Alışveriş Sınırlama ve Birikim

1000 liralık oyuncak alışverişi yaptım. Nerdeyse 1 ay olacak detoksa başlayalı. İyi gidiyorum sanki

250 lira telefon faturası ödedim. 450 liralık da deterjan ve kitap aldım. Dışarı çıkabildiğim ilk anda altın almayı düşünüyorum. Kenara ne koysak kar

Ben de öyle asıl almam gerekenler kalıyor ama saçma sapan şeyler alıyorum parfüm takıntım var. Her ay en az 1 tane alıyorum. 10 bin bi parfüme veriyorum mesela ama gram altın almak zor geliyor. Offff cidden.
Bu mesajı yazdıktan sonra kredi kartı borçlarımı sıfırladım 62 bin tlydi. Ve hiç alışveriş yapmadı

Bu mesajı yazdıktan sonra kredi kartı borçlarımı sıfırladım 62 bin tlydi. Ve hiç alışveriş yapmadı
Nasıl yapıyorsunuz hanımlar ben de artık yoruldum.Kredi kartıma gidiyor tüm param ne yapacağımı nasıl bi yola koyacağım.Her ay bi şey çıkıyor bi bakıyorum kredi kartı uçmuş düşemiyor

Nasıl yapıyorsunuz hanımlar ben de artık yoruldum.Kredi kartıma gidiyor tüm param ne yapacağımı nasıl bi yola koyacağım.Her ay bi şey çıkıyor bi bakıyorum kredi kartı uçmuş düşemiyor
Maaş promosyonu yattı direkt yatırdık. Biz 2 senedir ciddi borç ödüyoruz. Artık ben de yoruldum. 15 bin ticket yatıyor onunla ev alışverişini yapıyorum. Hamileyim diye kıyafet almıyorum. Şuan birikim yapamıyorum ama borç yok. Kredi kartını temassıza ve internete kapattım ben. Her aldığım şeyi yazıyorum

Çocukların eksikleri vardı, 1000 liralık alışveriş yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…