2 yıla yakındır alışveriş sitelerini aktif olarak kullanıyorum ama farkettim ki ne olduğunu bilmediğim markaları değerinin üstünde satın alıyorum. üzerinde yazan %70 veya %80 indirim olayı tamamen yalan......aldığım ürünlerin yarısında sorun çıktı. aldığım nevresim takımı katlama yerlerinden yırtıldı, ünlü diye aldığım çantanın bir ayda astarı parçalandı ve kulpu koptu....artık bu gece karar verdim almayacağım. gidip mağazadan alıp sorun çıktığında ürünümü alıp hesap sormaya gidebileceğim. ayrıca mağazadan indirimsiz 160 tl'ye aldığım kahvaltı takımını 500 tl yazıp 270 tl'ye inmiş göstermeleri ne tür aldatmaca içinde olduğumu da kanıtladı. artık kendimi bu duruma düşürmeme kararı aldım......sadece yazmak istedim. kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar.......
Hay allah....yaşananlara gerçekten üzüldüm....ben bilinen bir siteden kozmetik ve parfüm alışverişi yapıyorumve bugüne kadar sorun yaşamadım..o siteden gayet memnunum....
ama kıyafet ve ayakkabı gibi şeyleri de kapıda ödemeli bir site bulup almayı düşünüyordum ama burada yazılanlar beni hayalkırıklığına uğrattı...kıyafet ve ayakkabı falan almayalım mı internetten ?
ben ayakkabılarımı giysilerimi kaskımı fırınlarımı ocağımı elektrkli süpürgemi yatak örtüsü battaniye tencere tava falan
hepsini internetten aldım 6 yıldır internetten deli gibi alışveriş yaparım
mesela aldığım ayakkabıların hiçbiri tam evet süper oturdu demedim
biri büyük gelio biraz biri küçük gelio ama yinede almaya devam ediorum :)
giysilerimden defolu çıkanlar oldu
eşime hediye aldığım birsürü şey defolu ya da büyük çıktı damatın resmi sitesinden aldığım halde
eve mutfak için ufak tefek şeyler alırım
kısacası hemen hemen herşeyi internetten alırım
tuhafiyeye gitmeye üşenip internetten iplik siparişi verdiğim bile oluo
çok hoşuma gidio kargonun kapıya gelip teslim etmesi
kutuyu açarken sanki içinde hediye varmış gibi heyecanlanmam süper bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?