:

---ama haftasonu biraz sessiz olur buralar.

Ayyy sorma valla nasıl yoğun çalışıyoruum diyet hak getire almayayim bari 1 agustos deme tarti gunu :KK53: ah o eski halimden eser yok simdi diye sarkı söylüyorum suan A AklinYolu1 :KK45:

Keske olsaydi ne esip gurlemistin o zamanlar. :KK12:

Hayyy ağzın bal yesin aktif olunmayacaksa bunca insan emek vermesin o zaman menüler için 2 bakan seçtik, ben tartılara bakacağım buradan koptuğumuzda kilo verilmiyor arkadaşlar günde 5 mesaj yazsak 18 kişi yazamaz mı ya ortaya konuşuyorum

Benim ilk yarismam degil. Gecmis yillara bakarak da soyleyebilirim ki ; kim ne kadar cok aktif olursa o kadar cok kilo veriyor . Yoksa saliyor. Bir de tek diyet topigine katilim onemli. Ondan sonrasi corap sokugu gibi geliyor. Yoksa kilomuzu bir kagida not ederdik degil mi?

Hasta falan devam edeceğim mecbur :KK43:

Cok gecmis olsun. Ne guzel iyilesmistin bir ara.

Her sey geldi mi ust uste gelir zaten. Sirayla gelseler olmaz. :KK12:

Ekinezyayi biliyorsun canim zaten papatya ile destekle.

Çok rahatsızım bugün
Kaç gündür misafirlikte, balkonda, bahçede oturunca alerjim çok feci bir hale geldi. Akşam rüzgar rahatsız ediyor, şu an grip gibi bi halim var. Gözlerim çok kaşınıyor ooof of..

Kizlaar 3.gunumden merhaba.Bugun bartina yolculugum vardi baya iradeli davrandim
Sabah
Haslanmis yumurta salatalik domates peynir 1 dilim ekmek
Oglen
1 kase mercimek 2 kofte
Aksam
1 kucuk kase tavuk sote
Kizlar yolda borkeler corekler pideler tatlilar hep onumdeydi yememek icin kendimi cok siktim ve basardiimm :)))))

Tebrik ederim swtyheart, benim en zayıf noktam kalabalık ortamda aniden karşıma çıkan pideler falan:) güzel iş başarmışsın, bu fedakarlığı yaptıktan sonra devamı gelicek:KK28:

Çok rahatsızım bugün
Kaç gündür misafirlikte, balkonda, bahçede oturunca alerjim çok feci bir hale geldi. Akşam rüzgar rahatsız ediyor, şu an grip gibi bi halim var. Gözlerim çok kaşınıyor ooof of..

Bana da arada öyle bir kaşıntı geliyo, burnum mu gözüm mü kaşınıyo anlayamıyorum. demlenmiş çayı pamuğa döküp gözümde bekletince iyi geliyor, tavsiye ederim:)

Back