- 23 Temmuz 2019
- 14.634
- 46.638
- 548
- 40
Yanımda içmedi hiç. Alkol kullanıp geldi. Öpmeye kalktığında ağzındaki kokudan rahatsız oldum. ve kokusundan rahatsız olduğumu belirttim. Aynı şey sigara için de geçerli. Koku noktasında dikkat et dedim. Alkolü yanımda hiç içmedi. İçmesini de istemem. Dışarda napıyorsa yapsın. Söylediğim gibi alkol masası kavramından haz etmiyorum. Ben alkolden hoşlanmadığımı, kokusundan da haz etmediğimi söyledim sadece. Evlilik noktasına gelirsek, aşırı alkol tüketen altını çiziyorum aşırı alkol tüketen biriyle evlenmeyeceğimi söyledim. Eski erkek arkadaşım da alkol kullanıyordu. Bu bana negatif bir şey olarak yansımıyordu. Ama bu adamın hayatı olmuş resmen, öyle kendiyle bütünleştirmiş ki bağımlı falan olduğunu düşünmüştüm bir ara. Eski erkek arkadaşımda alkol alıyordu ama bu beni rahatsız etmiyordu çünkü gittiğimiz her ortamda arkadaşlarıyla buluştuğumuzda konunun geldiği yer alkol masası olmuyordu. Kendi kendine göl kenarına gider içer evinde içer bu da beni rahatsız etmezdi. Ama bu sefer ki öyle Bir şey ki hayatlarının bi parçası olmuş gbii geliyo bana akşam yemeği gibi. Ya kuzeni sevgilisi ben birkaç kişi bir gece otelde kaldık gezmeye gidip. Benim sevmediğimi bildikleri halde davet ettiler, alkol alırlar diye ben size iyi eğlenceler ben gelmeyim dedim yok sorun değil dediler. Hepimiz aynı odada kalıcaz büyük bir oda düşünün bir sürü alanı olan. Bir sürü farklı yatak olan. Kuzeninin erken arkadaşı alkol almış. Ben de biraz oturup gece dönmek istedim siz eğlenin ortamı bozmayım dedim. Bırakmadı da. Ama kuzeni sevgilisi vs sürekli şimdi buz gibi bira içmek vardı vs diyerek gece boyu konuyu oraya getirdi ve kendimi kötü hissettim. Oturduk kaç saat Ben gideyim Siz takılın diyorum bırakmıyorlar ama alkol alamadıkları için de tavır yapıyorlar bu kafa çok saçma. Ben sevmediğim bi ortamda bulunmak zorunda değilim. Benden uzak ne yapıyorsa yapsın. Ağzında o kokuyla bana gelmesin dişini fırçalamış olsun, sarhoş gelmesin karşımda sallanmasın yeterli benim için. Ama beyefendi kendine o ortamlarda eşlik edecek birini istiyor. İçmese bile ortamdan keyif alacak birini. Ben de keyif almıyorum böyle ortamlardan, rock sevmeyen bi adamı rock konserine götürsen keyif alır mı? Aynı şey işte. Ben abartmadan benden uzakta iç diyorum ailem sevmiyor ailem varken kullanma konusu geçmesin diyorum bu kadar sorun yok ama ben dahil olmam. Olmak zorunda da değilim bu noktada bana ısrarcı davranıyor. Ve alkol hayatında öyle bi yer kaplıyor ki ailesiyle toplanınca çok sık gündeme geliyor bu konu. Eski erkek arkadaşım da içiyodu ama böyle gözüne soka soka konu sürekli oraya gelmiyordu. Kendi halinde takılıyordu. Ama bu öyle değil. Beni de bu ortamlara girmeye zorluyor içmesen de yanımda dur diyor. Öyleyse böyle ortamları seven biriyle ilişki kurmalı
gittikçe bambaşka detaylar veriyorsunuz. ilk yazdığınızda özen göstermeye karar vermiş ama sonra annesine göre kötü biriyle kampa gidip içmiş biri vardı. size yalan söylemesi sorundu.
sizi davet ettiklerinde de iyi eğlenceler diyip gitmemiştiniz.
şimdiyse sizi zorlayan bir karakter olduğunu anlatıyorsunuz. bence aldığınız tepkilerden dolayı kendi hatalı tavrınızı kapatma derdindesiniz.
sayfalarca size yalan söylemesi hoş değil ama zorlamamışsınız birbirinizi dedik. bir anda bu yazınızla adam canavara dönüştü.
hikaye tuhaflaştı bana göre.
ve hala o alıntıladığım kısma cevabınız yok :) başta sorun etmemişsiniz işte :) sonra gelip burada hemen ayrılırım dedim diyorsunuz. bu kadar dalga geçmeyin buradaki kadınların aklı ile.