- 4 Ekim 2015
- 1.153
- 2.487
- 83
Şimdilik bukadar yeter birazdan kv geçicem bi ara yine karalarım sayfaları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdilik bukadar yeter birazdan kv geçicem bi ara yine karalarım sayfaları
Çok teşekkür ederim canoooKuzum doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere canım
Çok güzel görünüyor sen mi yaptin. O makyajı olan senmisin birçok soru sordum biraz ruj rengini begenmedim ama tercih meselesiKızlar şu makyaja bi yorum yapıverin gari
Ay herşey üst üste geliyor çok şükür halime diyorum şimdilik.Fatmaaaaa
Ya canim ben hasta olmadigim halde sevmiyorum ev isini, hastayken daha zor olur .
Kendini cok bunaltma.
Ramazan ayındaydı diye hatırlıyorum üşürüm bronşit oldum birde alerji çıktı başıma.Geçmiş olsun hayırdır
Yok canım hastanede değil evde ben yatmalıymışımÇok sağol canım ,geçmiş olsun çocuklar mı hastanede yatacak Muttapa7555
Tüh yaa geçmiş olsun canım aslında doktor gözetiminde daha iyi olur sende biliyorsun ama işte düğün vakti de yakınAy herşey üst üste geliyor çok şükür halime diyorum şimdilik.
Elbise sorunumuz hala devam ediyor direttim giyeceğim diye bakalım. Düğün günü arıza çıkmazsa o işi hallettim.
Hasta falan devam edeceğim mecbur
Mozilla ve ozel pencereden gir pg.Off telefon bozuk ya sayfayı kaydırıyorum her seferinde reklama tıklıyo düçünün gelmek için ne dertler çekiyorum
Hanımlar burda amaç sadece tartı yükleyip menü bildirmek değil bizim birbirimşzi motive edip devam etmeyi sağlamamız lazım bu bir yarış hem arkadaş hemde rakibiz biraz daha aktif olmaya özen gösterirsek daha eğlenceli bi takıma sahip oluruz birbirimizi tanımıyoruz sadece eski takım arkadaşlarımla çoğaldık deyip seviniyoruz fakat kimse sohpete gelmiyo farzedelim ki günde en az 5 mesaj yazmazsa her takım üyesi topik kapanıcakmış bizde kapanmasın yarışıp zayıflayıp sohpet edelim diye ihmal eteyelim oömaz mı A AklinYolu1 haksızmıyım kaptan
Ayyy sorma valla nasıl yoğun çalışıyoruum diyet hak getire almayayim bari 1 agustos deme tarti gunu ah o eski halimden eser yok simdi diye sarkı söylüyorum suan A AklinYolu1
Hayyy ağzın bal yesin aktif olunmayacaksa bunca insan emek vermesin o zaman menüler için 2 bakan seçtik, ben tartılara bakacağım buradan koptuğumuzda kilo verilmiyor arkadaşlar günde 5 mesaj yazsak 18 kişi yazamaz mı ya ortaya konuşuyorum
Ay herşey üst üste geliyor çok şükür halime diyorum şimdilik.
Elbise sorunumuz hala devam ediyor direttim giyeceğim diye bakalım. Düğün günü arıza çıkmazsa o işi hallettim.
Hasta falan devam edeceğim mecbur
Kizlaar 3.gunumden merhaba.Bugun bartina yolculugum vardi baya iradeli davrandim
Sabah
Haslanmis yumurta salatalik domates peynir 1 dilim ekmek
Oglen
1 kase mercimek 2 kofte
Aksam
1 kucuk kase tavuk sote
Kizlar yolda borkeler corekler pideler tatlilar hep onumdeydi yememek icin kendimi cok siktim ve basardiimm :)))))
Çok rahatsızım bugün
Kaç gündür misafirlikte, balkonda, bahçede oturunca alerjim çok feci bir hale geldi. Akşam rüzgar rahatsız ediyor, şu an grip gibi bi halim var. Gözlerim çok kaşınıyor ooof of..