Ekmek turevleri ve biskuviler seni daha cok aciktirir. Incir de meyvede simdilik iyi secim degil. Cayi da sekersiz iciyorsun umarim. Yuruyus guzel.
Ekmeksiz diyor o.
Yufka ve ekmek.
Cubuk kraker ne forever. Bi daha gormuycem. Karpuz da biliyorsun GI i cok yuksek meyvelerden biri. Canim cekti bugun almadim. Seninle ne ugrasicam dedim insulin direnci.
Az kaldi tabi ki. Her gecen gun omrumuzden gidiyor.
Hosgeldin kimmik. Kiz 54.1 ile mi geldin Allah senin iyiligini versin. Umarim BMI e gore kilo veriyorsun.
53.7 yaziyorum seni de.
Cok fazla meyve var. Gunde sadece iki cesit meyve yeterli.
Şimdi anladımYemek turlerinden bahsetmiyorum amelie. Mesela ben hayatim boyunca dondurma , yas pasta , cikolata , cips , patlamis misir yemeyecegim , kola icmeyegim diyebilir misin.
Dondurma dışında diğerlerini sevmiyorum benYemek turlerinden bahsetmiyorum amelie. Mesela ben hayatim boyunca dondurma , yas pasta , cikolata , cips , patlamis misir yemeyecegim , kola icmeyegim diyebilir misin.
Rica ederim . Ayin 1 inde uygulayip uygulamadigini goriccigizzz.Mukemmelsiniz hepimize tek tek çok güzel cevaplar vermişsiniz. Teşekkür ederiz. Bu arada nerede yanlış yaptığımı da öğrendim yuhu musmutlu oldum
O zaman koruma doneminde kilolarin alinmasi kacinilmaz oluyor . Bunu anlatmaya calisiyorum.Şimdi anladım
Diyemem diyen kişinin de uyguluyabileceğini sanmıyorum
Iyi aksamlar sab.
Ikii bardak ayran ve iki cherry domates yedim . Doydum.
Sen benim eski halimi gorseydin her gun boyleydim. Almiyorum artik eve ve kafeinsiz ile degistirdim. Eskisi gibi bagimlisi degilim.
Ben yazsam aklin durur. Yaziyorum sen istedin. Eskiden kola ile kahvalti yapip , croissant yeyip uzerine bir paket cikolata yerdim.Dondurma dışında diğerlerini sevmiyorum benbiraz tuhafım galiba
Ama benimde sevdiğim zararlı şeyler var maalesef
Yok canin cekmesin latte gercekten onerecegim bi sey degil salinger.O kadar çok latte kelimesi gördüm ki pek kahve insanı olmamama rağmen (özellikle safra kesesi ameliyatından sonra ) canım beyaz fincanda üstünde dumanı tüten latte çekmeye başladı
Yok canin cekmesin latte gercekten onerecegim bi sey degil salinger.
Kendinizi iyi taniyin diyorum salinger. Bazi seyleri degistirebilirsiniz, bazi seyleri de nadiren tuketebilirsiniz . Kimse sizin icin karar veremez, uzun soluklu bir kilonun anahtari sizde.Benim cips bağımlılığından kötü değildir ama gene de önermemeni de anlıyorum tabii
İstediğim ve hayalimdeki kadar fit ve zayıf değilim..yani zayiflamanin son demleri daha zor oluyor ya yeniden kilo alırsınız yada o kiloda sabitlenirsinizKilon 53 ve kilolumusun anlayamadm
Başkan yaa bende de yulaf ezmesi var markasını söylemeyim, yoğurda ya sa süte katınca kokuyor gibi geliyor bende mi sıkıntı var.Kokudan yiyemiyorum.
Real dönemi ben deliriyorum resmen tatlı krizine giriyorum canım normalÇok haklısın kuzum ,regl günlerinde siz de böyle oluyor musunuz kızlar gözüm dönüyor.
Ben deriiiimmmYemek turlerinden bahsetmiyorum amelie. Mesela ben hayatim boyunca dondurma , yas pasta , cikolata , cips , patlamis misir yemeyecegim , kola icmeyegim diyebilir misin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?