- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Bende hem para yok hemde bebek yapmalarina , onlari bu sefalete ortak etmelerine uzuluyorumBez ve mama fiyatlarını hiç sormayın çok fena. Maddi durumu iyi olmayanların bebişlerine çok üzülüyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hem para yok hemde bebek yapmalarina , onlari bu sefalete ortak etmelerine uzuluyorumBez ve mama fiyatlarını hiç sormayın çok fena. Maddi durumu iyi olmayanların bebişlerine çok üzülüyorum![]()
Herhalde ya,mis gibi Antalya bırakılıp gidilir mi?Valla ben yaşayamam o keşmekeş içindeBu insanlara, kime ne anlatacaksın işte.
Alkole gelen zamlar yüzünden madde bağımlılığı artıyor maalesef. Geçen bir arkadaşımızı gördük. Yazık halisülasyonlar filan görmeye başlamış.
Rakı riskli borellus. Haberlerde görüyorum. Kurtulan da olmuyor heralde. Konu açmıştım eşim istanbul’a döncem diye ayaklanıyordu. gidip gelince bu seferde “Ben Antalya’da kralmışım. İstanbul’da Her yer Suriyeli, Afgan, mülteci. Bizim bıraktığımız gibi değil” demeye başladı.![]()
Molfix 120’lisi 200 tl. Hipp mama 350 gr 120 tl.Sormaya korkar oldum vallaha.![]()
Buyrunuz efenim, taze çıktı sıcak sıcak
Ya ben bu videoya yorum yaptıydım dünCidden dede beynini nerde unuttu acaba
Onun da alternatifi var, bak çözüm üretilebiliyorHer an biri çıkıp “alkole zam geldi diye ağlayanlar” diye konu açabilir, çok tehlikeli![]()
Bahar gelince 15 günde bir köye giderdik ailemin yanına ona cesaret edemez olduk. Aynen ev iş arası bile aylık 1000 lirayı buluyor10 litre benzin alıyoruz 250 TL
Eşim sadece ev ve iş arası arabayı kullaniyor tam 2. Gün yine 10 litre alıyoruz.
Anneme falan gidelim dediğimde bir gün eksik araba kullanmamız lazım.
Resmen bunun hesabını yapıyoruz artık.
hadi sen 1.5 yıldır içmedin de ömründe 5 kadeh anca içip toptan terketmiş benim bu konuda ne işim var?Ah ah bir bira bile icmeyeli nerden baksan 1 bucuk yil oluyor. Gebelik dogum emzirme derken gece gece bira icmeyi ne kadar ozledigimi farkettim. Fıyatından haberim bile yok![]()
Bu insanlara, kime ne anlatacaksın işte.
Alkole gelen zamlar yüzünden madde bağımlılığı artıyor maalesef. Geçen bir arkadaşımızı gördük. Yazık halisülasyonlar filan görmeye başlamış.
Rakı riskli borellus. Haberlerde görüyorum. Kurtulan da olmuyor heralde. Konu açmıştım eşim istanbul’a döncem diye ayaklanıyordu. gidip gelince bu seferde “Ben Antalya’da kralmışım. İstanbul’da Her yer Suriyeli, Afgan, mülteci. Bizim bıraktığımız gibi değil” demeye başladı.![]()
Aslında en basit şeyler bile lüks olmuş, ülkede kitap bile alamıyosun ceycey, bilmiyorum ne denir. İnsanları okumayan, izlemeyen, hiç bir faydalı faaliyete katılmayan bomboş varlıklara çevirmek istiyorlar herhalde.valla anca şikayet ediyorsunuz .3 yıl olacak bu yıl tatile gitmedim öldüm mü yohhh.bira neyim içmiyom öldüm mü yohh.en son ne zaman konsere gittiğimi heç hatırlamıyom.ee tvde izliyom nolcekkkk.sinema nın yolunu unuttum ama netflix im var miss gibi.gerçekten herşeyden de şikayet mi edilir?![]()
![]()
Aslında en basit şeyler bile lüks olmuş, ülkede kitap bile alamıyosun ceycey, bilmiyorum ne denir. İnsanları okumayan, izlemeyen, hiç bir faydalı faaliyete katılmayan bomboş varlıklara çevirmek istiyorlar herhalde.
Olsun ceycey. Biz içmesek bile içenin haklarını savunmak Zorundayız.hadi sen 1.5 yıldır içmedin de ömründe 5 kadeh anca içip toptan terketmiş benim bu konuda ne işim var?![]()
zam geldi diye ben de üzüldümm
![]()
valla eskiden de çoğumuz okumayı sevmezdik.sigaraya para bulur kitabı gazeteyi müsriflik görürdük.e sonunda işte kafa çalışmaya çalışmaya da bu hale geldikkAslında en basit şeyler bile lüks olmuş, ülkede kitap bile alamıyosun ceycey, bilmiyorum ne denir. İnsanları okumayan, izlemeyen, hiç bir faydalı faaliyete katılmayan bomboş varlıklara çevirmek istiyorlar herhalde.
Bağımlılık zaten bu konuda herkes hemfikir ama bırakacaksam bu benim kararım olmalı, devletin dayatmasına bağlı olmaması gerekir. Ben bırakmayacağım mesela, tütüne geçeceğim. Sağlığıma olumsuz etkisi daha çok olacak. O zaman bırak sen de muhabbetine ise su an uzak olduğum bir konumdayım.Sigara 18 TL iken bıraktım bazen canım çok çektiğinde mal mısın en kötü sigara olmuş 30 TL diye telkin ettiğim çook olmuştur.. Bağımlılık olduğunu bırakınca anlamış biri olarak devletin tek zam yapmasını istediğim bu illet olabilir. Hatta bağımlılık türü uyuşturucu ile aynı kategorize edilmeli..
Kız sen döndün mü yaNiye her şeye bu kadar fazla beğenmedim atılıyor anlamadım? Gayet düzgün ve haklı bir isyan bence ne tuhafsınız ya
Ben bırakmayacağım dediğim anda bıraktım o yüzden umarım büyük konuşman sebep olur buna diyelimBağımlılık zaten bu konuda herkes hemfikir ama bırakacaksam bu benim kararım olmalı, devletin dayatmasına bağlı olmaması gerekir. Ben bırakmayacağım mesela, tütüne geçeceğim. Sağlığıma olumsuz etkisi daha çok olacak. O zaman bırak sen de muhabbetine ise su an uzak olduğum bir konumdayım.