- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.461
15 dk leslie zamanim gelicem. Bu saatlerde daha iyi oluyor leslie saat 23:24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay dur gitme can sikintisindan beni de bdvye bulastircaksiniz:))Geldim gideyim mi.
Geldim gideyim mi.
Ay dur gitme can sikintisindan beni de bdvye bulastircaksiniz:))
Yok ya banlanmadim, tartismalari sevmiom ben. He diyip geciyorumGir gir banlanip carsamba gunu tarti resmi yuklemeyeyim diyorsun.
Hic banlandin mi merak ettim.
ben bı kere 3 ay banlı kaldımYok ya banlanmadim, tartismalari sevmiom ben. He diyip geciyorum
Yok ya banlanmadim, tartismalari sevmiom ben. He diyip geciyorum
ben bı kere 3 ay banlı kaldım
3 ay nedir yaa?? Ben alengirli topiklerde hic takilmiom desem yeridir ama. Senelerdir yok efendim diyet, spor, sac boyasi, makyaj:))ben bı kere 3 ay banlı kaldım
benım 3 sene once degısık bır uyenın durup durduk yere ! bana sen nasıl evlendın senı kım nıkahına aldı hayret gıbı ve bılumum degısık sozlerı uzerıneAcik soyleyeyim ben de sevmiyorum . Damarima basan olmazsa ya da bir haksizlik gormezsem ben de gecer giderim.
Benim en uzun gunum yedi gun galiba. O da iki ay - uc ay ortadan kayboluyorum diye.
Eskiden silinme de yoktu. 100 olunca siteden atiyorlardi ama attiklarini da gormedim.
3 ay nedir yaa?? Ben alengirli topiklerde hic takilmiom desem yeridir ama. Senelerdir yok efendim diyet, spor, sac boyasi, makyaj:))
bence de uzun3 ay nedir yaa?? Ben alengirli topiklerde hic takilmiom desem yeridir ama. Senelerdir yok efendim diyet, spor, sac boyasi, makyaj:))
ahhahaSeni de cagiralim bir daha mesela bugun evde kalan premses vardi.
benım 3 sene once degısık bır uyenın durup durduk yere ! bana sen nasıl evlendın senı kım nıkahına aldı hayret gıbı ve bılumum degısık sozlerı uzerıne
allah ne verdıyse en sempatık cumlelerım sonucu dırek 3 ay banlandım o kısıde 5 ay mı ne banlı kaldı
tek yorumumla kazandım bu sureyı
oncesınde 1 kere uyarım vardı
bı ıkı kerede 15 gunluk banlarım oldu
yıne olsa yıne yaparım pısman degılım
bence de uzun
ne guzel ya bdv ye bı kere takıldımı ınsan devamı gelıyor
eskı tadı yok ama
Ahhahah benim okudugum en heyecanli topik "10 numara boyanin icine gri renk duzeltici karistirdim, boyadim bekliyorum" tadindaki topikler:))Seni de cagiralim bir daha mesela bugun evde kalan premses vardi.
Ahhahah benim okudugum en heyecanli topik "10 numara boyanin icine gri renk duzeltici karistirdim, boyadim bekliyorum" tadindaki topikler:))
sahsen ben bunu yaparsam hıg dıye gıderımKizlar yeni hareket buldum bunu da yarin yapacagim.
Sen leslie yap bir sure. Ne acelen var. 15 dk bile yetiyor. Papatya cayi iciyorum simdi.sahsen ben bunu yaparsam hıg dıye gıderım
hayat sana guzel vallaSen leslie yap bir sure. Ne acelen var. 15 dk bile yetiyor. Papatya cayi iciyorum simdi.