ben de şimdiye kadar netten 100 e yakın alışveriş yapmışımdır. ayrıca yurt dışından da pek çok alışveriş yaptım. yurt dışından daha çok kozmetik, parfüm, vitamin ilaçları, ipek eşarp gibi şeyler aldım. hiç birinde sorun yaşamadım.
fakat maalesef türkiyeden aldığım pek çok üründe sorun yaşadım. markaların kendi online sitelerinde bile sorun yaşadım. mesela mavinin kendi online sitesinden bile yaptığım 5 alışverişten ikisinde sorun çıktı. birinde ürünleri bulamadılar, bildirmediler, yok yere tek ürün için kargo ödedim. diğerinde para iadesi yapacakları defalarca aramama rağmen yapmadılar...vs
bunun haricinde başka markalardan da giysi tarzı pek çok ürün aldım. yalnız sadece kendi markalarından indirime girdiklerinde aldım. markafoni vs tarzı sitelerinde 2-3 defa alışveriş yaptım. bir defa david jones çanta aldım, bir defa ayakkabı yine sorun yaşamadım. ürünler iyi ama artık vazgeçtim. gidip görerek almak herşeye rağmen daha iyi.
eğer online alışveriş yapacaksanız sitenin güvenilir olduğuna emin olun. siteyi araştırın mutlaka. kitap tarzı ürünlerde sorun yaşamazsınız fakat giyim, kozmetik biraz sıkıntı. iyiice emin olmak lazım. yoksa yok yere paranızın gitmesi işten bile değil...