• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkol baş donmesi

yüzünü yıka , bir temiz hava al camı açıp, iç kahveni sonra mışıl mışıl uyu.ben deliksiz uyuyorum sarhoşken.yanına su al gece uyanırsan su iç bol bol, ayılana kadar suyu dik iç kısaca.sırt üstü yatma yan dönük yat.

En güzeli uyumak.
Uyuyamıyorsan buz gibi suyla yüzünü yıka ve camı aç soğuk hava çarpsın biraz yüzüne. Kendine getirir.

Aynen cok susuyorum. Kalbım hızlı atıypr ya
sarhoşluk yapar öyle hızlı kalp atmasını.dilin damağın kurur normal ama o da, sen bol bol iç suyu, ayılmanı hızlandırır.eğer uzanırsan uyuyakalma ihtimaline karşı muhakkak yan yat ama, şarap ekstra mide bulantısı yapar.Allah korusun uykunda kusarsan boğulma olmasın.

Kahve için, bol sıvı alın atsın vücut toksinleri, alkol bir nevi toksin sonuçta, alkol toleransınız düşmüştür, bundan sonra az miktarda için içecekseniz.

Döner tabi ki normal. Bende de çok oluyor. Aslında alkol çok zararlı ama içiyoruz işte:eek:

Kızlar enson yeni evlıyken içtim esimle aradan 3 yıl gectı. Yegenımın ısrarıyla bugun içtik ama acayıp basım donuyor kalkamıyorum bı yarım saat onceye göre daha iyiym ama hala kalkamıyorum. Kendımı bıtık hıssedıyorum. Kalbım sankı hızlı atıyor. Napım ben simdi
Geçen hafta yengemin annesi “bi bira içelim bana eşlik et” diye tutturdu.Kadına hayır da diyemedim,benimde 2 yıl olmuştu en son alkol alalı.Aynısı banada oldu.Bizim oturduğumuz yerde ısıtıcılar açıktı birazda ondan kötü olmuştum soğuğa çıkınca bir de double Türk kahvesi içince daha iyi gelmişti.Sizde pencere filan açın bence.O gün bugündür de tövbeliyim 😅

Geçen hafta yengemin annesi “bi bira içelim bana eşlik et” diye tutturdu.Kadına hayır da diyemedim,benimde 2 yıl olmuştu en son alkol alalı.Aynısı banada oldu.Bizim oturduğumuz yerde ısıtıcılar açıktı birazda ondan kötü olmuştum soğuğa çıkınca bir de double Türk kahvesi içince daha iyi gelmişti.Sizde pencere filan açın bence.O gün bugündür de tövbeliyim 😅
Başlığı okuduğumdan beri canım içmek istiyor yalnız, nasıl zıtmışız :D :D

Sarhoş değilsiniz çakır olmuşsunuz sadece. Yazabiliyorsunuz kalbinizin atması gayet normal. Türk kahvesi ve bol su için. Soda da olur.

Ban süreniz dolana kadar çoktan ayılmış olursunuz.
Bu kaç?
IMG_0020.webp

Back
X