AneeeemmmmmDuydum kuzum ben de tartı bakanı oldum artı geleni böcekli havuza atıcaam
Burdayım kız benHaydi kaçtım ben kimseler yok herkes haftasonu gezmesinde galibaaa 18 kişiyiz herkes bir mesaj yazsa coşar burası .
Deme deme öyle deme ucundan biyerden yakala diyetini yalnız bırakMa biziAyyy sorma valla nasıl yoğun çalışıyoruum diyet hak getire almayayim bari 1 agustos deme tarti gunuah o eski halimden eser yok simdi diye sarkı söylüyorum suan A AklinYolu1
Hayyy ağzın bal yesin aktif olunmayacaksa bunca insan emek vermesin o zaman menüler için 2 bakan seçtik, ben tartılara bakacağım buradan koptuğumuzda kilo verilmiyor arkadaşlar günde 5 mesaj yazsak 18 kişi yazamaz mı ya ortaya konuşuyorumHanımlar burda amaç sadece tartı yükleyip menü bildirmek değil bizim birbirimşzi motive edip devam etmeyi sağlamamız lazım bu bir yarış hem arkadaş hemde rakibiz biraz daha aktif olmaya özen gösterirsek daha eğlenceli bi takıma sahip oluruz birbirimizi tanımıyoruz sadece eski takım arkadaşlarımla çoğaldık deyip seviniyoruz fakat kimse sohpete gelmiyo farzedelim ki günde en az 5 mesaj yazmazsa her takım üyesi topik kapanıcakmış bizde kapanmasın yarışıp zayıflayıp sohpet edelim diye ihmal eteyelim oömaz mı A AklinYolu1 haksızmıyım kaptan
AYNEn yaaaHayyy ağzın bal yesin aktif olunmayacaksa bunca insan emek vermesin o zaman menüler için 2 bakan seçtik, ben tartılara bakacağım buradan koptuğumuzda kilo verilmiyor arkadaşlar günde 5 mesaj yazsak 18 kişi yazamaz mı ya ortaya konuşuyorum
Akşam yemeğin yanında 2 tane gün kurusu vardı.Menü 11.00
1 kk peynir ,5 zeytin, 4 çatal patates ,domates, salatalık, şekersiz çay
16.00
1 salatalık
17.40
2 yt güveç sebze taneleri, 2 kase cacık
Su 2 lt bu artacak .Spor akşam leslie yapacağım onu yazarım
Afiyet olsun canım menü bakanım:)))Bende az önce bir kaseye yakın kabak çekirdeği yedim
Ya sorma in cin top oynuyoIyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım geldim şükür evime
Hafta sonu olunca buralara kimseler uğramıyor sanırım herkesin misafirim mi var yada gezmelere gitmişler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?