Benzin 25 tl oldu, teşekkürler Türkiye!
Trafik farkTrafik fark etti mi peki?
Trafik fark edemez herkes işe gitmek zorunda . Mesela ben günlük 100 TL gidiyor ne yapayım mecburum. Aynı şekilde eşimde öyleTrafik fark etti mi peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benzin 25 tl oldu, teşekkürler Türkiye!
Trafik farkTrafik fark etti mi peki?
Trafik fark edemez herkes işe gitmek zorunda . Mesela ben günlük 100 TL gidiyor ne yapayım mecburum. Aynı şekilde eşimde öyleTrafik fark etti mi peki?
kız marie antoinette sen misin?Bira yoksa fiski için
Yok, aksine herkes daha bir araba alır oldu.Trafik fark etti mi peki?
Toplu taşıma ?Trafik fark edemez herkes işe gitmek zorunda . Mesela ben günlük 100 TL gidiyor ne yapayım mecburum. Aynı şekilde eşimde öyle
Ay evet yaalkol sevmem.sütü de bırakırız ne olacak?zaten pek bir faydası yok denmeye başladı nedense son yıllarda.yakında su da faydalı değil derlese onu da bırakırım nolcekkk.uyumlu olmak lazımmm ve azla yetinen.çok şükür
Yani benim de sigarayla işim yok ama verginin abartılmasana kızıyorum. Yani içmesek de içenin haklarını korumalıyız.Bende.
Alkole işim yok zaten.
Ama sütün 20 lira olması şok şok şok
Her şehirde maalesef metro sistemi yok ayrıca iş çıkışı çocuğu etüdden almak zorundayımToplu taşıma ?
Bira 35 olmuş çok zoruma gittiYani benim de sigarayla işim yok ama verginin abartılmasana kızıyorum. Yani içmesek de içenin haklarını korumalıyız.
Sürekli ÖTV oranı arttırılıyor. Beş TL ye mal edilen bira 27 lira oluyor. Üretici üç TL kazanırken devlet 20 lira alıyor. Bu vergi değil ki haraç.
Hangisi o ya? Eşim bugün aldı 27den aldım dediBira 35 olmuş çok zoruma gitti
Bana katkısı oldu valla. Beş sene önce her hafta bir iki şişe şarap alırdım ortama 20-30du şişesi. Vergim de ona göre gidiyordu tabi.Uyuşturucu kullanımını çoğaltan bir durum. Bi amaçları var ama bu eylem tam tersine hizmet ediyor bu da çok komik.
Tadı nasıl oluyor?Bana katkısı oldu valla. Beş sene önce her hafta bir iki şişe şarap alırdım ortama 20-30du şişesi. Vergim de ona göre gidiyordu tabi.
Son zamlarla beraber 1,5 - 2 yıldır kendi şaraplarımı içiyorum. Şarap yılda anca bir iki kere alıyorumdır o da kendi şarabım kalmamışsa. Ben artık daha az almaya başladım. İnsanlar yolunu bukuyor mecbur
10 litre benzin alıyoruz 250 TLMillet bu arabalara benzini nasi yettiriyo ben onu anlamıyorum cidden. Geçen ay Turkiyedeydim. Alsancaga 3 kere git gel, 2 markete git, 500 liralık benzini yemişim 3 günde, şaştım kaldım.
Miller şişeHangisi o ya? Eşim bugün aldı 27den aldım dedi
Ben perşembe akşamı evin önünde benzin aldım, araba 35 km gösteriyordu 200 liralık benzinle 116 km olduMillet bu arabalara benzini nasi yettiriyo ben onu anlamıyorum cidden. Geçen ay Turkiyedeydim. Alsancaga 3 kere git gel, 2 markete git, 500 liralık benzini yemişim 3 günde, şaştım kaldım.