• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkali Beslenme ile Başlayan Dostlukların Devamı...

TamamUOTE="derindenizlerden, post: 36522925, member: 398094"]Eski haline dönsünnnn...! En Büyük KK
Cancan, profil mesajini nerden yazicaz? Seninki denizkızı.nasıl yazdın?[/QUOTE]

Eskiden karıştıra karıştıra profil ayarlarından bulup yapmıştım, yeni sistem de nasıl yapılır hiç bilmiyorum cancanım. :KK43:[/QUOTE]
Tamam cancanım.bir de saatler tutmuyor.saati düzeltmem lazım.o nasıl acabao_O[/QUOTE]

Saat derken?

Eski haline dönsünnnn...! En Büyük KK
Cancan, profil mesajini nerden yazicaz? Seninki denizkızı.nasıl yazdın?[/QUOTE]

Ayarlar, Kişisel bilgileriniz, özel başlık kısmına yaz, kaydet canım.[/QUOTE]
Ayarlar diye bir şey yok kio_O var mı?o_OBulamadım.saat derken, senin msj yazdigin saat ile yerel saat arasında 1 saat var.sayfamin saati güncel değil yanio_O:KK42:

Cancan, profil mesajini nerden yazicaz? Seninki denizkızı.nasıl yazdın?

Ayarlar, Kişisel bilgileriniz, özel başlık kısmına yaz, kaydet canım.[/QUOTE]
Ayarlar diye bir şey yok kio_O var mı?o_OBulamadım.saat derken, senin msj yazdigin saat ile yerel saat arasında 1 saat var.sayfamin saati güncel değil yanio_O:KK42:[/QUOTE]

Tatlım profil sayfanı aç, sol tarafta sıralı şeyler var alt alta, ayarlar orada,çerçeve içerisinde orayı tıkla. Saati bilemiyorum.

Ayarlar, Kişisel bilgileriniz, özel başlık kısmına yaz, kaydet canım.
Ayarlar diye bir şey yok kio_O var mı?o_OBulamadım.saat derken, senin msj yazdigin saat ile yerel saat arasında 1 saat var.sayfamin saati güncel değil yanio_O:KK42:[/QUOTE]

Tatlım profil sayfanı aç, sol tarafta sıralı şeyler var alt alta, ayarlar orada,çerçeve içerisinde orayı tıkla. Saati bilemiyorum.[/QUOTE]
Ayarlar, Kişisel bilgileriniz, özel başlık kısmına yaz, kaydet canım.

Tatlım profil sayfanı aç, sol tarafta sıralı şeyler var alt alta, ayarlar orada,çerçeve içerisinde orayı tıkla. Saati bilemiyorum.[/QUOTE]
Yok ben bulamıyorum deli olcamm:mad:

Ayarlar diye bir şey yok kio_O var mı?o_OBulamadım.saat derken, senin msj yazdigin saat ile yerel saat arasında 1 saat var.sayfamin saati güncel değil yanio_O:KK42:

Yok ben bulamıyorum deli olcamm:mad:[/QUOTE]

Sakin ol şampiyon. :KK54: Sağ en üstte gelen kutusunun solunda nıck'in yazıyor ya oraya tıkla direk kişisel bilgilerin açılır. Fotonun altında ki, yerde özel başlık var, oraya yaz, en alttan kaydet,işte hepsi buuu...:KK66:

Tatlım profil sayfanı aç, sol tarafta sıralı şeyler var alt alta, ayarlar orada,çerçeve içerisinde orayı tıkla. Saati bilemiyorum.

Sakin ol şampiyon. :KK54: Sağ en üstte gelen kutusunun solunda nıck'in yazıyor ya oraya tıkla direk kişisel bilgilerin açılır. Fotonun altında ki, yerde özel başlık var, oraya yaz, en alttan kaydet,işte hepsi buuu...:KK66:[/QUOTE]
Yaptımmm şampiyon, sağooooolll:KK15:

Sakin ol şampiyon. :KK54: Sağ en üstte gelen kutusunun solunda nıck'in yazıyor ya oraya tıkla direk kişisel bilgilerin açılır. Fotonun altında ki, yerde özel başlık var, oraya yaz, en alttan kaydet,işte hepsi buuu...:KK66:[/QUOTE]
Yaptımmm şampiyon, sağooooolll:KK15:[/QUOTE]
Biş

Ya ramazanda aldığım 4 kilo üzerimde hala, 1,5 kilo kadar verip geri aldım.Şehir dışına filan çıkınca böyle oldu. Tam bir başına geçip ele almam lazım, o zaman oluyor ancak.
Sürekli spor yapmıyor musun nasıl aldın anlamadım.spor seni bir süre korumalıydı.şehir dışına çıktığın zaman.o_O

Sürekli spor yapmıyor musun nasıl aldın anlamadım.spor seni bir süre korumalıydı.şehir dışına çıktığın zaman.o_O

Tatlım koruyor zaten de ramazanda bozulan yeme düzenim yüzünden aldığım kiloyu vermediğim için hayıflanıyorum. Şehir dışına filanda çıkınca üzerine tam manasıyla düşemedim yani, olay bundan ibaret. :KK51:

Tatlım koruyor zaten de ramazanda bozulan yeme düzenim yüzünden aldığım kiloyu vermediğim için hayıflanıyorum. Şehir dışına filanda çıkınca üzerine tam manasıyla düşemedim yani, olay bundan ibaret. :KK51:
Peki canım:KK51:Bu ifade benimdi hatırlarsan.hala da öyle.sen benimseme istersen.malum, tembel değilsin benim gibi:kk77::KK47::KK48:

Back
X