• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Aslında biraz erken ama gün geçtikçe kilo alıyorum bunun önüne geçmem lazım sütümu etkilemeyecek bir şekilde sağlıklı beslenecem
3 sene önce 9.takimdan 20 kg ile mezun olmuştum yine doğum kilolalrimdi
Leslie de yapmıştım
Evde olunca fırsat olmuyor akşamları eşimle yürüyüşe çıkıyoruz

Evet cnm haklısın biraz erken ama vücudum kilo almaya çok müsait günden güne kilo alıyorum önüne geçmem gerekiyor :KK43: çok sıkı bir diyet yapmıcam emzirdigim için sağlıklı beslenecem
Acik havada yuruyus cok daha iyi. Evet saglikli beslenmek onemli ve bi surec gerekiyor. Yavas yavas alisirsin bizimle.

Sağlıklı yiyecekler
Yulaf ezmesi yoğurt süt yeşil çay sebze et:bicak:

Zararlı olanlar inşallah vazgeçeceğim yiyecekler
Nutella:KK53: yaş pasta çikolata pizza ve bütün hamur işleri :olamaz:
Yeterlimi canım

9 adet saglikli yiyecek yeyip , 1 tane de sagliksiz secersen , diyet doneminde cok sarsma olmuyor.

Ornek 1 hafta sebze ile beslenip , bir gun asiri kek ya da hamur istedi yemek istedin. Bir dilim ya da bir parca cok sarsmiyor. Onemli olan kendini farkedip dengelemek.

---- ama iste siniri cizebilmek lazim hamur isinin arkasindan nutella gelmemeli mesela.

:KK45::KK45::KK45::KK70::KK70:

@Papatya gelini bizim hoca da bugday yerine yulafi tercih ediyor hem sindirim acisindan hem de icerdigi B vitaminleri acisindan.
Kızlar şu makyaja bi yorum yapıverin gari

Guzel olmus . Sen misin yoksa. Ben yesil ve pembenin uyumunu cok seviyorum. :KK19:

Acik havada yuruyus cok daha iyi. Evet saglikli beslenmek onemli ve bi surec gerekiyor. Yavas yavas alisirsin bizimle.

9 adet saglikli yiyecek yeyip , 1 tane de sagliksiz secersen , diyet doneminde cok k canım ben okadsr sarsma olmuyor.

Ornek 1 hafta sebze ile beslenip , bir gun asiri kek ya da hamur istedi yemek istedin. Bir dilim ya da bir parca cok sarsmiyor. Onemli olan kendini farkedip dengelemek.

---- ama iste siniri cizebilmek lazim hamur isinin arkasindan nutella gelmemeli mesela.

@Papatya gelini bizim hoca da bugday yerine yulafi tercih ediyor hem sindirim acisindan hem de icerdigi B vitaminleri acisindan.

Guzel olmus . Sen misin yoksa. Ben yesil ve pembenin uyumunu cok seviyorum. :KK19:
yok canım ben omadar genç ve güzel değilim o yaptıiıö makyajdı

9 adet saglikli yiyecek yeyip , 1 tane de sagliksiz secersen , diyet doneminde cok sarsma olmuyor.

Alışkınım aslında kendimi bildim bileli diyet yapıyorum. :işsiz:
Dün başladım iki gündür grip gibiyim yürüyüş yapamadk öncesinde yapıyorduk ama çok seviyorum yürümeyi

yok canım ben omadar genç ve güzel değilim o yaptıiıö makyajdı
Sen de eminim cok guzelsindir papatya. :KK19:

Zayifladiktan sonra insan evrim geciriyor zaten. :KK53:

Ben çok seviyorum
Yani bayila bayila yemiyorum ama alistim galiba. Kabak cekirdegi ve badem yuzunden gideri var. :silah:

Alışkınım aslında kendimi bildim bileli diyet yapıyorum. :işsiz:
Dün başladım iki gündür grip gibiyim yürüyüş yapamadk öncesinde yapıyorduk ama çok seviyorum yürümeyi

Haftada en az 3 gun yuruyus yasam bicimi haline gelmeli. :KK51:

Aralardaki saldirma istekleri icin bende ise yarayan yontemi soyleyeyim.

Bir tabak domates dogranir, icine kekik ve cesitli baharatlar konur . Afiyetle yenir. Gerekirse iki tabak bile yiyebilirsiniz. Sonucta yeme istegi ise o da yemek , nutella da yemek. :KK70:

Aralardaki saldirma istekleri icin bende ise yarayan yontemi soyleyeyim.

Bir tabak domates dogranir, icine kekik ve cesitli baharatlar konur . Afiyetle yenir. Gerekirse iki tabak bile yiyebilirsiniz. Sonucta yeme istegi ise o da yemek , nutella da yemek. :KK70:
Amanin ben bunu denicem hem gözümüzü de doyurur

IMG-20180726-WA0000.jpg

Back