ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Afiyet olsun şifa olsun..
İşe yarar bişiler varsa tarif yolla
Tabi ki. Beni biliyorsun once kendim deniyorum. Ise yararsa soyluyorum.

Hosgeldin , bu takim gercekten iyi bir takim. Senin de ayak uyduracagina inaniyorum.

Seni 85 yaziyorum nazcim. Biraz kirpma oluyor basta.

Suan sanki olmiycakmis gibi geliyo sanki hep bu kiloda kalacakmisim gibi sanirin vermeye baslayinca idrak edicem

Hosgeldin sen de. Carsambaya kadar bile farkeder.

Kızlar KK telde uygulama olarak kullanan var mı? öğle yemeğimi paylaşacaktım ama dosya yükleyemedi
neden ki acabası

Boyut buyuk olunca yuklemiyor. Bazen zoomlamak ise yariyor.

Ben de patates yiyerek zayifladim irmak ama patatesin yaninda ekmek olmamis. Oteki kisimlar guzel .

Irmak hosgeldin .

Gercekten koruma sureci daha zor . Bunu soyleyebilirim. O yuzden beslenme stilimizin degismesi gerekiyor. Yoksa kilo al , kilo ver nereye kadar.

evett o ben oluyorumm herkese selammmm

Hosgeldin cizen bayan. Eskiden oren bayan vardi . Yoksam akraba misiniz

ayyy kıyamam yaaa
ilk ödülün kek olsun canım hedefe gelince yada yarıda bile olabilir

Odul olarak kek yok. Canimizin cektiklerini arada yiyoruz. Boylece hem koruma hem de kilo verme surecine alisiyoruz.

Ben tam anlamiyla tatli manyagiydim. 8 kisilik yas pastayi bir gunde bitiriyordum . O bes kiloyu da o arada aldim zaten.

Bir sure meyve dahil her tatliyi biraktim. O tadi unutmaya calistim. Ilk iki hafta cok zor geciyor mutlaka ya kahve ya da baska seyle zamanini gecir. Benim kurtaricim sekersiz latte oldu o donem.

Kilo vermeye daha once basladim ama oylesine. 3 ay once filan salata ve domates yemeye basladim. Sebze seven biri degilim. Simdi tatli yerine yiyeceksem bir tabak domates yiyorum. Yarim kilo badem bile bitirebiliyorum ama yeter ki tatli yemeyeyim. Ondan aldigin kilo da zor veriliyor, vucuduna da zarar veriyor.

Tatli da cok istersem mocha - kahve cikolata ile iciyorum. O da nadir oluyor ama ertesi gun mutlaka ac kalarak dengelemeye calisiyorum. Ac kaliyorum derken insulin direnci var bende. Cabuk firliyor. Patatesimi yine yiyorum.

Cok gecmis olsun ebrarcim.

Ekmek turevleri ve biskuviler seni daha cok aciktirir. Incir de meyvede simdilik iyi secim degil. Cayi da sekersiz iciyorsun umarim. Yuruyus guzel.

Aynen canım, Karatay hocam kebab yiyin diyor.

Ekmeksiz diyor o.

Yufka ve ekmek.

Cubuk kraker ne forever. Bi daha gormuycem. Karpuz da biliyorsun GI i cok yuksek meyvelerden biri. Canim cekti bugun almadim. Seninle ne ugrasicam dedim insulin direnci.

Az kaldi tabi ki. Her gecen gun omrumuzden gidiyor.

Hosgeldin kimmik. Kiz 54.1 ile mi geldin Allah senin iyiligini versin. Umarim BMI e gore kilo veriyorsun.

53.7 yaziyorum seni de.

Cok fazla meyve var. Gunde sadece iki cesit meyve yeterli.

Eee yemegin guzel . Yapman gereken sadece ekmegi sifirlamak, gunde iki ogun yemek yemek.

Kisi olarak ben kahvaltiyi atliyorum, ogle ve aksami tercih ediyorum ama bazen sabah ogle fazla yediysem aksami atliyorum. Boylece dengeleniyor hem kilo vermek , hem vucudun dinlenme sureci.

Aralikli oructa 14-16 saat ac kalmak gerekiyor.

Kendine bir 10 saatlik ara sec. Araliklar disinda aciktiginda ayran icip , sebze yiyebilirsin.

Simiti gormemis sayiyorum :)

Superr. Gecen gun sabit kaliyorum diye sikayet ediyordun. Bir gunde kilo almadigimiz gibi , bir gunde kilo da vermeyebiliriz.

Yaa şu yağ yakımı için başka ne yapsakkii A AklinYolu1 kuzum fikir ver bana

Limonlu su +badem.
Geçen haftaki ara öğün anlayışım vs. Bu haftaki ara öğün anlayışım

Bonibondan yogurda. Cag atlamissin.

Çok haklısın kuzum ,regl günlerinde siz de böyle oluyor musunuz kızlar gözüm dönüyor.

Gozum donuyor derken tatli icin mi.

İyi akşamlar kızlar çok yoğunum birde üstüne hasta olduk çocuklarla. Malesef gelemiyorum topiğe. Menülere bakmaya geldim.

Yeni gelenler hoşgeldiniz... A AklinYolu1 kaptan kusura bakma olur mu canım

Zaten cok mesgul oldugunu biliyorum fatmacim. Bir de uzerine hasta oldun. Ne kusuru . Cok gecmis olsun hepinize.

Hosgeldin lotus . Tarti resmini en kisa zamanda bekliyoruz.

Hosgeldin amelie. Ozledik seni. Kola olmamis biliyorsun ayranla degistir canim onu.

Yani sadece tatlı değil akşama kadar koltukta yatarak geçirdim günü ,sürekli mutfağa gidip ne yesem diyorum meyve yiyip geliyorum.
A AklinYolu1
Aslında o aralıklı oruç olayını tam anlamıyla yapabilsek keşke ,10 saat aralıklarla besleniyoruz demi atıyorum kahvaltı 09.00 akşam yemeği 19.00 da .Aralarda da sıvı tüketicez bitki çayı, süt vs.doğrumu başkan

Yani ben o yuzden kahvaltiyi atliyorum. Latte icmesem daha da iyi..

Sutlu kahve , ayran , sut tercih edilmese de icilebiliyor galiba. Onemli olan ogunlerin o araliga gelmesi ve iki ogun olmasi.

Maden suyu , bitki cayi serbest.

Simdi baslayan ve 9 dan sonra acikan birine sut , ayran ic , sebze ye diyebilirsin.

Muttapa7555

Sabah: 2 küçük haşlanmış yumurta, 1 küçük parça peynir, 3 ceviz, avuç içi kadar yeşillik, açık çay

Ara: baharatlı, keten tohumlu 3 yk süzme yoğurt

Akşam: yarım levrek, 5 kaşık patates piyazı, 1 yk yoğurt
Cay saatinde yaklaşık 2 ceviz, iki petibör bisküvi, 20-30 kuru üzüm, bir parça şeftali

Su 2 lt yi geçti
Leslie 3 mil yapıldı

Bu nasıl bir latte aşkıdır:O

Iyi aksamlar sab.

Ikii bardak ayran ve iki cherry domates yedim . Doydum.

Sen benim eski halimi gorseydin her gun boyleydim. Almiyorum artik eve ve kafeinsiz ile degistirdim. Eskisi gibi bagimlisi degilim.

Afiyet olsun canım, erisin yağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…