- 7 Ocak 2011
- 147
- 0
standart yemekler çıkıyor. öğle yemeklerini diyet listesine göre pek yiyemeyebilirim. bunu akşam yemeğinde dengelesem bir şey olur mu? salata filan pek olmuyor.
alkali damlası aldım bugun..üzerinde ve internet sitesinde günde 5 bardak alkali su için diyor..ben günde 3 litre falan içiyorum..acaba hepsinimi alkali yapıp içecem yoksa 5 bardağı tamamlayıp gerisini normal içsem olurmu..(hepsini alkali içsem damlada pahalı çok masraflı oluyor :) ) bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi acaba..
Bu yemekeri yiyebilirsin ama bazılarını seçerek, ör: Makarna veya pirinç pilavı varsa tercih etme, kızartılarak yapılan bir yemekse yeme,tencere yemekleri, ızgara, haşlama olanları ye, tatlı ve meyva varsa yemekle ya da hemen sonrasında tüketme, 2 saat sonra olur tarçınla birlikte. Bir de mevsimi de geliyor, yanına evden salatalık, domates, yeşil biber, marul vb. çiğ tüketebileceğin salata ve sebzelerden götürebilirsin.
çok teşekkürler dikkat etmeye çalışcam artık. bol yeşillik yemeğe çalışmalıyım :)
Bayanlar birsey sorucam regl doneminde de karbonatli suya dewammi etmeliyiz daha fazla siskinlik yaparmi acaba?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Öncelikle bayramdan itibaren foruma giremedim. Sizin de geçmiş bayramınız kutlu olsun. Biraz geç cevap verdiğim için özür dilerim. Ben piyasada bulunan ph damlalarından henüz almadım ama almayı düşünüyorum. Günde şu an için 4,5- 5 litre su tüketiyorum.
Bugün başladım alkali diyete sabah 2 bardak alkali su içtim, yarım saat sonra, otlu omlet ve yeşilliklerle kahvalrı ettim. Öğlen haşlanmış tavul göğsü salata ve yoğurt yedim. Öğle yemeğinden iki saat sonra bol miktarda su ve yeşil çay içtim. Akşam yemeğinde de haşlama patates ve sebze yemeği yedim. İlk gün için 2 ltreye yakın alkali su içtim. Alkali su midemi bulandırıyor şuan tek sorunum bu sizce ilk gün için nasılım?
Ben de emziren bir anneyim.dün gece yazdıklarınızı okudum.bana ışık oldu.inşallah biraz da olsa kilo veririm.gerçi 6 kilom var verilecek :) herkese teşekkür ederimmmnm
Bu CLA dediğiniz şey yağ yakıcı olarak bilinen ve spor salonlarında da satılan ürünlerden mi? cevap verirseniz mutlu olurum ona göre alıcam.
Aaaa teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.zaten veremiyorum
Güzel, kefiri ve meyveyi akşam yemeğinde ve sonrası tüketme ama. Karbonhidratı azalt bu arada salam, sucuk, sosis vb. ni yenmeyecekler listesine ekle. Çocuğuna da katı gıdaya geçtiğinde verme işlenmiş gıdaları ve şekere şekerli gıdalara alıştırma sakın.Kefir çok sevdigim bir sey.bir de ananas tüketmeliyim galiba bu ara.çünkü baya bir ödem var bedenimde.son 2 haftadır biraz ipin ucu kaçtı açıkçası :) toparlarım hemencik insallah.2 litre alkali su içtim bugün.yarın hedefim 3 litre :)
Merhaba,
*- Sabah ilk 2 bardak suyunuzu içerken 1 er, silme çay kaşığı zerdeçal, zencefil ve tarçın da yutmanızı öneririm. Hücre bazında tamirat yapar, bağışıklığı güçlendirir, kansere karşı korur, iltihapları çözer, kan şekerini dengeler vb.
*- Patates ve karbonhidratları, kırmızı renkli sebzeleri ve meyveyi akşam öğünlerinde tüketmiyoruz. Protein+ 3 katı salata ve/veya sebze ya da sadece sebze olmalı.
*- Bulantı zamanla geçer kendinizi şartlandırmayın devam ederse de suyu alkali yapma yöntemini dönüşümlü olarak değiştirebilirsiniz.