- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
- 548
Ay iviy o benimAfiyet olsun canım menü bakanım:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay iviy o benimAfiyet olsun canım menü bakanım:)))
Görevin hayırlı olsun canım menüler benden sorulur diyosun yani:)))Ay iviy o benim
Oluyo öyle ya takma çok ama dengelemeye çalış benimde bugün şaştı yemek bozulmuş dükkanda sıcaktan çocuklarda kv geçmişler şimdi mecbur orda yicem bu yüzden öğle gemeğinde biberli yoğurt yedim az öncede kabak çekirdeği gidincede artık allah ne verdiyse az az yicemDışarıda olunca benim Menüm şaştı biraz
Sabah
1 kk peynir
2 lokma acılı ekmek çörek
Domates salatalık
1küçük kase yoğurtlu semizotu
Biraz üzüm
1 sade Türk Kahvesi
Akşam
1 tabak et sote
Salata
2 erik
@fatma7454
Bende spor yapmak istiyorum bakanım fakat bölgesel hareketlere fıtıklarım izin vermiyo ya boynum ya belim bi yerden yakalıyo beni bende leslie yapıcam tekrar ayağım iyileşsinde akşamları zorla yarım mekik çekiyorum ama cıks olmuyoBende spor Bakanı olarak sabah 1.5 saat eliptik bisiklet yaptım
Ben ve forever danGörevin hayırlı olsun canım menüler benden sorulur diyosun yani:)))
Leslie çpk etkili gerçekten bi ara ben çok güzel kilo verdim 45 dk video suylaBende spor yapmak istiyorum bakanım fakat bölgesel hareketlere fıtıklarım izin vermiyo ya boynum ya belim bi yerden yakalıyo beni bende leslie yapıcam tekrar ayağım iyileşsinde akşamları zorla yarım mekik çekiyorum ama cıks olmuyo
Oof of bendeYaa evde olunca sıkıntı olmuyor benim biryere gidince yada birileri gelince şaşıyor dengem:))
Çok terletiyo yaa baya toksin atıyomLeslie çpk etkili gerçekten bi ara ben çok güzel kilo verdim 45 dk video suyla
Canım sen hele iyice iyileşmeye bak:)) başlarsın sonra bomba gibi donersen sahalara inş:))Bende spor yapmak istiyorum bakanım fakat bölgesel hareketlere fıtıklarım izin vermiyo ya boynum ya belim bi yerden yakalıyo beni bende leslie yapıcam tekrar ayağım iyileşsinde akşamları zorla yarım mekik çekiyorum ama cıks olmuyo
Canım sen hele iyice iyileşmeye bak:)) başlarsın sonra bomba gibi donersen sahalara inş:))
Bugün iyi mesai yaptım kazen yövmiye versin bana
Aynen öyle bugün dükkan bildiğin boş tu bende sıkıldıkça yazdımYalnız sıkıntı dan ne yapalım buraya sarıyoz:))
Kuzum doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere canımEhehee yaşlanınca ben
Bende fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum ama yeterli değil biliyorumAynen öyle bugün dükkan bildiğin boş tu bende sıkıldıkça yazdım