- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.501
Diyet algilarini mi acti senin.ya bu kk ya sey lazım
mıkrofona bas konus ozellıgı...
bascam konuscam
seslı not da olabılır
ya da konusarak msj yazma da olabılır
nerde bu devlet nerde bu mıllet duyun benı
gecmıs olsun
vıtamın ozellıkle d ve demır eksıklıgı fena
Bunlar hep cozumlu seyler sikma canini :) ilaci alir keyfine bakarsin
Patatesi kaşarlı az teryağlı yapınca bana da çok iyi geliyor.Gunaydin diyet yoldaslari,
Ben yine lattemle basladim.
Iki gun once 64 kiloydum baya siskinlik vardi. Dune gore 400 gram vermisim. Dedim size bana patates yariyor diye. Karatay in zaten bi anlamadigim kismi o. Patates iyidir patates candir.
Patatesi kaşarlı az teryağlı yapınca bana da çok iyi geliyor.
Günaydın bu arada (hatta tünaydın)
ne güzel yarın senden 1 kilo gider bence. bugünkü menün neteşekkür ediyorum böyle mesajlar beni hem mutlu hem motive ediyor
Kesinlikle hareketi arttırmam lazım fakat asla vazgeçemediğim ayrıntılı ev işleri ve çocuk aldığım besin enerjisini çok fazla tüketiyor
Bir sor bakalım kolunu kaldıracak halin varsa mi diyehaydi sor sor
Vallahi yok ama zorluyorum kendimi kilo vermek için . Bugün lesie yaptım mesela
ben senin menülerine bakıyorum da hep latte, hep patates.. Bu latte nasıl yapılıyor şekersizmiş ya. değişiklik istiyor insan arada. Sen gerçi hazır alıyorsun galibaBiz sizden 3 saat gerideyiz ondan gunaydin olarak kabul edeyim .Ben yag koymuyorum extra ama bol kasar koyuyorum.
Bugun de patates var menumde.
En son kaç kiloydum unuttum dün 94 lu birseylerdi bugün 93 lü birşeyler :) sanırım yarım kilo vermişim geceden sabahane güzel yarın senden 1 kilo gider bence. bugünkü menün ne
ben senin menülerine bakıyorum da hep latte, hep patates.. Bu latte nasıl yapılıyor şekersizmiş ya. değişiklik istiyor insan arada. Sen gerçi hazır alıyorsun galiba
En son kaç kiloydum unuttum dün 94 lu birseylerdi bugün 93 lü birşeyler :) sanırım yarım kilo vermişim geceden sabaha
Bugün bir yarım kilo daha gitse muhteşem olcak
Bu sabah 1 dilim peynir 2 haşlanmış yumurta 3 ceviz 5 badem 1 salatalık yedim
Akşam da 7 de kereviz salatası yarım litre ayranneyime yetmez
Şimdi ben toplamda 4 kilo verdim dimi ?Benimki hazir evet , icinde seker yok.. Mochadan vazgectim onun icin.
Turk kahvesi ile yapabilirsin . Bir tarif koymustum gerilerde.
Iste yarismaci ruhu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?