- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
- 398
- Konu Sahibi derindenizlerden
- #461
Hahahahahaha,Peki canımBu ifade benimdi hatırlarsan.hala da öyle.sen benimseme istersen.malum, tembel değilsin benim gibi
![]()



Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahahaha,Peki canımBu ifade benimdi hatırlarsan.hala da öyle.sen benimseme istersen.malum, tembel değilsin benim gibi
![]()
Ha ha haHahahahahaha,deli şeyyyy! Kaldır bakimm totonu ,birrr-kiiiii...
![]()
![]()
....Ha ha ha![]()
Annemmm yinemi kaybettin yolu sennn???Ha ha ha![]()
Evet yaaa yine kayboldum.kurt kapmadan geldim yineAnnemmm yinemi kaybettin yolu sennn???Gel gel gel güzelimmmm...
![]()
Mutlu yıllar olsun inşallaaaaahhhh bitanemmmmMuttlu mutlu yıllar bebekimmm...!![]()
Hoş geldin,Evet yaaa yine kayboldum.kurt kapmadan geldim yine![]()
İNŞALLAH canım İNŞALLAH...Mutlu yıllar olsun inşallaaaaahhhh bitanemmmm![]()
Valla öyle bir şey mümkün olsa yaparımmmmmmHoş geldin,adres çubuğuna ip bağlayıp as bari bir tarafa, silgisini kaybeden çocuklar gibin.
Kikkikikiki...
![]()
Midemde çok feci bir ağrı vardı sabahtan beri akşama da devam etti.Sen niye keyifsizdin? Dün soracaktım diğer topikten. burdan devam edeyim derken unutmuşum.yorucu bir akşamdı.ama keyifliydi.
Allah allah niye ki?Midemde çok feci bir ağrı vardı sabahtan beri akşama da devam etti.
Sağolasın.Geçmiş olsun bu arada canım.![]()
Depresyon öyle kolay girilen bişi değilmiş, demorolize olmuşdundur. D vitaminin ne düzeyde baktırdın mı, d vit alınca moral tavan yapabiliyormuş bazılarında?Allah allah niye ki?
Beni de bu kapalı hava mahvediyor.bunalıma itiyor.mevsimsel depresyondayım.geçen bir prof diyordu.teşhisimi koydum.![]()
Doğru tesbit.demoralize oldum.bazı arkadaşlarımla sorun yaşıyorum.bunaldım.Depresyon öyle kolay girilen bişi değilmiş, demorolize olmuşdundur. D vitaminin ne düzeyde baktırdın mı, d vit alınca moral tavan yapabiliyormuş bazılarında?
İş arkadaşların mı?Doğru tesbit.demoralize oldum.bazı arkadaşlarımla sorun yaşıyorum.bunaldım.