• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alışveriş siteleri ve bizler.......

bende geçen gün aldım henüz bugün geldi... ama çok memnun kaldım ya.. bir hafta önce de anneme bayram için üst almıştım, ondan da memnun kaldık... şans işi biraz galiba... henüz internet üzerinden alışverişe başlamıştım ve güvenmiştim de üzüldüm bak şimdi

internetten bende deli gibi alışveriş yapıyorum.kargoyu getiren çocuk en son bir taşınsanızda gibi kem küm etti,gülsemmi gülmesemmi şaşırdım bu duruma:37:.bu bir hastalık gibi birşey hep bu son alışverişim diyorum ama kendimde kendime inanmıyorum.aslında hiç bulaşmamak en iyisi.şimdi ayakkabı bekliyorum.:44:

sitelerin verdiği indirim çeklerim var ama inat değil mi kullanmıyacağım işte zaten o fiyatı aşmadan kabul etmiyorlar... internette sanal mağaza açan sitelere sitemim...hepsiburada veya hızlıal gibi siteler değil..zaten kitap ve elektronik eşyaları internetten alıyorum sitelerden kontrol ediyorum fiyat düşük gelirse alıyorum ama tekstil ürünleri veya ayakkabı ,aksesuar için böyle bir karşılaştırma şansı olmuyor her zaman......

ben hiç sorun yaşamadım çünki bilmediğim markayı asla almam..
mavi jean iyi mesela mango..matraş beta..çok güvenilir firmalar..

Hiç bana göre değil internet alışverişi.
Kardeşlerimle ya da arkadaşlarımla çıkarım. O sana yakıştı, bu bana göre diyerek, deneyerek, dokunarak alışverişin tadı internetten çok farklı.
Arada kahve sigara molası, belki bir yemek ya da sinema keyfi.

Benim için alışveriş budur.:16:

ya bende en güvenilir olanlarını kullanıyordum güya. özellikle aldığım çanta david jones güya. boynerde de satılan bir ürün ama bendeki paramparça oldu. eğer bugün noble life 43 kişilik kahvaltı takımını 500 tl'den inmiş gibi gösterip 180-200 tl2lik ürünü 270 tl'ye satıyorlarsa onlara helal olsun. şimdiye kadar verdiğim kargo paralarına üzülüyorum en çok.........:84:

canım bu sitelerin genelde facebook sayfaları oluyor, bence git bu bildiklerini oraya yaz, diğer müşteriler de görsün, belki birkaç kişi daha uyanırda kandırıldıklarını anlarlar madem:47:

Son düzenleme:
bende tövbe ettim artık internet alışverişine bayramdan önce teslim garantisi diyen bilindik bi siteden ayakkabı çanta aldım üstelik arkadaşlarımda güvenip biz bilmiyoruz sana güveniyoruz deyip 4 kişilik bi dünya sipariş verdik ayakkabı çantaya göre bi dünya kıyafet aksesuar aldık ve sonuç bayramdan 8 gün önce sipariş vermemize rağmen gelmedi ...gelmediği gibi mail lere bi cvp verme lütfundada değiller halende ulaşmadı elimize sipariş iptali gibi bi olayda yok..masrafım sayelerinde 2 katına çıktı mecburen aldığım kıyafetleri giyemediğim için yenilerini aldım yeni ayakkabı yeni çanta yeni aksesuar ..tabi arkadaşlarımda..bayramı kazıklanmış olarak geçirdim tövbeliyim :14: :58:

ben de şimdiye kadar netten 100 e yakın alışveriş yapmışımdır. ayrıca yurt dışından da pek çok alışveriş yaptım. yurt dışından daha çok kozmetik, parfüm, vitamin ilaçları, ipek eşarp gibi şeyler aldım. hiç birinde sorun yaşamadım.

fakat maalesef türkiyeden aldığım pek çok üründe sorun yaşadım. markaların kendi online sitelerinde bile sorun yaşadım. mesela mavinin kendi online sitesinden bile yaptığım 5 alışverişten ikisinde sorun çıktı. birinde ürünleri bulamadılar, bildirmediler, yok yere tek ürün için kargo ödedim. diğerinde para iadesi yapacakları defalarca aramama rağmen yapmadılar...vs

bunun haricinde başka markalardan da giysi tarzı pek çok ürün aldım. yalnız sadece kendi markalarından indirime girdiklerinde aldım. markafoni vs tarzı sitelerinde 2-3 defa alışveriş yaptım. bir defa david jones çanta aldım, bir defa ayakkabı yine sorun yaşamadım. ürünler iyi ama artık vazgeçtim. gidip görerek almak herşeye rağmen daha iyi.

eğer online alışveriş yapacaksanız sitenin güvenilir olduğuna emin olun. siteyi araştırın mutlaka. kitap tarzı ürünlerde sorun yaşamazsınız fakat giyim, kozmetik biraz sıkıntı. iyiice emin olmak lazım. yoksa yok yere paranızın gitmesi işten bile değil...

Çok üzüldüm canım bizde devamlı internet üzerinden alışveriş yapıyoruz bu zamana kadar bir üründe sorun yaşadık onunda tekrar yenisi ile değiştirdiler.Fakat sadece güvenilir bir siteden yapıyoruz. Geçende ben farklı yerden alışveriş yaptım ürün çok geç geldi çok korkuttular beni. Aslında bir şeyi görüp inceleyip almak en iyisi fakat yapamıyoruz işte hemen kapılıyoruz.

yaa demeyn öle kızlarr :50: isim vermekte saknca varmı blmiorm ama trendyoldada bikere şöle bişi oldu neutrogena nın deep clean ı 30 tlden 14 e düşmüş gbi göstermişlerdi. zaten dışarda heryerde 15tl o ürün. çk sinrlenmstm mail atmstm siteye ama nekdr etkili oldgu tartısılır tbi:51:
gerçi yinede bile bile alıyoruz bilgidigimiz halde bilmemezliğe gelioruz sanırım.. bende bugün yne trendyoldan polonun ayakkabısını aldm begendiğimde bi modeldii 159dan 49a da düşünce almak istedm ama siz şimdi öle diyince acaba oda mı şişirmeydi diorumm inşallah güzel gelir de memnun kalırım:2:
$44573989591110831_1_org_icon.webp

Ben Markafoni ve Trendyol'dan yaptığım çok sayıda giyim ve ayakkabı alışverişinde hiçbir sorun yaşamadım. Aldığım marka ürünlerin etiketlerini kendi dolabımdakilerle karşılaştırdım, orijinaldiler. Sadece aldığım ayakkabılardan biri küçük geldi, iade ettim, sorgusuz sualsiz aldılar, paramı da geri verdiler. Parfüm kozmetik alışverişini internetten yapmaya henüz güvenemiyorum. Güvenilir sitelerden giyim ve ayakkabı alışverişi yapıldığında sorun yaşanacağını düşünmüyorum. Markafoni gibi özel alışveriş sitelerinde ürünler gerçekten indirimli, ama bunun nedeni geçmiş sezon ürünler satıyor olmaları. Yani buralarda satılan ürünlerin birçoğunu mağazalarda bulamazsınız, bir nevi fabrika satış mağazası gibi, markaların geçmiş sezonlardan kalma ürünlerini büyük indirimlerle satıyorlar. Güvenilir internet alışveriş siteleri için şu bloga da bakabilirsiniz.

yaa ben de daha dün akşam bi siteden 4 tane çanta siparişi verdim.inşallah bi sorun yaşamam.yazılanları okuyunca gözüm korktu:50:

Ben online siteleri sadece kıyafet ve aksesuar için kullanıyorum kullandığım siteleri çok çabalar sonucunda buldum ve çok memnunum sitelerden bunlar arasından bir kaçı fikir olur diye paylaşıyorum . Gittigidiyor , N11 gibi adreslerdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben online siteleri sadece kıyafet ve aksesuar için kullanıyorum kullandığım siteleri çok çabalar sonucunda buldum ve çok memnunum sitelerden bunlar arasından bir kaçı fikir olur diye paylaşıyorum . Gittigidiyor , N11, gibi adreslerdir.
Reklam yassaaaak kardeşim yasssaaaak

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X