- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.861
@_SinsireLLa_
krizantem3
Muttapa7555
tulipa
_Makaron_
N nscckts
Hannaz
TopraKahveBob
zinnia
Kizlar yarinki tarti saati 17:00 ile 21:00 arasi. Bundan sonra bu aralikta yukluyoruz cunku ramazan basliyor. Artik organize olma vakti... Yarin icin bu topige yukleyip bu topigi kapatip oteki topikten devam ediyoruz.
Muttapa7555 sen tarti bildirimlerini kontrol ediyorsun canim. Yeni gelen arkadaslara saat sorunu yok yalniz sadece yarin icin . Haftaya yeni yarismaci katilamiyor.
Kızlar beni etiketleyin tartı fotosunu koyarken ayyy 17 ye kadar nasul beklicez ayol
Kızlar beni etiketleyin tartı fotosunu koyarken ayyy 17 ye kadar nasul beklicez ayol
Tamam koç , zaten yarın son tartı resmini yüklücem hayırlısı ..
Topikte sizlerle birlikte olmak güzeldi ...
Gec oluyor ama surekli aralik degistirmekten iyidir.
Bizim saatle uc oluyor cok kotu degil. Sabah ya da oglene dogru cekip beklerim artikim.
Evet hic gelmesen de guzeldi.
BDV de dolaniyorsun be gormuyorum mu saniyorsun.Aşkolsun kooç mazeretimi bildirdiydim ama
BDV de dolaniyorsun be gormuyorum mu saniyorsun.
Ama ben mesgulum, KK ye giremiyorum demeyeceksin o zaman.Ama iki laf çiziktirmiyim mi ama
Ama ben mesgulum, KK ye giremiyorum demeyeceksin o zaman.
Profilinde mesgul simdi aramayin mi yaziyor.Ama meşgulkenki bi mesajımı göster senin için 1 kilo alcam
Profilinde mesgul simdi aramayin mi yaziyor.Genele bakiyorum ben.
Ben hala dışarda geziyorumBenimle hiç ilgilenmeyin siz, ilk gorusme nasıl geçti demeyin :))
Bugun muydu. Ben yarin saniyordum.Benimle hiç ilgilenmeyin siz, ilk gorusme nasıl geçti demeyin :))
Ben hala dışarda geziyorumoyuzden soramadım
Naptın kız :) nasıl geçti
Bugun muydu. Ben yarin saniyordum.