- 29 Ocak 2017
- 4.360
- 8.337
- 158
- Konu Sahibi inciitanesi
-
Uzun araştırmalar sonucu benim aldığım beşik bu. Ölçüsü 70x140 cm doğal ahşap malzeme3 kademe yükseklik ayarı var.Besikleri de paylasirsaniz cokkkkk sevinirim kizlarrrr
Hayirli olsun cnm.sallanma ozelligi yok sanirim di mi.fiyati ne kadarUzun araştırmalar sonucu benim aldığım beşik bu. Ölçüsü 70x140 cm doğal ahşap malzeme3 kademe yükseklik ayarı var.
Hayirli olsun cnm.bende park yatak la ahsap besik arasinda gidip geliyorum cok kararsizim ikiz olduğu icin benimkilerMerhaba. Ben yatak odasi icin park besik aldim. Cunku ailelerimiz sehir disinda oldugundan bizim icin daha avantajli, katlanip cantasiyla tasinabilmesi vs. Magazalarda inceledigimiz kadariyla saglamlik konusunda icimize en cok bu sindi.Prego 8026 Cosmos
Markası ve fiyatı nedir canımUzun araştırmalar sonucu benim aldığım beşik bu. Ölçüsü 70x140 cm doğal ahşap malzeme3 kademe yükseklik ayarı var.
çok beğendim bunu hangi mağazadan aldınız? internetten alabilir miyim? tam katlanabiliyor değil mi?Merhaba. Ben yatak odasi icin park besik aldim. Cunku ailelerimiz sehir disinda oldugundan bizim icin daha avantajli, katlanip cantasiyla tasinabilmesi vs. Magazalarda inceledigimiz kadariyla saglamlik konusunda icimize en cok bu sindi.Prego 8026 Cosmos
Biberon cam mı almalı sence Can'ım normal mi karar veremedim bir de biberon fırçası falan almayı düşünüyor musun bir de sterilizatörEvet, emzik almayan bebekler avent yenidoğan emziğini alıyorlarmış. Ben de avent aldım. Henüz biberon almadım ama Dr Brown iyiymiş.
Bu pregonun park yatağını ben gorush baby mağazasında görmüştüm. Gerçekten çok güzel. 900 lira civarındaydı içinde anakucağı da vardı.çok beğendim bunu hangi mağazadan aldınız? internetten alabilir miyim? tam katlanabiliyor değil mi?
Canım ben sterilizatör almayı düşünmüyorum, evde eşya fazlalığı gibi geliyor bana. Kaynatmakta aynı işi yapıyor. Yoğun sıcak buhar üflüyor onlarda çok farklı bir şey yapmıyorlar. Ama elde temizlik için fırça gerekli. Biberon konusunda bende emin değilim sanırım birkaç çeşit almak lazım. Mesela evde kullanım için cam düşünülebilir ama bir yere giderken cam kullanamayız saglıklı plastik biberon almak gerek. Bir de mesela kolik bebekler için farklı biberon başlıkları kullanmak gerekiyormuş hava yutmasın diye. O yüzden bende henüz karar veremedim iyice araştırıp öyle yazarım :)Biberon cam mı almalı sence Can'ım normal mi karar veremedim bir de biberon fırçası falan almayı düşünüyor musun bir de sterilizatör
çok beğendim bunu hangi mağazadan aldınız? internetten alabilir miyim? tam katlanabiliyor değil mi?
teşekkürler cevabın için ben de inceledim bilişimde şuanda tükenmiş görünüyor. takip edeceğim.ben arkadasimdan aldim. bebekleri hic yatmadi cunku anneden ayrilmiyor onlarla birliktr yatiyor. makul fiyata biraktilar kullanilmadigini bildigim icin dusunmeden aldim. internetten alabilirsiniz, eger arkadasimdan almasaydim istanbul bilisimden alacaktim en uygun fiyat orada bi bakin isterseniz. biz acip henuz kurmadik suan cantasinda duruyor tamamen katlaniyor evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?