- 17 Eylül 2015
- 753
- 1.641
- 113
eğerki başarılı ve onaylı satıcı ise problem olmuyor, ahlatçı tuğrul kuyumcu nurettin içlerinde en bilineniBen de bi bakayım internete. Bu satıcılar güvenilir oluyor mu? Sahte altın olabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğerki başarılı ve onaylı satıcı ise problem olmuyor, ahlatçı tuğrul kuyumcu nurettin içlerinde en bilineniBen de bi bakayım internete. Bu satıcılar güvenilir oluyor mu? Sahte altın olabilir mi?
merhaba, su mesaji gormusken yazmak istedim. aslinda neredeyse her mahallede bir pazar oluyor. Haftalik ne yemek yapacağına karar verip tane tane not alip pazara gitmek çok çok ekonomik bir yol.herkese mutlu günler kızlar..
dün markete gittik domates ve ekmek aldık 121 TL tuttu
Tuğrul kuyumculukta çeyrekte tek çekim bilezikte üç taksit yapıyor .Ahlatcıda benim telefonda bilezik gözükmüyor sadece çeyrek gram altın cumhuriyet vb gözüküyorbirikimlik altınlarda 3 taksit yasa gereği yok, ama takı grubunda var, o yüzden bilezik olarak bakarsanız trendyolda da var sepete eklemeden önce seçtiğiniz ürünün fiyatları altında peşin fiyatına 3 taksit ibaresi var Peşin Fiyatına 3 Taksit3x 11.836,72 TL gibi yazıyor
HoşgeldinizBende katılaym aranızaBirikim yapmayı altın almayı o kadar seviyorum kiii anlatamam. Ben çalışmıyorum eşim çalışıyor tüm geliri bana geliyor fatura ihtiyaç herşeyi ben karşılıyorum eşim bi sigara parası bide İnternet parası alıyor o kadar. Şuan yeni iş yeri açtı ortakları var tam belli bir maaş gelmiyor elimize borç bitene kadar herkes sadece ihtiyacı kadar alabilecekmis eşim ara ara atıyor birşeyler. Bide eşim İstanbulda ben memlekette annemlerle kalıyorum bi kaç ay daha kalcam gibi o kadar ağır bir harcamam yok. İnşallah bu yıl gönlüme göre bir ev alırım onun niyeti ile birikime bismillah diyeyim sizlerle
![]()
Ben de aldım şimdibirikimlik altınlarda 3 taksit yasa gereği yok, ama takı grubunda var, o yüzden bilezik olarak bakarsanız trendyolda da var sepete eklemeden önce seçtiğiniz ürünün fiyatları altında peşin fiyatına 3 taksit ibaresi var Peşin Fiyatına 3 Taksit3x 11.836,72 TL gibi yazıyor
Hoşgeldiniz aramıza :))Bende katılaym aranızaBirikim yapmayı altın almayı o kadar seviyorum kiii anlatamam. Ben çalışmıyorum eşim çalışıyor tüm geliri bana geliyor fatura ihtiyaç herşeyi ben karşılıyorum eşim bi sigara parası bide İnternet parası alıyor o kadar. Şuan yeni iş yeri açtı ortakları var tam belli bir maaş gelmiyor elimize borç bitene kadar herkes sadece ihtiyacı kadar alabilecekmis eşim ara ara atıyor birşeyler. Bide eşim İstanbulda ben memlekette annemlerle kalıyorum bi kaç ay daha kalcam gibi o kadar ağır bir harcamam yok. İnşallah bu yıl gönlüme göre bir ev alırım onun niyeti ile birikime bismillah diyeyim sizlerle
![]()
Hoşgeldiniz![]()
Hoşgeldiniz aramıza :))
hoşgeldinizBende katılaym aranızaBirikim yapmayı altın almayı o kadar seviyorum kiii anlatamam. Ben çalışmıyorum eşim çalışıyor tüm geliri bana geliyor fatura ihtiyaç herşeyi ben karşılıyorum eşim bi sigara parası bide İnternet parası alıyor o kadar. Şuan yeni iş yeri açtı ortakları var tam belli bir maaş gelmiyor elimize borç bitene kadar herkes sadece ihtiyacı kadar alabilecekmis eşim ara ara atıyor birşeyler. Bide eşim İstanbulda ben memlekette annemlerle kalıyorum bi kaç ay daha kalcam gibi o kadar ağır bir harcamam yok. İnşallah bu yıl gönlüme göre bir ev alırım onun niyeti ile birikime bismillah diyeyim sizlerle
![]()
bereketli olsun inşallah aminBiz her ay ortalama 20 gram alıyoruz cok şükür.
Ben de kendime önümüzdeki hafta 30 gram adana burası alacagim inşallah kızlar.
Altın severim ben.
Rabbim helal kazanclar nasip etsin hepimize inşallah
hadi hayırlı olsun yüzünde tatlı bir sırıtma ve tatlı bir borçlu haliniz belirdiyse doğru yoldasınız benceBen de aldım şimdi![]()
bereketli olsunBen de aldım şimdi![]()
Ahlatçıdan aldım trendyolda. İnşallah bir sorun çıkmazbereketli olsunhangi firmadan aldın tuğruldanmı