- Konu Sahibi inciitanesi
-
TEŞEKKÜR EDERİM SENİN SAYENDE BEN DE FAYDALANDIM BUNDAN :)Bende ebebek uygulaması yüklü. Oradan gördüm ve sipariş verdim. Sende uygulama olarak indir. Ben aldım hatta su an hala var.
Güzel günlerde kullanırız inşallah. Ben 2 uyku seti de aldımTEŞEKKÜR EDERİM SENİN SAYENDE BEN DE FAYDALANDIM BUNDAN :)
SİPARİŞ VERDİM ŞİMDİ
Evet kauçuğun çok hijyenik olmadığını söylüyorlar.bi de uzun süreli kullanmamak gerekiyormuş.hemen yıpranıyormuş.Kauçuk kullanımı çok zor yastığa yorgana değmesin üstüne ne varsa topluyor ayrıca kaynatma işlemi yapınca yapış yapış bir hal alıyor kizimda hiç kullanamadım ben hepsi çöpe gitti
Evet çok çabuk yipraniyor zaten hijyen için arada kaynatmak gerekiyor bu sefer dediğim gibi formu bozuluyorEvet kauçuğun çok hijyenik olmadığını söylüyorlar.bi de uzun süreli kullanmamak gerekiyormuş.hemen yıpranıyormuş.
u seti almak gerekiyordu ama çok pahalı geliyordu komple takımlar.. tesadüfen bunu gördüm hemen sipariş verdim... yan korumaları kendi takımımla kullanıcam..Güzel günlerde kullanırız inşallah. Ben 2 uyku seti de aldım
Benim park yatak ihtiyacım olmaz diye düşündüm almadım. Olursa sonradan alırımuyku setim var, bana yan korumalı uyk
u seti almak gerekiyordu ama çok pahalı geliyordu komple takımlar.. tesadüfen bunu gördüm hemen sipariş verdim... yan korumaları kendi takımımla kullanıcam..
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/lcw-home/bebek-ve-cocuk/besik-koruyucu
benim de park yatak ama aldımBenim park yatak ihtiyacım olmaz diye düşündüm almadım. Olursa sonradan alırım
Yatak şöyle oldu. Arkadaşımın bebeği 8 aylık olacak benimki dogdugunda onda bir beşik var bana verecek. Çünkü 6-7aydan sonra düşebilirmiş içinden. Ben onu yanımda kullanıcam bir süre. Park yatagı yazlıga goturecem sonrada annemde kalacak diye cok onemsemedim kalitesini. Baby&plus da indirim vardı ebebekte 300 liraya aldım ama ıyı de cıktı. Sonra ben buyuyunce beşik zamanı geçince oda takımı alırım diye düşünüyorum. Aklımdan böyle geçiyor. Park yatak annemde kalacak çünkü gündüzleri o bakacak ben çalışıyorumbenim de park yatak ama aldım
sonradan beşiğinde kullanırım diye..
park yatak yeni mi aldınız? hangi marka? ben de yeni aldım indirimden
benim de park yatak ama aldım
sonradan beşiğinde kullanırım diye..
park yatak yeni mi aldınız? hangi marka? ben de yeni aldım indirimden
ben de indirimden baby2go aldım 350 liraya...Yatak şöyle oldu. Arkadaşımın bebeği 8 aylık olacak benimki dogdugunda onda bir beşik var bana verecek. Çünkü 6-7aydan sonra düşebilirmiş içinden. Ben onu yanımda kullanıcam bir süre. Park yatagı yazlıga goturecem sonrada annemde kalacak diye cok onemsemedim kalitesini. Baby&plus da indirim vardı ebebekte 300 liraya aldım ama ıyı de cıktı. Sonra ben buyuyunce beşik zamanı geçince oda takımı alırım diye düşünüyorum. Aklımdan böyle geçiyor. Park yatak annemde kalacak çünkü gündüzleri o bakacak ben çalışıyorum
Bebedor ve weebaby nin var .Damaklida Damaksiz olanda. Avent sootie kocaman gdigerleri ayni. Hatta benim oglan agzina olabildigince sokuyordu emzigi sootie ye alistiramadim. Buyuk agzina sokamaz diye. Neye alistiysa baska almiyorlar. Bir yasindan sonra damakli kullanin yaziyor . Damak yapisini bozuyor diye.Herkes emzik için avent demiş ama ben o klasik avent emziklerin bebeklerin ağzında hiç beğenmiyorum tercih meselesi tabi küçücük suratta kocaman duruyorlar damaksiz bildiğiniz başka markanın varmı birde ben kızıma damaklı kullanmıştım ne gibi sakıncası oluyormuski
Bir yaşından sonrada damaklı emecegini sanmam neye alisiyorlarsa öyle gidiyor. CunkiBebedor ve weebaby nin var .Damaklida Damaksiz olanda. Avent sootie kocaman gdigerleri ayni. Hatta benim oglan agzina olabildigince sokuyordu emzigi sootie ye alistiramadim. Buyuk agzina sokamaz diye. Neye alistiysa baska almiyorlar. Bir yasindan sonra damakli kullanin yaziyor . Damak yapisini bozuyor diye.
Evet o yuzden avent tercih ettim. Her yasa uygun degistirmek zorunda kalmiyorum. Aventinkiler tek tip damakli damaksiz diye gecmiyor.Bir yaşından sonrada damaklı emecegini sanmam neye alisiyorlarsa öyle gidiyor. Cunki
Sootie dışındakiler sanırım onlarada bakiyim ozaman teşekkürlerEvet o yuzden avent tercih ettim. Her yasa uygun degistirmek zorunda kalmiyorum. Aventinkiler tek tip damakli damaksiz diye gecmiyor.
Ben iki kızımda da damaklı kullandım hiç bi sıkıntı olmadı.damaklıyı daha rahat alıyorlarBir yaşından sonrada damaklı emecegini sanmam neye alisiyorlarsa öyle gidiyor. Cunki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?