Alışveriş Sınırlama ve Birikim

geçen hafta 34.272 tl den internetten almıştım, bu hafta internette aynı bilezik 35.510 TL ben geçen hafta pahalıdan almıştım kartla almayıp bugün nakitle alsam çarşıdan yine zamlanmış bu fiyata alacaktım aradaki farkı 1 haftada çıkardı. o yüzden o kadar mantıklı geliyor ki bana kartla almak

herkese mutlu günler kızlar..
dün markete gittik domates ve ekmek aldık 121 TL tuttu
merhaba, su mesaji gormusken yazmak istedim. aslinda neredeyse her mahallede bir pazar oluyor. Haftalik ne yemek yapacağına karar verip tane tane not alip pazara gitmek çok çok ekonomik bir yol.
biz her carsamba gidiyoruz. bu hafta bizim marketlerde domatesin kilosu 60-80 , biberin kilosu 90-120, elmanin kilosu 60-80 arasindaydi. pazarda dolasip güzel kokan domatese 45, biber 70, elmaya 35 verdik. 2 kisiye tikabasa yetecek baliga 150 verdik.
yumurtalarin tanesi 5-7,5 ama yumurtacimizin iddia ettigi gibiyse serbest dolasan yumurtalar. tatlarini da seviyoruz, Yani marketten daha iyi geliyor bana.
liste yapip gidilirse pazar ciddi manada etki ediyor ekonomiye.
biz 2 kisilik - cok yenen bir ev icin kahvaltiliklar - baliklar da dahil 1200 lira civarinda harciyoruz birkac ayda bir de metro marketten toplu alisveris yapıyoruz un - makarna- biten baharatlar - bakliyatlar falan icin. onun disinda yogurt ve ekmek disinda hicbir ihtiyacimiz kalmiyor matketlerden bakkalardan.
mahallemizin pazarını ogrenmeden önce marketlerden bakkallarda alisveris yaptigimiz bir dönem oldu - aradaki fark muazzam. hele ki mevsiminde mevsim ürünleri alirsaniz (bunu ben kışın yapamıyorum malesef).
herkese tavsiye ederim

Bende katılaym aranıza Birikim yapmayı altın almayı o kadar seviyorum kiii anlatamam. Ben çalışmıyorum eşim çalışıyor tüm geliri bana geliyor fatura ihtiyaç herşeyi ben karşılıyorum eşim bi sigara parası bide İnternet parası alıyor o kadar. Şuan yeni iş yeri açtı ortakları var tam belli bir maaş gelmiyor elimize borç bitene kadar herkes sadece ihtiyacı kadar alabilecekmis eşim ara ara atıyor birşeyler. Bide eşim İstanbulda ben memlekette annemlerle kalıyorum bi kaç ay daha kalcam gibi o kadar ağır bir harcamam yok. İnşallah bu yıl gönlüme göre bir ev alırım onun niyeti ile birikime bismillah diyeyim sizlerle

Tuğrul kuyumculukta çeyrekte tek çekim bilezikte üç taksit yapıyor .Ahlatcıda benim telefonda bilezik gözükmüyor sadece çeyrek gram altın cumhuriyet vb gözüküyor

Hoşgeldiniz

Ben de aldım şimdi

Hoşgeldiniz aramıza :))

hoşgeldiniz

bazı kuyumcuların kendi sitelerinde teslimat tarihini 21 gün sonrası veriyor ona dikkat edin, ben bu yüzden direkt trendyoldan alırım, trendyolda satıcı doğrulaması da var n11 de falan doğrulanmamış satıcılar olabiliyor, altın işinde hiç riske giremem

hadi ablacım sende gaza gel patlat bir şeyler sanki kuyumcularla bonservis anlaşmam var altın pazarlıyorum bende burada

Selamlar herkese ben de katılmak isterim
Ama şu an benim altın almam çok zor
En erken 2-3 ay sonra olabilir. 2 aylık bebeğim var. İşten ayrıldım, borçlarımız var.
Şu an ilk hedef arabamızın borcunu ödeyip, kredi kartlarını azaltmak
İnşallah altın alacağım günler de gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…