Alışveriş Sınırlama ve Birikim

hayırlı olsun trendyolda bende niye çıkmıyor acaba .Trendyolda ahlatcı yazınca çeyrek vs gözüküyor bilezik yok. Şimdide hepsiburadayı denedim orada ahlatçıda bilezik var
Milenyum bilezik diye geçiyor ama satıcısı ahlatçı. Bi de öyle bakın isterseniz

Arkadaşlar şu kredi kartına altın alma olayı nasıl topiklerde görünce eşime bahsetmiştim biz bakınca kredi çekme olarak gösteriyordu bir aydınlatır mısınız peşin almakla arada ne kadar miktar fark var bilgi rica ediyorum sizden

Kredi kartımı kapattırdım sanki daha az harcama yapıyor gibiyim yani bir şeyleri nakit alıyorum kredi kartı olmayınca onun harcaması cebime kalıyor gibi geliyor şuan not alsam iyi olacak

Altın bir yılda güzel yükseldi en güzel yatırım aracı yalnız bir ayda yine fena yükseldi 9.75 ajdayı geçen ay 28900 e yapmıştım bu ay 32300 e yaptım aynı gramı

Kızlar ya dediniz gibi Trendyoldan baktım altın fiyatlarına normalin üstünde bir fiyatla satılıyor zarar değil mi bu

Kuyumcu da yatırım olarak alacaksan en güzeli cumhuriyet diyor hiç düşünmeyip cumhuriyet alın diyor siz ne alıyorsunuz?

Nasil yapiyorsunuz helal olsun. Ben ne kadar ugrassamda hatta temel ihtiyaclarimdan bile kissamda her ay kendimi anlamsizca 30-40 bin harcamis halde buluyorum.
30 40 bin oldukça yüksek değil mi neler alıyorsun ben de çok alışveriş yaparım ama bu kadar değil

Nasil yapiyorsunuz helal olsun. Ben ne kadar ugrassamda hatta temel ihtiyaclarimdan bile kissamda her ay kendimi anlamsizca 30-40 bin harcamis halde buluyorum.
Demekki birşeylerde gözden kaçırıyorsunuz yada doğru planlama yok :) kredi kartı ekstrenizi bir inceleyelim birlikte isterseniz genel harcamalarınız ne yönde

Kuyumcu da yatırım olarak alacaksan en güzeli cumhuriyet diyor hiç düşünmeyip cumhuriyet alın diyor siz ne alıyorsunuz?
Evet bencede en iyisi cumhuriyet 4 çeyreğe oranla ucuza geliyor. Ama işte onu hemen biriktiremiyorum ben o yüzden gram veya çeyrek o an param neye yeterse onu hemen alıyorum nakit bırakmamaya çalışıyorum

Evet bencede en iyisi cumhuriyet 4 çeyreğe oranla ucuza geliyor. Ama işte onu hemen biriktiremiyorum ben o yüzden gram veya çeyrek o an param neye yeterse onu hemen alıyorum nakit bırakmamaya çalışıyorum
Evet gram ve çeyrek iyi oluyor yarım gram bile aldığım oluyor benim hediye olarak da götürülüyor

Bu ay abiye aldım onu bile hesap yaptım nerede uygun diye mağaza mağaza gezdim abiyeye uygun ayakkabım var çantayı da ucuz halletmeye çalışacağım geriye kuaför masrafı kalıyor onu bile kendim yaparım diye düşünüyorum

aldığınız gramlar ile bilezik almak istediğinizde gram başı bozdururken zarar parası ayrıca bileziği alırken yine satış parasından alacaksınız dolayısı ile zarar yazacak..
Arkadaşlar kredi kartına altın almak neye göre zarar kime göre zarar bence hiç zarar değil buna zarar diyenin finansal bilgisi sıfırdır. bugün alacaksın 3 taksitle 30. gün 60. gün 90. günde ödeyeceksin. 90 gün sonra altın kaç lira olacak tabiki de bu sebeple adam size fiyat farkı koyarak satıyor. fakat şu durum var.
ben geçen hafta internneten 34700 e 3 taksitle bilezik aldım 10 gr ajda bu hafta aynı bilezik 35900
kuyumcuya gitsem 34500 olacak ama kuyumcu nakit isteyecek ben 3 ay boyunca taksitle ödeyeceğim 10 tane gram altın biriktirmiş gibi olacağım 3 ayda..

Uzun vadede bozdurulmadığı sürece tabii ki zarar olmaz da sizin yaptığınız zaman ben de yaptım 9.75 gram 32300 TL

Bizimde bayramdan sonra düğün var bende şimdiden bakıyorum biraz pahalıya patlayacak bizeee ama olsun

hayırlı olsun trendyolda bende niye çıkmıyor acaba .Trendyolda ahlatcı yazınca çeyrek vs gözüküyor bilezik yok. Şimdide hepsiburadayı denedim orada ahlatçıda bilezik var
Milenyum bilezik diye geçiyor ama satıcısı ahlatçı. Bi de öyle bakın isterseniz
Peşin fiyatına 3 taksit trendyolda. Ama kuyumculara göre pahalı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…