Geçen aylarda baya stok yaptım, uzun süre idare eder beni. Değilse alınacak şey bitmiyor, zor gerçektenÇok ıyı bende istiyorum ama mümkün değil.
Bır de alışkanlık bendekı.QUOTE="albatroza, post: 78954905, member: 1088026"]
Geçen aylarda baya stok yaptım, uzun süre idare eder beni. Değilse alınacak şey bitmiyor, zor gerçekten
İlk çocuğumda öyleydim ben de. Oyuncak, kitap, kıyafet vs çok almışım. Şimdi yeni doğum yaptım, hiç bir şey almıycam. Onun yerine çeyrek altın alıp çocuklar için kenara koyayım dedim. Aslında her şey alışkanlık. Alışveriş yaptıkça o keyifli geliyor. Birikim yaptıkça da o keyifli geliyorBır de alışkanlık bendekı.
Sımdı kargo gelmediği gün yok evıme.
Çocuk bahanesiyle al al dur.
Kendini frenleyenlere hayranım.
Yapabildiğim kadar yapıcam bakalım. Gereksiz harcadığımız çok şey olduğunu fark ettim bu sayedeBen de geçen ay bu kararı almıştım. Yapamadım
Ben evin ihtiyacını ticketimden kullanıyorum sadece tek kartım internete açık. Geçen ay artık harcama yok dedim. Bu ay o kart borcu 12 bin geldi. Geçen ay sıfırlamıştım bu ara. Aldığım şeyler sıfır ihtiyaçYapabildiğim kadar yapıcam bakalım. Gereksiz harcadığımız çok şey olduğunu fark ettim bu sayede
Ben de sıfırlamayı planlıyorum kartı. Şubatta büyük taksitin son ödemesi var. Sonra da küçük taksitler var. 4-5 ay içinde hepsini bitirip, yeni harcama da yapmamayı planlıyorum.Ben evin ihtiyacını ticketimden kullanıyorum sadece tek kartım internete açık. Geçen ay artık harcama yok dedim. Bu ay o kart borcu 12 bin geldi. Geçen ay sıfırlamıştım bu ara. Aldığım şeyler sıfır ihtiyaç
Ben de öyle asıl almam gerekenler kalıyor ama saçma sapan şeyler alıyorum parfüm takıntım var. Her ay en az 1 tane alıyorum. 10 bin bi parfüme veriyorum mesela ama gram altın almak zor geliyor. Offff cidden.Ben de sıfırlamayı planlıyorum kartı. Şubatta büyük taksitin son ödemesi var. Sonra da küçük taksitler var. 4-5 ay içinde hepsini bitirip, yeni harcama da yapmamayı planlıyorum.
Aslında balkona halı almam lazım, bekletiyorum
Tabi ki hoşgeldinizYaa bende geldim aranıza kabul eder misiniz :)
Evet 3 parça bişey aldım. 500 anca tutar derken 1000 lira olması şokuQUOTE="albatroza, post: 78974406, member: 1088026"]
1000 liralık market alışverişi yaptım
[/QUOTE
Artık bu fiyata da birşey alınmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?