• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alışveriş listesi

Benim anladığım şu ne marka olursa olsun emzikte bebeğin tercihine kalmış bi şey seçeceği emzik sen en iyisini de alsan onu tutmaz başkasını tutar. Yalnız ben silikon ve kauçuk emzik arasındaki farkı okumuştum. Kauçuk daha sağlıklıymış. Ben alırsam damaklı kauçuk alacağım ama tutmazsa diğerlerini de denerim.

Ben de park yatak beşik arası gidip geliyorum park yatak a daha kullanışlı diyorlar ama beşik de daha şık duruyor, beşik alsam lazım olmayınca kapanan yok mudur acaba
Babytech in besiklerine bakabilirsin. Ben çok beğendim hem sağlıklı hem de katlanıyor. Youtube'da da videoları var.

Merhaba. Ben kanguru aldım. Kanguru alırken dikkat edilmesi gereken bazı şeyler var, bebeğinizin bacakları kangurudayken karşıdan bakıldığında düz olarak aşağı inmemeli. Eğer böyle olursa bütün yük genital bölgesine biniyor ve kemik gelişimi açısından çok kötü. Bunun yerine bebek giyme denilen sistemle ergonomik kangurular slingler kullanılabilir. Yani bebeği giydiğinizde bacakları karşıdan bakıldığında M şeklinde olacak. Bir de kullanılan malzeme vs. ile ağırlık omurganıza eşit dağılıyor ve anne de uzun süre bebeğini giyebiliyor. Bebekler bunun içinde çok rahat ediyorlar ağlamıyorlar. Ev işi bile yapılabiliyor evde takılıp :) Ben şu ürünü aldım:Eki Görüntüle 1967168
Kanguru alınırken dikkat edilmesi gereken bacak şekilleri için de şöyle bir örnek göstereyim:
Eki Görüntüle 1967171
Marka ve fiyat öğrenebilir miyim acaba :)

Bu arada ben henüz bir şey almadım. Ama başlığı takipteyim. Faydalı bilgiler var. Alırsam ben de eklerim aldıklarımı. Alışveriş Listesi yapmaya çalışıyorum şimdilik. Zaten cinsiyetimiz de belli değil.

Benim anladığım şu ne marka olursa olsun emzikte bebeğin tercihine kalmış bi şey seçeceği emzik sen en iyisini de alsan onu tutmaz başkasını tutar. Yalnız ben silikon ve kauçuk emzik arasındaki farkı okumuştum. Kauçuk daha sağlıklıymış. Ben alırsam damaklı kauçuk alacağım ama tutmazsa diğerlerini de denerim.
Kauçuk kullanımı çok zor yastığa yorgana değmesin üstüne ne varsa topluyor ayrıca kaynatma işlemi yapınca yapış yapış bir hal alıyor kizimda hiç kullanamadım ben hepsi çöpe gitti

Babytech in besiklerine bakabilirsin. Ben çok beğendim hem sağlıklı hem de katlanıyor. Youtube'da da videoları var.

Marka ve fiyat öğrenebilir miyim acaba :)

Bu arada ben henüz bir şey almadım. Ama başlığı takipteyim. Faydalı bilgiler var. Alırsam ben de eklerim aldıklarımı. Alışveriş Listesi yapmaya çalışıyorum şimdilik. Zaten cinsiyetimiz de belli değil.

Boba 4g Tweet aldım. Fiyatı 440tl.

Ben henüz sadece bebek arabası aldım ama kizimdan tecrübe ettiklerimi yazabilirim :) park yatak kullandık biz katlanması taşınması benim için önemliydi oyuzden Kraft park yatak aldık ikinci bebisede onu kullanicam biberon kesinlikle Dr browns emzik ben her markanın kullandım açıkçası pek marka tercihimiz olmadı kanguru doğumdan itibaren kullanılıcak bişey alırsanız iyi olur sürekli bebek arabasıyla dışarı cikilmiyor cunki acaleniz olabiliyor bebek arabası göreceli ama ne alırsanız alın en sonunda baston pusette alıyorsunuz :)))

Emzirme yastıklarına d çok kullanışlı diyorlar kızlar ben almayı düşünüyorum, 59lira civarında nette, Ulus'ta falan daha ucuza bulursam dşye oralara da bakıcam bi

Emzirme yastıklarına d çok kullanışlı diyorlar kızlar ben almayı düşünüyorum, 59lira civarında nette, Ulus'ta falan daha ucuza bulursam dşye oralara da bakıcam bi

gecen gun ebebekte 36 liraya dusmustu almadim sonra yukseldi tekrar 59 liraya pisman oldum. bugun yine biraz dusmus 44 liraydi bilgin olsun.

Ebebekte şu an indirimde 39 lira yanında da yastık hediye ediyor. Uyku setinde de funna baby %50 indirimli ebebekte ben aldım.

gecen gun ebebekte 36 liraya dusmustu almadim sonra yukseldi tekrar 59 liraya pisman oldum. bugun yine biraz dusmus 44 liraydi bilgin olsun.
Emzirme yastığı çok rahat kızlar benim çok işime yaradı hatta oturmaya başladığı dönemde bebeği içine oturtmak için destek oluyor ben saklamıştım ikincyede onu kullanacağım tavsiye ederim

Diş uzmanları ilk altı ay damaksız emzik öneriyorlar araştırdım ben inşallah ilk önce damaksız alacağım

Biberon cam mı almalı sence Can'ım normal mi karar veremedim bir de biberon fırçası falan almayı düşünüyor musun bir de sterilizatör

sterililazatör bence gereksiz kaynatmak daha iyi .biberon temizleme fırçası alınabilir, yada ben ilk kızımda diş fırçası kullanıyordum. bimden uygun fırçalardan almıştım sürekli değiştiriyordum çok güzel temizliyordu mama kalıntılarını.

emzirme yastığı çok kullanışlı birşey ama en baştan alınmalı. ben geç farketmiştim emzirme yastığını 4-5 aylıktı kızım. sonrasında destek yastığı olarak falan kullandım ama baştan almadığıma çok pişman olmuştum.

bence emzirme yastığı ,yan yatış yastığı gereksiz görülsede bence gerekli şeyler

ben bulamadım canım e bebekte link yollar mısın?
Bende ebebek uygulaması yüklü. Oradan gördüm ve sipariş verdim. Sende uygulama olarak indir. Ben aldım hatta su an hala var.

Eklentiler

• Screenshot_20170314-110208.png
    Screenshot_20170314-110208.png
    126,4 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20170314-110153.png
    Screenshot_20170314-110153.png
    120,7 KB · Görüntüleme: 42
Back