- 3 Mayıs 2010
- 185
- 8
İzmir de Makro varmı bilemedim,hiç gözüme çarpmadı. Netten de baktım bulamadım İzmir şubesi. Peki senin aldığın makarnanın gr.ı ve markası nedir cnm?
Un sinangilin unu ve yarım kilo
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzmir de Makro varmı bilemedim,hiç gözüme çarpmadı. Netten de baktım bulamadım İzmir şubesi. Peki senin aldığın makarnanın gr.ı ve markası nedir cnm?
iyi akşamlar Nilufer, nasılsın?
Canım GNC kullanıyorum ben...
Bir türlü denk gelemedik iyiyim ya sen nasılsın, merak ettim seni :26:....
Sağol canım, biraz yoğun geçti,hiç fırsatım olmadı.Niluferciğim, tartıldın mı şu günlerde, kilo vermen devam ediyor mu?
Hımmm,sağol tatlım.Sen de başka yerde bulursan haber ver bana lütfen.
Un sinangilin unu ve yarım kilo
Tatlım makarnayı sormuştum ben?
Makarnayı askeriyeden alıyor eşim.
Eveettt tartılma günüm geldi nihayet, tartıldım ve 1 haftada " 1kilo 100gr"daha vermişim hem de regl dönemime ve akşam yemeğimde kızartma kaçamağıma rağmen.Sonuç olarak 11-12 günde " 2 kilo 100gr " kilo vermiş oldum, Maşallah :119: :119:
Eveettt tartılma günüm geldi nihayet, tartıldım ve 1 haftada " 1kilo 100gr"daha vermişim hem de regl dönemime ve akşam yemeğimde kızartma kaçamağıma rağmen.Sonuç olarak 11-12 günde " 2 kilo 100gr " kilo vermiş oldum, Maşallah :119: :119:
Maaşallah canım nazar değmesin...
helal arkadaşımaaa
Markası,gr.mı ve fiyatı nedir canım?
Tebrik ederim canım,inşAllah istediğin kiloya inersin
ALB GOLD glutensiz kalem makarna 250 gr, 8 tl. Ama migros'tan da temin edebilirsin, ben ilk oradan almıştım... ), 9,25 tl ayrıca başka ürünleri de var...