- 14 Ağustos 2018
- 20.208
- En iyi cevaplar
- 2
- 75.986
- 598
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Bu 3 wcye cıkısım bk gıbı hıssedıyorum kendımı yaBol su iç alkol vucutta ki su oranını düsuruyor diye biliyorum hem tuvalete çıktıkça kendine gelirsinvucuttan atilmasi kolay oluyor o zaman
Aynen cok susuyorum. Kalbım hızlı atıypr yayüzünü yıka , bir temiz hava al camı açıp, iç kahveni sonra mışıl mışıl uyu.ben deliksiz uyuyorum sarhoşken.yanına su al gece uyanırsan su iç bol bol, ayılana kadar suyu dik iç kısaca.sırt üstü yatma yan dönük yat.
sarhoşluk yapar öyle hızlı kalp atmasını.dilin damağın kurur normal ama o da, sen bol bol iç suyu, ayılmanı hızlandırır.eğer uzanırsan uyuyakalma ihtimaline karşı muhakkak yan yat ama, şarap ekstra mide bulantısı yapar.Allah korusun uykunda kusarsan boğulma olmasın.Aynen cok susuyorum. Kalbım hızlı atıypr ya
Geçen hafta yengemin annesi “bi bira içelim bana eşlik et” diye tutturdu.Kadına hayır da diyemedim,benimde 2 yıl olmuştu en son alkol alalı.Aynısı banada oldu.Bizim oturduğumuz yerde ısıtıcılar açıktı birazda ondan kötü olmuştum soğuğa çıkınca bir de double Türk kahvesi içince daha iyi gelmişti.Sizde pencere filan açın bence.O gün bugündür de tövbeliyimKızlar enson yeni evlıyken içtim esimle aradan 3 yıl gectı. Yegenımın ısrarıyla bugun içtik ama acayıp basım donuyor kalkamıyorum bı yarım saat onceye göre daha iyiym ama hala kalkamıyorum. Kendımı bıtık hıssedıyorum. Kalbım sankı hızlı atıyor. Napım ben simdi
Başlığı okuduğumdan beri canım içmek istiyor yalnız, nasıl zıtmışızGeçen hafta yengemin annesi “bi bira içelim bana eşlik et” diye tutturdu.Kadına hayır da diyemedim,benimde 2 yıl olmuştu en son alkol alalı.Aynısı banada oldu.Bizim oturduğumuz yerde ısıtıcılar açıktı birazda ondan kötü olmuştum soğuğa çıkınca bir de double Türk kahvesi içince daha iyi gelmişti.Sizde pencere filan açın bence.O gün bugündür de tövbeliyim
Ben biliyorum biliyorum 10
8 munecım 11 gün oldu ayılalı gercekten cok oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?