Anneniz ve babanız biliyor mu durumu?
Bende yalnızlıktan alkole sarmıştım geçen yıl. Yaklaşık 14 ay boyunca içmeden geçirdiğim akşam olmadı, son aylarda da artık içkiye başama saatlerini daha erkene çekmeye başlamıştım. Uyandıktan 1 saat sonra içiyordum. Bide birkaç ay sonra bırakmak isteyip bırakama durumum oldu. İçmemeye çalıştığım gün akşamına vücudum titriyordu. İşte en yakın arkadaşlarıma sorup bırakma tavsiyeleri alıyordum, ama beceremiyordum. Bir dönem türkiyeden en yakın arkadaşım geldi buraya, havaalanına bile onu almaya sarhoş gitmiştim. O da tüm süreçten ve ne kadar süre ne kadar içtiğimden ve bana olan etkilerinden haberdardı. Buraya 10 günlüğüne gelmişti. Bana 'bak seni çok çok çok seviyorum, ve endişeleniyorum, artık bu işi becermenin zamanı geldi, bugün geldiğim günden itibaren artık içmiyorsun, yoksa telefon elimde annenleri arayıp herşeyi söylemek zorunda kalırım sana yemin ederim, hasta yaşlı insanlara zaten bir sürü dertleri var ne duruma düşerler biliyorum, ama senin de bi düzelmeye ihtiyacın var' gibi bişeyler dedi. Ve yapar - arar, biliyorum.
Annemlere söyleyebileceğini söyleyince aşırı tırstım

cidden o dönemde bizim evde çok büyük dertler vardı, çoğunluklada içip onlara ağlıyordum son 1-2 ay. Arkadaşım kaldığı süre boyunca içmedim (10 gün) İlk üç gün titredim ve gergindim. Ama sonra düzene girdim.
O gittikten sonra da 1 ay kadar içmedim, ve çok güzel kilo verdim, göbek sıfırlandı, cildim güzelleşti falan aşırı motive etti beni. Artık sadece 1 ayda 2 ayda bir dışarı çıktığımda arkadaşlarla, 1 bira falan içiyorum ama o da acı geliyor. Bi kere sarhoş olacak kadar içtim sadece

(Son 10 ayda)
Böyle bir tehdit sizde de işe yarayabilir mi?