Bu zamana kadar yedik o yüzden bu topikteyiz ya cano cıssları bırakıyoruz.Elindeki yiyecekleri kenara birak. Yeme devri bitti.
Elindeki yiyecekleri kenara birak. Yeme devri bitti.
Ben dünkü yaş pastadan kurtulmusum beaaa:)bugün son baby
beynimde nasıl etki yaptıysan iştahım kesildi yeaaa
ama ben bugün yicektimmm
yazım mı bugün yediklerimi açayım iştahlarınızıki birazcık kilo alın en şişko vasfında olmak çok kötü imişşşşş
Ne yedin kız kesin hamurlu cısslar vardırbugün son baby
beynimde nasıl etki yaptıysan iştahım kesildi yeaaa
ama ben bugün yicektimmm
yazım mı bugün yediklerimi açayım iştahlarınızıki birazcık kilo alın en şişko vasfında olmak çok kötü imişşşşş
Ben dünkü yaş pastadan kurtulmusum beaaa:)
Yaz gitsin ilk gün bi si demiyoruz:))
Teşekkür ederim.Bir an üzülmüştüm.Ben tlf bozuk.Teknolojiyle aram iyi de değil.Bana kolaylık yapın, beyana dayalı kabul edin.Pişman olmazsınız.İyi zayıflarım , zayıflatırımda.Olur muEstagfurullah ne kovulmasi. Topigin olmazsa olmaz kurali neva. Yuklemede sıkıntı cekiyorsan yardimci olabilirim.
Yedim yükledim bile. Kupayı kaçırırsın o kadar diyorum :)nasılll yoksa doğum günü pastandan yemedin mine kadar da gıcık adminnn
yokkk yazmammm yazamammm
yarın gururla yazmak istiyorum
Email de mi atamıyorsun.Teşekkür ederim.Bir an üzülmüştüm.Ben tlf bozuk.Teknolojiyle aram iyi de değil.Bana kolaylık yapın, beyana dayalı kabul edin.Pişman olmazsınız.İyi zayıflarım , zayıflatırımda.Olur mu
Mükemmeel bir haber bu yaşasın gece yemelerin bitmiş
Üzülme canım birbirimize destek oluyoruz. Başlangıç kilosu açısından tartıyı önemsedikTeşekkür ederim.Bir an üzülmüştüm.Ben tlf bozuk.Teknolojiyle aram iyi de değil.Bana kolaylık yapın, beyana dayalı kabul edin.Pişman olmazsınız.İyi zayıflarım , zayıflatırımda.Olur mu
Spordan geldim, öğle yemeğimi yedim canlaaar siz de durumlar nasıl?
Spor hem de nasıl bacaklarım ağrıdı evin yukarısında tepe var yere yatsam yuvarlana yuvarlana gitsem diye düşündüm. Süper kahvaltı olmuş lütfen günün geri kalanında da sağlıklı beslen sana güveniyoruzBen de dün gece erken yatıp telefona bakmadan yatakta döndüm durdum, en sonunda uyudum. Düzene sokmaya çalışıyorum uykumu da. Sabah da yumurtayla ilişkimize yeni bir sayfa açtık, birbirimizi sevmeye çalışıyoruz. Haşlanmış yumurta piynir ceviz falan yedim. İyi hissediyorum. Sen nasılsın motivasyon koçum, spor yıprattı mı?
Dişçiye gitmen lazım başka çaresi yok. İltihap kapmadan git. Geçmiş olsun.Bu arada kızlar en arkada 20 lik dişim çıkmış nasıl ağrıyor konuşamıyorum annem ne iyi oldu ev çok sessiz, sakin diyor. Ne iyi gelir diş hekimi korkum yüzünden gitmiyorum. 20 liğin olduğu kısımda aft oluştu.
Sağol canım .Ama iğneyi direkt batırıyorlar dediler çok korkuyorum, aft oluştu.Dişçiye gitmen lazım başka çaresi yok. İltihap kapmadan git. Geçmiş olsun.
Ne yedin kız kesin hamurlu cısslar vardır
Geçmiş olsun bende cektirmistim. Bence ihmal etme doktora gitBu arada kızlar en arkada 20 lik dişim çıkmış nasıl ağrıyor konuşamıyorum annem ne iyi oldu ev çok sessiz, sakin diyor. Ne iyi gelir diş hekimi korkum yüzünden gitmiyorum. 20 liğin olduğu kısımda aft oluştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?