- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.921
Nerde alkış nerde müzik nerde ışık nerde ıslıklar bravolar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman sanki bilmiyordun.Kizzz ben 1. Olmuşum yaaa
Kız yine bu hannaz kişisi gelir beni geçer diyordum neyse kazasız belasız yarışmayı tamamladıkAman sanki bilmiyordun.
Haha gelmesin zaten istemiyoruz onu acaip kilo verdi bize kotu ornek oluyor.Kız yine bu hannaz kişisi gelir beni geçer diyordum neyse kazasız belasız yarışmayı tamamladık
Eğer birinci olamasaydim tüm cirkefligimle burayı karistirirdim.
Uc kupa daha var evet ama sonuclari degistirmez diye tahmin ettim.Tahmin oyunundan kupa yarına mi kaldı
Canım ellerine emeğine sağlık 2. Yarışmamız çok daha iyi olur inşallah
Hep beraber 50 leri goruruz insallah . Bu kez biktim. Yapisti gitmiyor 61 ler.Canım ellerine emeğine sağlık 2. Yarışmamız çok daha iyi olur inşallah
Ulan 17 kilo vermişsin tabi birinci olacaksın hahaKizzz ben 1. Olmuşum yaaa
Kupa bakimindan +3333 kupamizi ilk sayfaya ekliyorum ama siralama degismedi mac.Eki Görüntüle 2144969
olaaaa A AklinYolu1 kızz ikimizin de kupası varmış. 1. yarışma bitti bu tahminler iptal mi şincik
Hannaz uyuzlugu. Ya BDV de yazar ya bu topikte.Kızlar bu topik bitti kapanfı diğerine yazalım dimi
Gel yahu geldin de kovduk mu. Gelmiyorsun zaten oynamayi bilmiyorsun yerim dar diyorsun.Lucy af buyur ben niye gelemiyomuşuuuum
Niye beni istemiyosun ne güzel takılırdım aranızda işte
A AklinYolu1