- 13 Haziran 2016
- 3.127
- 5.384
- 158
- Konu Sahibi inciitanesi
-
iki tane cikiyor biri tukenmis biri stokta var gorunuyor. dur linki bulabilirsem mesajla atacagim :)teşekkürler cevabın için ben de inceledim bilişimde şuanda tükenmiş görünüyor. takip edeceğim.
tamam süper olur sağol.iki tane cikiyor biri tukenmis biri stokta var gorunuyor. dur linki bulabilirsem mesajla atacagim :)
Babytech in besiklerine bakabilirsin. Ben çok beğendim hem sağlıklı hem de katlanıyor. Youtube'da da videoları var.Ben de park yatak beşik arası gidip geliyorum park yatak a daha kullanışlı diyorlar ama beşik de daha şık duruyor, beşik alsam lazım olmayınca kapanan yok mudur acaba
Marka ve fiyat öğrenebilir miyim acaba :)Merhaba. Ben kanguru aldım. Kanguru alırken dikkat edilmesi gereken bazı şeyler var, bebeğinizin bacakları kangurudayken karşıdan bakıldığında düz olarak aşağı inmemeli. Eğer böyle olursa bütün yük genital bölgesine biniyor ve kemik gelişimi açısından çok kötü. Bunun yerine bebek giyme denilen sistemle ergonomik kangurular slingler kullanılabilir. Yani bebeği giydiğinizde bacakları karşıdan bakıldığında M şeklinde olacak. Bir de kullanılan malzeme vs. ile ağırlık omurganıza eşit dağılıyor ve anne de uzun süre bebeğini giyebiliyor. Bebekler bunun içinde çok rahat ediyorlar ağlamıyorlar. Ev işi bile yapılabiliyor evde takılıp :) Ben şu ürünü aldım:Eki Görüntüle 1967168
Kanguru alınırken dikkat edilmesi gereken bacak şekilleri için de şöyle bir örnek göstereyim:
Eki Görüntüle 1967171
Kauçuk kullanımı çok zor yastığa yorgana değmesin üstüne ne varsa topluyor ayrıca kaynatma işlemi yapınca yapış yapış bir hal alıyor kizimda hiç kullanamadım ben hepsi çöpe gittiBenim anladığım şu ne marka olursa olsun emzikte bebeğin tercihine kalmış bi şey seçeceği emzik sen en iyisini de alsan onu tutmaz başkasını tutar. Yalnız ben silikon ve kauçuk emzik arasındaki farkı okumuştum. Kauçuk daha sağlıklıymış. Ben alırsam damaklı kauçuk alacağım ama tutmazsa diğerlerini de denerim.
Babytech in besiklerine bakabilirsin. Ben çok beğendim hem sağlıklı hem de katlanıyor. Youtube'da da videoları var.
Marka ve fiyat öğrenebilir miyim acaba :)
Bu arada ben henüz bir şey almadım. Ama başlığı takipteyim. Faydalı bilgiler var. Alırsam ben de eklerim aldıklarımı. Alışveriş Listesi yapmaya çalışıyorum şimdilik. Zaten cinsiyetimiz de belli değil.
Teşekkürler:)Boba 4g Tweet aldım. Fiyatı 440tl.
Bir şey değil canım :) Şu linkte karşılaştırma yapmışlar boba ürünlerinde belki fikir olur araştırırken. Ergo baby kullananlar da çok memnun. Bu ürünlerin ikinci el piyasası da var daha sonra işin bittiğinde satabilirsin ya da ikinci elini satın alabilirsin.Boba 4g Tweet aldım. Fiyatı 440tl.
mothercareden aldımMarkası ve fiyatı nedir canım
Emzirme yastıklarına d çok kullanışlı diyorlar kızlar ben almayı düşünüyorum, 59lira civarında nette, Ulus'ta falan daha ucuza bulursam dşye oralara da bakıcam bi
Ebebekte şu an indirimde 39 lira yanında da yastık hediye ediyor. Uyku setinde de funna baby %50 indirimli ebebekte ben aldım.Emzirme yastıklarına d çok kullanışlı diyorlar kızlar ben almayı düşünüyorum, 59lira civarında nette, Ulus'ta falan daha ucuza bulursam dşye oralara da bakıcam bi
Emzirme yastığı çok rahat kızlar benim çok işime yaradı hatta oturmaya başladığı dönemde bebeği içine oturtmak için destek oluyor ben saklamıştım ikincyede onu kullanacağım tavsiye ederimgecen gun ebebekte 36 liraya dusmustu almadim sonra yukseldi tekrar 59 liraya pisman oldum. bugun yine biraz dusmus 44 liraydi bilgin olsun.
Diş uzmanları ilk altı ay damaksız emzik öneriyorlar araştırdım ben inşallah ilk önce damaksız alacağımBenim anladığım şu ne marka olursa olsun emzikte bebeğin tercihine kalmış bi şey seçeceği emzik sen en iyisini de alsan onu tutmaz başkasını tutar. Yalnız ben silikon ve kauçuk emzik arasındaki farkı okumuştum. Kauçuk daha sağlıklıymış. Ben alırsam damaklı kauçuk alacağım ama tutmazsa diğerlerini de denerim.
Biberon cam mı almalı sence Can'ım normal mi karar veremedim bir de biberon fırçası falan almayı düşünüyor musun bir de sterilizatör
Emzirme yastıklarına d çok kullanışlı diyorlar kızlar ben almayı düşünüyorum, 59lira civarında nette, Ulus'ta falan daha ucuza bulursam dşye oralara da bakıcam bi
ben bulamadım canım e bebekte link yollar mısın?Ebebekte şu an indirimde 39 lira yanında da yastık hediye ediyor. Uyku setinde de funna baby %50 indirimli ebebekte ben aldım.
Bende ebebek uygulaması yüklü. Oradan gördüm ve sipariş verdim. Sende uygulama olarak indir. Ben aldım hatta su an hala var.ben bulamadım canım e bebekte link yollar mısın?
Sallanma özelliği yok olursa dayanamam sallarım diye almadım. 800 tl ye aldım mothercare mağazasından.Hayirli olsun cnm.sallanma ozelligi yok sanirim di mi.fiyati ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?