- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.316
- 31
- Konu Sahibi siyah inci 35
2 gün önce ne derdin varda hergün içiyorsun sen diye sinir krizi geçirdim. Masada küllük vardı onu alıp fırlatmışım o an sinirle balkondaydık duyanda olmuştur mutlaka. Haklısın hayatım azaltmam lazım dedi senin için deniycem dedi. Ertesi gün içmeden geldi, bugün yine içmiş. Az içmiş sarhoş değildi ama içmişti.. Söyledim şakayla karışık içmedim dedi. Çok sarhoş geldiyse bende hiç muhatap olmuyorum özür diliyor sabah kahvaltıda haklısın diyor akşam yine aynı. Kv evet biliyor, ama zaten benim eşim annesiz bi çocukluk geçirmiş. Arada derede büyümüş bi adam. Kv ben diyene kadar farketmedi bile, şimdide umurunda mı farkında mı bilmiyorum. Ha bişey dese bile hükmü olmaz zaten.Burada daha kötüye gidiyo yorumlarını okudukça moralim bozuldu walla, yani diyorum ki ne derdin var ne bu hırsla içmeler cevap yok, arkdşların seni sürükledi onlara uyuyosun diyorum ne alakası var dyo.yani ciddi ciddi tepki vermedim şimdye kdr. darlamayım adamı daha da abartır fln dye ama biyerde de konuyu deiştrse de uzaklaşsa da düşüncelermi bilmesi gerekiyo. Çok içip geldyse iletişimi kesiyorum o gün için sonra yine aynı. Demiyo ki bi ailem var onlara bunu niye yaşatıorum. Galiba tepki vermek gerek daha sert. Sizin kayınvalide bilio mu?