- 28 Temmuz 2017
- 2.687
- 6.735
- 158
- 27
Çok sağol canım ,geçmiş olsun çocuklar mı hastanede yatacak @fatma7454
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SüpersinnBaslamamak icin oyalandim oyalandim ve baslamadim.
Böylelikle tartı günümüzde çarşamba oliyirWuhuu 18 kişiyiz arkadaşlar ayın birinde yüzdemiz hesaplanacak. Sonra her çarşamba beni etiketleyeceksiniz tartı bildirmek için.
Acik havada yuruyus cok daha iyi. Evet saglikli beslenmek onemli ve bi surec gerekiyor. Yavas yavas alisirsin bizimle.Aslında biraz erken ama gün geçtikçe kilo alıyorum bunun önüne geçmem lazım sütümu etkilemeyecek bir şekilde sağlıklı beslenecem
3 sene önce 9.takimdan 20 kg ile mezun olmuştum yine doğum kilolalrimdi
Leslie de yapmıştım
Evde olunca fırsat olmuyor akşamları eşimle yürüyüşe çıkıyoruz
Evet cnm haklısın biraz erken ama vücudum kilo almaya çok müsait günden güne kilo alıyorum önüne geçmem gerekiyor çok sıkı bir diyet yapmıcam emzirdigim için sağlıklı beslenecem
Sağlıklı yiyecekler
Yulaf ezmesi yoğurt süt yeşil çay sebze et
Zararlı olanlar inşallah vazgeçeceğim yiyecekler
Nutella yaş pasta çikolata pizza ve bütün hamur işleri
Yeterlimi canım
Kızlar şu makyaja bi yorum yapıverin gari
yok canım ben omadar genç ve güzel değilim o yaptıiıö makyajdıAcik havada yuruyus cok daha iyi. Evet saglikli beslenmek onemli ve bi surec gerekiyor. Yavas yavas alisirsin bizimle.
9 adet saglikli yiyecek yeyip , 1 tane de sagliksiz secersen , diyet doneminde cok k canım ben okadsr sarsma olmuyor.
Ornek 1 hafta sebze ile beslenip , bir gun asiri kek ya da hamur istedi yemek istedin. Bir dilim ya da bir parca cok sarsmiyor. Onemli olan kendini farkedip dengelemek.
---- ama iste siniri cizebilmek lazim hamur isinin arkasindan nutella gelmemeli mesela.
@Papatya gelini bizim hoca da bugday yerine yulafi tercih ediyor hem sindirim acisindan hem de icerdigi B vitaminleri acisindan.
Guzel olmus . Sen misin yoksa. Ben yesil ve pembenin uyumunu cok seviyorum.
Ben çok seviyorumbizim hoca da bugday yerine yulafi tercih ediyor hem sindirim acisindan hem de icerdigi B vitaminleri acisindan.
Alışkınım aslında kendimi bildim bileli diyet yapıyorum.Acik havada yuruyus cok daha iyi. Evet saglikli beslenmek onemli ve bi surec gerekiyor. Yavas yavas alisirsin bizimle.
9 adet saglikli yiyecek yeyip , 1 tane de sagliksiz secersen , diyet doneminde cok sarsma olmuyor.
Ornek 1 hafta sebze ile beslenip , bir gun asiri kek ya da hamur istedi yemek istedin. Bir dilim ya da bir parca cok sarsmiyor. Onemli olan kendini farkedip dengelemek.
---- ama iste siniri cizebilmek lazim hamur isinin arkasindan nutella gelmemeli mesela.
@Papatya gelini bizim hoca da bugday yerine yulafi tercih ediyor hem sindirim acisindan hem de icerdigi B vitaminleri acisindan.
Guzel olmus . Sen misin yoksa. Ben yesil ve pembenin uyumunu cok seviyorum.
Sen de eminim cok guzelsindir papatya.yok canım ben omadar genç ve güzel değilim o yaptıiıö makyajdı
Yani bayila bayila yemiyorum ama alistim galiba. Kabak cekirdegi ve badem yuzunden gideri var.Ben çok seviyorum
Alışkınım aslında kendimi bildim bileli diyet yapıyorum.
Dün başladım iki gündür grip gibiyim yürüyüş yapamadk öncesinde yapıyorduk ama çok seviyorum yürümeyi
Amanin ben bunu denicem hem gözümüzü de doyururAralardaki saldirma istekleri icin bende ise yarayan yontemi soyleyeyim.
Bir tabak domates dogranir, icine kekik ve cesitli baharatlar konur . Afiyetle yenir. Gerekirse iki tabak bile yiyebilirsiniz. Sonucta yeme istegi ise o da yemek , nutella da yemek.
Baslamak zor gerisi zor degil..A AklinYolu1 temizlik ne alemde başkan
Wuhuu geldi mi kız süpürge evde yokum falan diyordun hayırlı olsun aynen canım hepimize başlamak zor geliyor ,sonrası çorap söküğüBaslamak zor gerisi zor degil..
Supurgeyi aldim daha acmadim bile.
Duydum kuzum ben de tartı bakanı oldum artı geleni böcekli havuza atıcaam