Sevgili Dr. Ayşegül ÇORUHLU benim yazımı twitter hesabından yayımlamış, destek olan ve yazıyı okuyan herkese çok teşekkür ediyorum. Kendisine de çok teşekkür ediyorum.
dr Aysegul Coruhlu ‏@aysegulcoruhlu
kadinlarklubu.com: The Leading Kadin Lark Lubu Site on the Net dan alinarak: Alkali yaşam tarzı ve diyetle, 1 ayda 10 kilo verdim! Aslında serüvenim hiç... kadinlarklubu.com... | Facebook
Aç Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Dr Ayşegül ÇORUHLU'nun twitleri; dr Aysegul Coruhlu ‏@aysegulcoruhlu Papatya çayı uykudan önce iyi secenek. Asla çay kahve ve hatta yeşil çay bile içmem akşamları. Uyku derinliğini azalır.
dr Aysegul Coruhlu ‏@aysegulcoruhlu Karbonatli suyla dis fircalayabilirsiniz. Karbinati direkt disinize surmeyin, minesi zedelenir. Agiz ici alkali olmali. Asitli olursa cürür
dr Aysegul Coruhlu ‏@aysegulcoruhlu Zaman zaman disetleri kanayabilir. C vitamini takviyesi bu durumda yararlidir.
dr Aysegul Coruhlu ‏@aysegulcoruhlu Hücre zarını adam etmezseniz yediklerinizi insülin içeri sokamaz, fazladan insulin az yesenizde kilolandırır vede hipoglisemi olur.
dr Aysegul Coruhlu ‏@aysegulcoruhlu Uyurken oksijen iyonizeri ve burun açıcı bant kullanırım. Mutlaka odayı yatmadan havalandırırım. Tamkaranlıkta uyurum
dr Aysegul Coruhlu ‏@aysegulcoruhlu Hergün yüzüm ellerim dışında boynuma da güneş kremi sürerim. Boyun bölgesi ce eller yaşı açık eder
(
dr Aysegul Coruhlu ‏@aysegulcoruhlu Papatya çayı uykudan önce iyi secenek. Asla çay kahve ve hatta yeşil çay bile içmem akşamları. Uyku derinliğini azalır.
dr Aysegul Coruhlu ‏@aysegulcoruhlu
Beslenme uzmanı Ayşegül Çoruhlu, kanserin beslenme alışkanlıklarıyla olan bağlantısını anlatıyor. 09 Beslenme uzman Ayegl oruhlu, kanserin beslenme alkanlklaryla olan balantsn anlatyor. 09.11.2012 A HABER Haber izle [video]http://tvarsivi.com/player.php?i=2012110277969[/video]
dr Aysegul Coruhlu ‏@aysegulcoruhlu Antioksidanların kralı PATLICANdır. Patlıcan kabuğu kadar güçlü bir antioksidan yok. Komik gelebilir. Ama Bekleyin haklı çıkacağım.
dr Aysegul Coruhlu ‏@aysegulcoruhlu Burundan İyi nefes alamıyorsanız uyku bantlarından takıp uyuyun. Odanızı havalandırın. Hava ionizeri kullanın. Uykuda iyi oksijen lazım.
dr Aysegul Coruhlu ‏@aysegulcoruhlu 11 en iyi uyku saati.11 sonrası ayakta kalmak bünyeye zarar. Uykunun anlamı 11de melaronin, gece 2ye kadar büyüme hormonu. Uykuda Yenilenin
dr Aysegul Coruhlu ‏@aysegulcoruhlu Bilmek ezberlemek değil, neden-sonuç arasındaki ilişkiyi kurabilmektir
dr Aysegul Coruhlu ‏@aysegulcoruhlu @MissAricik daha fazla yemelisin. Bu az. Lor, yumurta beyazı, daha cok sebze, zeytin, tahin, haslanmış patates...vs.
dr Aysegul Coruhlu ‏@aysegulcoruhlu @smirnoff011 hazır sekerli meyve suyu içmeyin ve meyveyi bütün olarak yeyin.sadece suyunu degil.ama sebzelerin suyunu bolca için.
dr Aysegul Coruhlu ‏@aysegulcoruhlu Beslenme uzmanı Ayşegül Çoruhlu, kanserin beslenme alışkanlıklarıyla olan bağlantısını anlatıyor. 08
Beslenme uzman Ayegl oruhlu, kanserin beslenme alkanlklaryla olan balantsn anlatyor. 08.11.2012 A HABER Haber izle [video]http://tvarsivi.com/player.php?i=2012110247079[/video]
dr Aysegul Coruhlu ‏@aysegulcoruhlu memenin içi yağ dolu ve toksinler yağı sever.memenize arada masaj yaparak toksınlerın lenfle atılmasına yardım edebılırsınız.
dr Aysegul Coruhlu ‏@aysegulcoruhlu Keske herkesin banyosunda su için klor filtresi olsa. Klorsuz su Saç ve ciltde çok iyi geliyor
dr Aysegul Coruhlu ‏@aysegulcoruhlu @MissAricik % 85lik çikolatadan azcık ye.Saat 4 gibi.Öğlenden sonra akşamdan önce. Yanına kahve içersen Türk kahvesi. 2 bardak alkali suyla
dr Aysegul Coruhlu ‏@aysegulcoruhlu Obezite veya kilo sorunu fazla yeme davranışından çok yiyeceklerin içeriğiyle ilgili. Yiyecekler ve içeceklerin kötü türünün suçu.