How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Alkole gelen zamlar

alkol sevmem.sütü de bırakırız ne olacak?zaten pek bir faydası yok denmeye başladı nedense son yıllarda.yakında su da faydalı değil derlerse onu da bırakırım nolcekkk.uyumlu olmak lazımmm ve azla yetinen.çok şükür :KK45: :işsiz:
Buyrunuz efenim, taze çıktı sıcak sıcak

Kitaplara cok ciddi zam geldi . KIRTASİYE fiyatları fırladı , bir top kagit 90 lira oldu .
Önceden yaz tatili için çocuklara türlü türlü tatil kitapları aldırırdım şimdi hiçbir şey aldırtmayacagim.
Yaz tatili icin set aldim kirtasiye ornekleri satiyor . Bildigim yayin evlerinin ornek basimlarini buldum aldim . Yari fiyatina evet kirtasiye yayin evinin hakkini yiyor ama yapacak birsey yok. Bir set 130tl daha 1. Sınıf bu cocuklar ozel ders isine filan girmedik bile henuz

Yahu daha yeni tatil yerine öneriler geldi şimdi bira için ne tantana cikar bari yarını bekleseydiniz🤣🤣
valla anca şikayet ediyorsunuz .3 yıl olacak bu yıl tatile gitmedim öldüm mü yohhh.bira neyim içmiyom öldüm mü yohh.en son ne zaman konsere gittiğimi heç hatırlamıyom.ee tvde izliyom nolcekkkk.sinema nın yolunu unuttum ama netflix im var miss gibi.gerçekten herşeyden de şikayet mi edilir? :KK45: :işsiz:

Kitaplara cok ciddi zam geldi . KIRTASİYE fiyatları fırladı , bir top kagit 90 lira oldu .
Önceden yaz tatili için çocuklara türlü türlü tatil kitapları aldırırdım şimdi hiçbir şey aldırtmayacagim.
Ne zamandır kitap almıyorum ben de. Kütüphaneye üye oldum ordan alıp okuyorum, bıktım artık bu pahalılıktan

Üzüm,erik,vişne,elma birçok meyveden oluyor şarap.
Tamam borellus. Benim adam zaten eski barmen, biliyordur kesin. Sabah ilk iş söyleyeceğim. Allah’a şükür artık haftada bire düşürdü. Onda da Beylerbeyi Göbek Rakı içiyor. Tanıştığımızdan beri şarap içtiği sayılıdır. Amaç alkolse o da alkol, o da alkol 🤔 yapsın şarabını kendi.

Yahu daha yeni tatil yerine öneriler geldi şimdi bira için ne tantana cikar bari yarını bekleseydiniz🤣🤣
Ahh kacirdim konuyu önerileri bulmaliyim . Zira tatil yalan oldu. Memlekete gidecegiz gidis gelis 2500km mazot 24TL şimdiden endise dustu . Orada saga sola gitmesini saymıyorum:(

Evet belki dert değil bir çok kişiye göre ama . Evde bile oturup keyif yapamaz hale geldik. Bira bile 35 TL olmuş. 3 bira yanına biraz çerez yemek evde 200 TL’ye mal oluyor. Resmen yasaklayamadıkları alkolü zamlarla içilmez hale getirdiler. Hadi alkolü geçtim çocuğa vereceğimiz süt bile 12 lira pastörize olanı 15- 20 lira. Ne olacak bu halimiz bilmiyorum.
Alkolden girmeyeydin iyiydi, karışacak ortalık. Bizim evde rakı yapmaya başlayan çok arkadaşımız var artık.

Back