- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.752
-
- Konu Sahibi siyah inci 35
Her gün akşamları içiyor canım bazen 3 gün dayanabiliyor gerçekten çok zor ben onu evde bekliyorum o yarısını dışarda iciyir yarısını evde her sabah bira şişelerini görünce sinirlerim bozuluyor çünkü akşam olanları o unutuyor ben sabah kadar sinirimden oluyorum baskı da çok arkadaşları sen gidersen hayata küser , dağılır diyorlar ama böylede hayat geçmez şimdi de taktı çocuk olunca duzelcekmis
Aynen, gizli saklı dolduruyo fln anlıyorum ben de. Ters tepiyo tepki verince, vermesem ayrı dert. Bide alkol sdce içecek bişe diil ahlaki vicdani değerleri de etkiliyo. Zayıflatıyo benliğe dair duyguları.bi taşkınlığını görmüorum ama hissediorum olaylra bakışı duyguları köreliyo. Nereye gidioruz böyle ben de bilmiyorm çocuklarına düşkün onlar da babalarına ama ben dengede tutmya çalıştkça yıprandgmı hissediorumBir çocuk sahibi bi anne olarak bildiriyorum dahada kötüye gidiyor. Biz eşimle içerdik, haftada 2 3 gün. Keyif alırdık muhabbet ederdik çocuk yok zaten bekar gibisin. Sonra ben hamile kaldım eşim tek başına içmeye başladı içkiyi çok abartmaya başladı. Hamilelikte çok kavgalar ettim çocuk doğsun değişicem azaltıcam dedi. Aylar geçti azaltmak yerine çoğalttı. Evle benimle ve çocuğumuzla çok ilgili. İçip gelir bana bişey mi der hayır, geç mi gelir hayır.. Ama iki arada bir derede mutlaka içiyor. Konuşsamda fayda etmiyor. İnkar ediyor bazen içmedim diye ama anlıyorum tabiki. 2 gün düzelse 3.gün aynısı. Kendisinede söyledim eğer çocuk olmadan böyle davranıyo olsaydın bu evlilik bitmişti dedim.. Evladımız var, eşimi seviyorum onunda bizi sevdiğine eminim. Bilmiyorum ne olacak böyle..
Bişey desem ben kavgacı oluyorum huzursuzluk çıkıyor. Demesem yüz buluyor ertesi gün daha fazla içip geliyor. Güzelce konuşuyorum tmm haklısın diyor akşam yine aynısı. Kavga ediyorum 2 gün içmezse 3.gün içkili geliyor. İçmedim diyor mesela ama biliyorum içmiş. Kimseye anlatmıyorum kimse bilmiyor. Dışarıdan gören herkes ne ilgili eş ne ilgili baba diyor. Evet gerçekten öyle. Benimle ve çocukla çok ilgili. Oğlumda babasını çok seviyor. Çok doğru bi cümle, nereye gidiyoruz ben de bilmiyorum. Konuştum defalarca sana olan sevgime, inancıma yazık ediyorsun dedim.. Ne kadarını hatırlıyorsa artık bilmiyorum..Aynen, gizli saklı dolduruyo fln anlıyorum ben de. Ters tepiyo tepki verince, vermesem ayrı dert. Bide alkol sdce içecek bişe diil ahlaki vicdani değerleri de etkiliyo. Zayıflatıyo benliğe dair duyguları.bi taşkınlığını görmüorum ama hissediorum olaylra bakışı duyguları köreliyo. Nereye gidioruz böyle ben de bilmiyorm çocuklarına düşkün onlar da babalarına ama ben dengede tutmya çalıştkça yıprandgmı hissediorum
Bizim de öyle, tam olarak ben de yazık ediyosun tabirini kullandım kimse bilmiyo dışardan şu ara tepkiler sdce kilo almışsın diyolar ki zayıftı normlde her gün içmye vücut naapsın. İnsanın çocugu olunca her şeyi önce onlar açısından ele alıyo. Hftada 1 dışarda içtgnde gece geliyo, babam nerde demeler basladı arıyo oğlum gel özledm dye, ertesi gün kahvaltıda baba nye gelmiosunlar. Bana yaşattgına mı kıziim onlra yaşattgı anlamsızlığa mı.bu alkol pis iş, hadi şimdi biliorum kimle hangi arkdşıyla nerde yarın bigün bildiğim gbi olmadığıyla karşılaşrsam ya da işin rengi arkdştan başka şahıslara kayarsa.Bişey desem ben kavgacı oluyorum huzursuzluk çıkıyor. Demesem yüz buluyor ertesi gün daha fazla içip geliyor. Güzelce konuşuyorum tmm haklısın diyor akşam yine aynısı. Kavga ediyorum 2 gün içmezse 3.gün içkili geliyor. İçmedim diyor mesela ama biliyorum içmiş. Kimseye anlatmıyorum kimse bilmiyor. Dışarıdan gören herkes ne ilgili eş ne ilgili baba diyor. Evet gerçekten öyle. Benimle ve çocukla çok ilgili. Oğlumda babasını çok seviyor. Çok doğru bi cümle, nereye gidiyoruz ben de bilmiyorum. Konuştum defalarca sana olan sevgime, inancıma yazık ediyorsun dedim.. Ne kadarını hatırlıyorsa artık bilmiyorum..
Hamilelikte çoğalttı çocuk doğunca içemiycem böyle bahanesiyle kandırdı beni. Çocuk doğduktan sonra hayatımda görmediğim kadar çok içmeye başladı. Daha bebek anlamıyor ama ileride anlayacak,dur durak bilmiyor.. Şimdide anlamayacak o zamana kadar azaltmış olucam diyor. Dışarı çıkıp içtiği çok nadirdir. 7.30 8 arası eve gelir hiç geç kalmaz. Geldiğinde benimle ilgilenir çocukla ilgilenir. Ama dili dolaşır çünkü sarhoş. Bu durum evliliğimizide çok olumsuz etkiliyor. İşin içinden çıkamıyorum.. Ayrılmak istemem istemiyorum.. İstiyorum ki düzelsin eskiye dönelim ama hiç mümkün görünmüyor..Bizim de öyle, tam olarak ben de yazık ediyosun tabirini kullandım kimse bilmiyo dışardan şu ara tepkiler sdce kilo almışsın diyolar ki zayıftı normlde her gün içmye vücut naapsın. İnsanın çocugu olunca her şeyi önce onlar açısından ele alıyo. Hftada 1 dışarda içtgnde gece geliyo, babam nerde demeler basladı arıyo oğlum gel özledm dye, ertesi gün kahvaltıda baba nye gelmiosunlar. Bana yaşattgına mı kıziim onlra yaşattgı anlamsızlığa mı.bu alkol pis iş, hadi şimdi biliorum kimle hangi arkdşıyla nerde yarın bigün bildiğim gbi olmadığıyla karşılaşrsam ya da işin rengi arkdştan başka şahıslara kayarsa.
Kesin parayı. Tüm bütçeyi kontrolünüze alın, bir bira parası bile bırakmayın eline. Öğlen yemeğini bile şirkete siz yollayın gerekirse. Çocuk gibi kontrol edin. İş yerinden siz alın. Liseli ergen gibi sıkı kontrol altına alın.Bizim de öyle, tam olarak ben de yazık ediyosun tabirini kullandım kimse bilmiyo dışardan şu ara tepkiler sdce kilo almışsın diyolar ki zayıftı normlde her gün içmye vücut naapsın. İnsanın çocugu olunca her şeyi önce onlar açısından ele alıyo. Hftada 1 dışarda içtgnde gece geliyo, babam nerde demeler basladı arıyo oğlum gel özledm dye, ertesi gün kahvaltıda baba nye gelmiosunlar. Bana yaşattgına mı kıziim onlra yaşattgı anlamsızlığa mı.bu alkol pis iş, hadi şimdi biliorum kimle hangi arkdşıyla nerde yarın bigün bildiğim gbi olmadığıyla karşılaşrsam ya da işin rengi arkdştan başka şahıslara kayarsa.
Sizin zorlamanizla kısa sureligine biraksada tekrar baslicaktir.Herkese selam eşi alkolik olupda , alkolü bırakan var mı arkadslar varsa nasıl bıraktı? Psikiyatriye gittikama kafasında bitmiyor , böyle devam edemem diyorum beni de bırakmıyor, bir umut diyorum ben de vazgeçemiyorum delircem artik normal sartlarda 2 gun olsa cekip gitmem lazım çocukta yok yeni evliyiz bütün hayatımıza hükmediyor bu alkol cinsel hayatımız başta olmak üzere ya değişmezse sorusu ile ya değişirse kafamı kemirip duruyor ve her şey için çok geç kalmaktan korkuyorum.
Bu gerçekten ise yariyor parayı tamamen kendi kontorlunde tutmali su alacak para bile kontrolu verilmeli.Kesin parayı. Tüm bütçeyi kontrolünüze alın, bir bira parası bile bırakmayın eline. Öğlen yemeğini bile şirkete siz yollayın gerekirse. Çocuk gibi kontrol edin. İş yerinden siz alın. Liseli ergen gibi sıkı kontrol altına alın.
Olayı çözümleme çabanız güzel de bu dediğinize kendnz inandınız mıKesin parayı. Tüm bütçeyi kontrolünüze alın, bir bira parası bile bırakmayın eline. Öğlen yemeğini bile şirkete siz yollayın gerekirse. Çocuk gibi kontrol edin. İş yerinden siz alın. Liseli ergen gibi sıkı kontrol altına alın.