- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.076
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o tarafa giden bir kamyonun arka kasası nasıl bir seçenek?hem de bedaveeeAhh kacirdim konuyu önerileri bulmaliyim . Zira tatil yalan oldu. Memlekete gidecegiz gidis gelis 2500km mazot 24TL şimdiden endise dustu . Orada saga sola gitmesini saymıyorum![]()
Yapsın tabi canım ya,bu zamlarla başa çıkılmaz artık.Benim abim uzun zamandır kendisi yapıyor,düdüklü tencere gibi birsey aldı rakı yapmak için,şarap daha da basit.Raki da etil alkol oranini ayarlayamazsan sıkıntılı.Siz Trakya'ya taşınmalısınız benceTamam borellus. Benim adam zaten eski barmen, biliyordur kesin. Sabah ilk iş söyleyeceğim. Allah’a şükür artık haftada bire düşürdü. Onda da Beylerbeyi Göbek Rakı içiyor. Tanıştığımızdan beri şarap içtiği sayılıdır. Amaç alkolse o da alkol, o da alkolyapsın şarabını kendi.
2 yas bebekle pufur pufur giderizo tarafa giden bir kamyonun arka kasası nasıl bir seçenek?hem de bedaveee![]()
Teyzem bugün bir foto atmış, bi adam diyor ki, - adı lazım değil-Ya Twitter da bardı 94 sonrası doğanlar evi arabayı bırak çilek bile alamıyor diye
Enistem kimyager tesisati kurmuş ese dosta yapiyor . Ama ne kadar oran ayarlansa da kokusunda bile fark var malesef. O etil alkol alttan alttan vuruyor .Yapsın tabi canım ya,bu zamlarla başa çıkılmaz artık.Benim abim uzun zamandır kendisi yapıyor,düdüklü tencere gibi birsey aldı rakı yapmak için,şarap daha da basit.Raki da etil alkol oranini ayarlayamazsan sıkıntılı.Siz Trakya'ya taşınmalısınız bence.
Ben abartıyorum biraz, ama bırakamıyorum. Çocukluktan kalma alışkanlık artık. Zamlar cidden çok fazla yaBenim de en zararlı alışkanlığım kola,çok abartmam ama istiyor bünye.
Ahh kacirdim konuyu önerileri bulmaliyim . Zira tatil yalan oldu. Memlekete gidecegiz gidis gelis 2500km mazot 24TL şimdiden endise dustu . Orada saga sola gitmesini saymıyorum![]()
valla anca şikayet ediyorsunuz .3 yıl olacak bu yıl tatile gitmedim öldüm mü yohhh.bira neyim içmiyom öldüm mü yohh.en son ne zaman konsere gittiğimi heç hatırlamıyom.ee tvde izliyom nolcekkkk.sinema nın yolunu unuttum ama netflix im var miss gibi.gerçekten herşeyden de şikayet mi edilir?![]()
![]()
Bez ve mama fiyatlarını hiç sormayın çok fena. Maddi durumu iyi olmayanların bebişlerine çok üzülüyorumBen iki sene önce Türkiye de oldugumda bebek mama ve bez fiyatlarini görünce böylebaktim. Su anki durumu hayal bile edemiyorum. Allah herkesin yardimcisi olsun.
Bana da ya, içime attıklarımı biraz dışarı atarımYa şöyle bir sokak röportajı rastlanıyor ki bana.
Bence bu amcalar teyzeler oy kullanmasin . Mumkunse o gun unutuversinler ama nerde benden once kosarak gidiyorlarTeyzem bugün bir foto atmış, bi adam diyor ki, - adı lazım değil-
Z kuşağı oy kullanmamalı, ülkenin geçmişini, nelerle mücadele ettiğini bilmiyorsun bilmem ne zırvalıkları işte.
Teyzem de adam doğru diyor, sizi kast ediyor, siz ne tanıyorsunuz biliyosunuz ne çektinize getirdi.
Ağzımı bozmak istemediğim için susma hakkımı kullandım konuyu kapat aşırı sinirlenecem yoksa dedim
Bizim içinde bulunduğumuz sefalete bakın ya, öğrencilere bakın. Yoldan birini çevirin sorun kim hayatından memnun? Bi de nankör diyorlar ya hâlâ. Bıktım valla artık.
kolayı var altımıza bez bağlarız diyeceğim de o da pahalıTabi canım suyu da evde içer çıkarız ama dışarıda tuvaleti ne yaparız onu bilmiyorum![]()
Çok ağır kokuyor zaten rakı,kokusu bile sarhoş edebilir beniEnistem kimyager tesisati kurmuş ese dosta yapiyor . Ama ne kadar oran ayarlansa da kokusunda bile fark var malesef. O etil alkol alttan alttan vuruyor .
Benim toplu taşımayla işe gidiş gelişim 90 lira oldu, kendi aracımızla yaklaşık 200. Nefes alacak yer yok ki.Her şehirde maalesef metro sistemi yok ayrıca iş çıkışı çocuğu etüdden almak zorundayım
Bez ve mama fiyatlarını hiç sormayın çok fena. Maddi durumu iyi olmayanların bebişlerine çok üzülüyorum![]()
Buyrunuz efenim, taze çıktı sıcak sıcak
Rakı riskli borellus. Haberlerde görüyorum. Kurtulan da olmuyor heralde. Konu açmıştım eşim istanbul’a döncem diye ayaklanıyordu. gidip gelince bu seferde “Ben Antalya’da kralmışım. İstanbul’da Her yer Suriyeli, Afgan, mülteci. Bizim bıraktığımız gibi değil” demeye başladı.Yapsın tabi canım ya,bu zamlarla başa çıkılmaz artık.Benim abim uzun zamandır kendisi yapıyor,düdüklü tencere gibi birsey aldı rakı yapmak için,şarap daha da basit.Raki da etil alkol oranini ayarlayamazsan sıkıntılı.Siz Trakya'ya taşınmalısınız bence.
Sigara 18 TL iken bıraktım bazen canım çok çektiğinde mal mısın en kötü sigara olmuş 30 TL diye telkin ettiğim çook olmuştur.. Bağımlılık olduğunu bırakınca anlamış biri olarak devletin tek zam yapmasını istediğim bu illet olabilir. Hatta bağımlılık türü uyuşturucu ile aynı kategorize edilmeli..Hayır yani aslında sigara vergisi devlet için önemli bir gelir kaynağı ama o kadar abarttılar ki, herkes tütüne geçer oldu. Üniversitede okuyorum geçen gün sınav arasında sigara molasına çıktık herkes ya tütün kullanıyor ya da tütüne geçmeyi düşünüyor. Nerede kalitelisini buluruz diye soruyorlar. İçilmese daha iyi tabii ama bu insanların şahsi kararı olmalı devlet zoruyla yaptırılmamalı ya. Mesele sağlıksa insanlar tütüne geçtikleri için sağlıkları daha çok bozuluyor. İnsanlar pahalı diye sigarayı bırakmıyor yani bırakan varsa da azınlıktadır.
Alkol de aynı şekilde, geçen oturduğum yerde biraya 52 lira verdim. Bu kadar vergi alınmasa ben zaten 2-3 tane içerim en az, devlet için değişen bir şey olmaz. Mekanda istedigim gibi icemeyince gidip evde içiyoruz onlar da kötü şaraplar oluyor ucuza kaçıldığından dolayı. Şu dönemde üniversite okumaktan gram zevk almıyorum ya, yaşadığımız rezillikten başka bir şey değil.
Bence bu amcalar teyzeler oy kullanmasin . Mumkunse o gun unutuversinler ama nerde benden once kosarak gidiyorlar![]()