Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyiymiş yaaa :))
Bence sadece o bile yeter gayet doyurucu zaten az az başla alışırsan tam öğün yaparsın ben bazen akşam yemeği olarak yiyorumCanım muhteşem bilgi için sağol akşam 3 yk yoğurdun içine 1 yk yulaf ezmesi atayım o zaman yemeğin yanında yesem
Bendeeee ama önce bişey yapmam lazım yoksa eksi göremicemKızlaaar tartıya 4 gün kaldı çok heyecanlııı
Haa anladım o tek başına öğün olacak yani.Bence sadece o bile yeter gayet doyurucu zaten az az başla alışırsan tam öğün yaparsın ben bazen akşam yemeği olarak yiyorum
Evet canımHaa anladım o tek başına öğün olacak yani.
Tartı günü 1 ağustos kuzumMerhaba arkadaslar tarti gunu yarin degil mi? Sanki ben ilk sayfada 29 temmuz yaziyordu diye hatirliyor gibiyim
jıbsddvıbsvıjnvs tabi canım bu zamana kadar bilmemen ayıp
Ooo desene daha cok var. Ben de su arti yazilan fazladan 700 grami yarina kadar vermeliyim diye cok sıkıyordum kendimi, artik biraz gevseyebilirim:))Tartı günü 1 ağustos kuzum
İlk yarışmayı 1 inde bitirme kararı aldık canımMerhaba arkadaslar tarti gunu yarin degil mi? Sanki ben ilk sayfada 29 temmuz yaziyordu diye hatirliyor gibiyim
Başımı kaşımaya vaktim yok canım birde hasta olduk. Doktor yatacaksın diyor ben nasıl yatayım daha evin işi bitmedi.Muttapa7555 özledik kuzum naber
FatmaaaaaBaşımı kaşımaya vaktim yok canım birde hasta olduk. Doktor yatacaksın diyor ben nasıl yatayım daha evin işi bitmedi.
Bitse de bi rahatlasam ya
Geçmiş olsun hayırdırBaşımı kaşımaya vaktim yok canım birde hasta olduk. Doktor yatacaksın diyor ben nasıl yatayım daha evin işi bitmedi.
Bitse de bi rahatlasam ya
Baslamamak icin oyalandim oyalandim ve baslamadim.Temizlik nasıl gitti A AklinYolu1