- 1 Haziran 2021
- 122
- 67
- 48
- 30
- Konu Sahibi artemisten_notlar
-
Sen daha demin ayrılmadın mı kız?Hanımlar merhabalar.. Diyelim ki muhafazakar bir aile yapısına sahipsiniz, hayatınızda hiç alkol tatmadınız bile. Fakat birini seviyorsunuz, bu kişi de zaman zaman dozunda alkol aldığını söylüyor. Buna tepkiniz ne olurdu?? İlerde uyumsuzluk yaşar mısınız sizce?? Yoksa herkes kendinden sorumludur deyip evlilik hususunda bir sıkıntı çekmeyen var mı? Tecrübelerinizden ve görüşlerinizden faydalanmak isterim.
Bacım daha bugün birinden ayrılmadınız mı siz? Acilen biriyle evlenmeniz mi gerekiyor?Hanımlar merhabalar.. Diyelim ki muhafazakar bir aile yapısına sahipsiniz, hayatınızda hiç alkol tatmadınız bile. Fakat birini seviyorsunuz, bu kişi de zaman zaman dozunda alkol aldığını söylüyor. Buna tepkiniz ne olurdu?? İlerde uyumsuzluk yaşar mısınız sizce?? Yoksa herkes kendinden sorumludur deyip evlilik hususunda bir sıkıntı çekmeyen var mı? Tecrübelerinizden ve görüşlerinizden faydalanmak isterim.
O zaman alkolden fazla kafa yapan bir şey kullanıyor olabilir :)Sen daha demin ayrılmadın mı kız?
Sen daha demin ayrılmadın mı kız?
Hahahah yok ayrılalı 1 hafta oluyor, geç bile kaldım sjsjjsjsk. Hayır ya cidden soruyorum yani genel bir soru bu :)Bacım daha bugün birinden ayrılmadınız mı siz? Acilen biriyle evlenmeniz mi gerekiyor?
Peki alkolün olumsuz etkilerini hiç gördünüz mü, ne bileyim sarhoşluk, başka diğer kötü şeylere meyil gibi.. İnsan tereddüt ediyorKişiden kişiye değişir. Alkol almayan biriyle evlenmezdim. Ama alkol alan ve almayanlar evlenen arkadaslarım var. Tam tersi kendisi almayıp eşi alan arkadaslarım da var. Kendisi almayıp karşıdakinin de almamasıno tercih eden olabilir. Sen ne istiyosun asıl mesele o.
:))) bakalım ne diyecekler, kavga çıkmaz umarım. herkesin kendi hayat tecrübesi, tercihi tabi :dKonu başlığına istinaden geldim çoğunlukla kavga çıkan içeriklerden biri olduğundan aman lütfen dini yorumlar olmasın rica ediyorum
Bununla ilgili bir genelleme yapılamaz ki. Benim dayım içince karısını dövüyor mesela. Ama eşimin abisi, amcası içiyor onların birine salça olduğuna rastlamadımPeki alkolün olumsuz etkilerini hiç gördünüz mü, ne bileyim sarhoşluk, başka diğer kötü şeylere meyil gibi.. İnsan tereddüt ediyor
İlerde çocukları olumsuz etkiler mi?? Yaşayanlardan yorum almak istiyorum olumlu olumsuz. Teşekkür ederim :)Sıkıntı olur şahsi fikrim. Tabi bu içen kişinin içme miktarına , içmeyen kişinin tolerans seviyesine göre de değişebilir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?