- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.881
Akşam 5'de atmıyor muyduk tartıları?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He bunu şimdi gördüm :dKızlar ben birazdan dışarı çıkcam tartı resmini şimdi atsam olur mu
Kız benim haberim yok ya bişeyden sen biriylemi tanıştın aaa hadi hayırlısı olsun nasıl geçti :)Benimle hiç ilgilenmeyin siz, ilk gorusme nasıl geçti demeyin :))
Neymiş o çorba kız bize de söyleKızlar size yüzyılın buluşunu deneyip tasdik ettim. Bu hafta diyetim mahvolmuştu. Hepsini bu çorba bir günde attı.
Vicdan çorbası.Neymiş o çorba kız bize de söyle
He ya dün akşam biriyle görüştüm ama bugün hiç mesaj atmadı galiba kıçıma girdi bu iş puhahaKız benim haberim yok ya bişeyden sen biriylemi tanıştın aaa hadi hayırlısı olsun nasıl geçti :)
Yok canım hemen öyle düşünme...He ya dün akşam biriyle görüştüm ama bugün hiç mesaj atmadı galiba kıçıma girdi bu iş puhaha
İçinde domates var onun ben yemem domatessiz de işe yarar mı bilmemVicdan çorbası.
Guzel olmus fatma eline saglik. Pembe ile gri de birbirine cok yakisir.Eki Görüntüle 2144728
Nasıl olmuş kızlar renkkeri bi ton daha açık düşünün
Evet çocuklara sünnet düğünü için yastık yapacağım pembe ve gridenGuzel olmus fatma eline saglik. Pembe ile gri de birbirine cok yakisir.
Iyi yapmissin senin verdigin kilo yeter zaten.Sevgili arkadaşlarm kilo vermeyi kendi kendime durdurma kararı aldım lâkin korumaya çalışıyorum başaracağıma inanıyorum. :)Eki Görüntüle 2144761
Kendime yaparim diyorsun artik.Evet çocuklara sünnet düğünü için yastık yapacağım pembe ve griden
Iyi yapmissin senin verdigin kilo yeter zaten.
Kendime yaparim diyorsun artik.
Bence doğru bir karar aşırı zayıf olmak güzel olmak anlamına gelmez korumayı da başaracaksın inşallahSevgili arkadaşlarm kilo vermeyi kendi kendime durdurma kararı aldım lâkin korumaya çalışıyorum başaracağıma inanıyorum. :)Eki Görüntüle 2144761