ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Mukemmelsiniz hepimize tek tek çok güzel cevaplar vermişsiniz. Teşekkür ederiz. Bu arada nerede yanlış yaptığımı da öğrendim yuhu musmutlu oldum

Yemek turlerinden bahsetmiyorum amelie. Mesela ben hayatim boyunca dondurma , yas pasta , cikolata , cips , patlamis misir yemeyecegim , kola icmeyegim diyebilir misin.
Dondurma dışında diğerlerini sevmiyorum ben biraz tuhafım galiba
Ama benimde sevdiğim zararlı şeyler var maalesef

Mukemmelsiniz hepimize tek tek çok güzel cevaplar vermişsiniz. Teşekkür ederiz. Bu arada nerede yanlış yaptığımı da öğrendim yuhu musmutlu oldum
Rica ederim . Ayin 1 inde uygulayip uygulamadigini goriccigizzz.

Şimdi anladım
Diyemem diyen kişinin de uyguluyabileceğini sanmıyorum
O zaman koruma doneminde kilolarin alinmasi kacinilmaz oluyor . Bunu anlatmaya calisiyorum.

Mesela ben latteyi sagliksiz buldugum halde arada iciyorum. Kimi zaman tatli yerine geciyor kimi zaman kahvalti yerine. Ben burada latteyi ya da kahveyi onermiyorum. Yanlis anlasilmasin. Kafeinsize cevirdim zaten...

Arkadaslar kendinize gore alternatifler tureteceksiniz. Yoksa kilo vermenin daha da zoru , verdiginiz kiloyu vermeye calismak.

Bu yuzden aliskanliklari degistirmek gerekiyor. Tamamen olmasa da %80 degistirmek yeterli. Hem kilo verme sureci icin, hem de kilo koruma sureci icin...

Bazi yiyeceklerin/iceceklerin de alternatifi yok, asitli icecekler gibi, ekmekle yenilen nutella , kizartmalar , hamur isleri gibi. Bazi yiyeceklere bye bye demek gerek.

Iyi aksamlar sab.

Ikii bardak ayran ve iki cherry domates yedim . Doydum.

Sen benim eski halimi gorseydin her gun boyleydim. Almiyorum artik eve ve kafeinsiz ile degistirdim. Eskisi gibi bagimlisi degilim.

O kadar çok latte kelimesi gördüm ki pek kahve insanı olmamama rağmen (özellikle safra kesesi ameliyatından sonra ) canım beyaz fincanda üstünde dumanı tüten latte çekmeye başladı

Dondurma dışında diğerlerini sevmiyorum ben biraz tuhafım galiba
Ama benimde sevdiğim zararlı şeyler var maalesef
Ben yazsam aklin durur. Yaziyorum sen istedin. Eskiden kola ile kahvalti yapip , croissant yeyip uzerine bir paket cikolata yerdim.

Bu kolalar gun icinde 4-5 i bulurdu.

Arti + 4-5 ogun yemek, ekmegi sevmezdim zaten ama borek turleriyle aram iyiydi.

Eskiden sevdiklerim : Fistikli helva , tiramusu , profiterol, yas pasta ozellikle kakaolu, cikolata , dondurma , patlamis misir , nutella , kola , pizza , patates kizartmasi , cubuk kraker , haslanmis patates, antep fistigi, kuru pastalar.

Eskiden yemediklerim : Yogurt , bazi meyveler , butun sebzeler, badem , kabak cekirdegi, zerdecal, limonlu su, bitki caylari

Simdi yerine gecirdiklerim:
ekmek ----------- badem
tatlilar --------------- nadir mocha , latte, frappe latte
kola --------------- limonlu su , ayran, sodali ayran

Simdi yediklerim : yogurt , ayran , badem , domates , marul, patates, kozlenmis sebzeler .

Pirinc pilavi ve pizza disinda yemekten hala kismamaya calisiyorum. Bana gore aksam doymak onemli. Onda da patates devreye giriyor.

Vitamin ve yaglari ayri aliyorum. Su an extra yaga ihtiyacim yok o yuzden hindistan cevizi yagi disinda yemeklerde zeytinyagi , aycicek yagi , terayagi kullanmiyorum. Ayri iki kasik ictigim faydali yaglar var. O da yemek icin degil zaten.

Benim cips bağımlılığından kötü değildir ama gene de önermemeni de anlıyorum tabii
Kendinizi iyi taniyin diyorum salinger. Bazi seyleri degistirebilirsiniz, bazi seyleri de nadiren tuketebilirsiniz . Kimse sizin icin karar veremez, uzun soluklu bir kilonun anahtari sizde.

Başkan yaa bende de yulaf ezmesi var markasını söylemeyim, yoğurda ya sa süte katınca kokuyor gibi geliyor bende mi sıkıntı var.Kokudan yiyemiyorum.

İçine bir tane hurma doğrayıp atınca hem çok tatlı oluyor hemde sağlıklı :)

Günaydın canolar iyi sohpet yapmışsınız hepsini tek tek okudum gayet faydalı bilgiler bende hayatımdan tamamen ekmek,gazlı içicekler,nescafe,kızartma,gerekli gereksiz saatlerde meyve tüketimi,geniş yemek porsiyonları nı çıkardım hala her yemeği yiyorum bunun yanında bol su limonlu su bitki çayları içiyorum tatlılara şimdilik ara verdim tabiki tamamen değil ama sadece tadına bakarak yahut küçük porsiyonlarla onunda üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum bu yolda bana yardımcı olan beslenme şeklimi değiştiren A AklinYolu1 çok teşekkür ederim önce sağlığım için sonrada fit olmasada bana yeticek kadar zayıf bi görüntü için başladım ve üç haftaya göre iyi ilerlediğimi düşünüyorum saatlerimide düzene soktummu hedefime ve sabit bir kg ulaşıcağımı düşünüyorum hedefim 55 şuan için uzak gelmiyo ama tabiki biliyorum sıkılıcam 60 ı gördüğümde hatta 57-58 i vaz geçicem belki nefsim beni zorlucak ama eminim burdaki tümm arkadaşlarım beni destekleyip bırakmama engel olucak ben burda az yiyerekte doyulduğunu öğrendim benim asıl kg alma sebebim iki kişilik porsiyonlar tüketmem benim bütün gün yediğim yemekle iki kişi doyardı ama şimdi az ve sık yiyorum bazen menülerimin dışına çıkmak zorunda kalıyorum çevresel faktörlerden ötürü anne, kv, misafir yada işyerinde olduğum için tedarik edemediğimden falan ama yinede sınırlarımı geçmiyorum ben kendime bi çember çizdim ve ben izin vermedikçe o kaloriler ordan içeri giremicek çok uzun oldu beeeee

28 TEMMUZ C.TESİ
SABAH
1 bardak limonlu su
1 fincan yeşil çay
1 kase yulaf ezmesi
....
ARA
10-12 tane üzüm
.....
ÖĞLE
....
1 bardak limonlu su
Pazı yoğurtlu
....
ARA
1 avuç kabak çekirdeği
1 fincan yeşil çay
...
AKŞAM
Fırında tavuk
4-5 kaşık bulgur pilavı
.....
ARA
1avuç kabak çekirdeği
1 fincan yeşil çay
1 bardak limonlu su ve yine 3 lt yekın su tüketmiş olucam saygılar efemm kimi etiketliyoruz hala fatma dimi @fatma7454 A AklinYolu1 Sena616 etiketledim gitti sonra menü aramayın gören görmeyene bildirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…